Watford – Manchester United 3:1 (kon.) | Crystal Palace – Stoke City 4:1 (kon.) | Southampton – Swansea 1:0 (kon.)
Tottenham – Sunderland 1:0 (kon.)
koniec
Watford FC
3:1 (1:0)
Manchester United
Nedeľa 18.09.2016, 13:00Anglická Premier League • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00.
     
    Vážení fanúšikovia!

    Vítam vás pri sledovaní online textového prenosu zo zápasu 5. kola anglickej futbalovej Premier League medzi domácim Watfordom a hosťujúcim Manchestrom United. Úvodný výkop je na Vickrage Road naplánovaný na 13:00.

    WATFORD


    Watford nevstúpil do tejto sezóny úplne ideálne. Po štyroch odohratých kolách má na svojom konte štyri body za bilanciu 1-1-2. V prvom kole najskôr zverenci Waltera Mazzariho remizovali so Southamptonom 1:1. Nasledovali porážky od dvoch londýnskych veľkoklubov. V druhom kole Watford nestačil na Chelsea FC, ktorej podľahol 1:2, no a ešte o jeden gól viac inkasoval od Arsenalu (1:3). Prvého a zatiaľ jediného víťazstva v sezóne 2016/2017 sa Žltá armáda dočkala až počas minulého víkendu, kedy si poradila s ďalším mužstvom z metropoly Veľkej Británie – trápiacim sa West Hamom v pomere 4:2. Najlepším strelcom Watfordu je do týchto chvíľ francúzsky stredopoliar Etienne Capoue, ktorý sa presadil už trikrát. Podľa všetkého by jediným hráčom, bez ktorého sa dnes bude musieť Walter Mazzari zaobísť, mal byť taliansky útočník Stefano Okaka.

    MANCHESTER UNITED

    Manchester United chce v tejto sezóne zabudnúť na nepodarené ligové predstavenia z uplynulých rokov. No a treba povedať, že zatiaľ sa mu to celkom aj darí. Po štyroch kolách má na svojom konte tri víťazstvá a jednu prehru. Pod vedením nového trénera Josého Mourinha začali Červení diabli ročník 2016/2017 troma triumfami. Postupne zdolai Bournemouth (3:1), Southampton (2:0) aj Hull City (1:0). Pred týždňom ich však čakala prvá veľká skúška. Vo veľkom derby o Manchester nepodali United najhorší výkon, no museli sa skloniť pred svojim veľkým rivalom City po prehre 1:2. Na pohode navyše hráčom okolo kapitána Waynea Rooneyho nepridala ani nečakaná porážka od Feynoordu Rotterdam v prvom stretnutí základnej skupiny A Európskej ligy UEFA. Josému Mourinhovi bude dnes na pôde Watfordu s určitosťou chýbať dlhodobo zranený Phil Jones. Navyše, o štarte Henrika Mchitarjana sa rozhodne až tesne pred začiatkom stretnutia. Najlepším strelcom mužstva v lige je zatiaľ štvorgólová veľká letná posila Švéd Zlatan Ibrahimovič.

    VZÁJOMNÁ BILANCIA
    Bilancia vzájomných stretnutí týchto dvoch tímov už nemôže jasnejšie vyznievať v prospech hostí z Manchestru. United totiž s Watfordom ešte nikdy v histórii nestratili ani jediný bod, a to dnešný zápas bude už deviatym vzájomným súbojom Watfordu proti gigantovi z Manchestru.
     
    Úvodné zostavy:

    Watford FC: Gomes – Janmaat, Cathcart, Prödl, Britos, Holebas – Pereyra, Behrami, Capoue – Deeney (C), Ighalo.
    Náhradníci: Pantilimon – N. Amrabat, Guedioura, Success, Watson, Zúñiga.

    Manchester United: de Gea – A. Valencia, Smalling, Bailly, Shaw – Fellaini, P. Pogba – Rashford, Rooney (C), Martial – Ibrahimović.
    Náhradníci: Romero – Blind, Carrick, Depay, Young, Mata, A. Herrera.

    Rozhodca: Michael Oliver.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Stretnutie sa začalo, výkop obstaral sám Zlatan Ibrahimović, ktorý poslal loptu až do zadných radov na Chrisa Smallinga.
     
    1
    Prvá ofenzívna snaha Manchestru sa skončila nevydareným spracovaním lopty od Marcusa Rashforda, vhadzovať bude Jose Holebas.
     
    2
    Po nedovolenom zákroku na Zlatana Ibrahimovića centroval zo štandardnej situácie do poktuového územia Wayne Rooney, avšak hlavička Chrisa Smallinga mierila len vedľa pravej žrde Gomesovej brány.
     
    3
    Daryl Janmaat zviedol zaujímavý šprintérsky súboj s Lukeom Shawom, z ktorého vyšiel víťazne hosťujúci obranca, a tak sa bude odkopávať od brány Davida de Geu.
     
    4
    Lopta lietela vzduchom od jedného hráča Manchestru k druhému, Paul Pogba sa pokúsil kolmicou vysunúť Anthonyho Martiala, avšak Heurelho Gomes si všetko postrážil dobrým vybehnutím.
     
    5
    Antonio Valencia na útočnom výlete nevyzrel na Josého Holebasa.
     
    6
    Hra sa teraz zdržuje na ľavej strane defenzívy Watfordu, keď sa obe mužstvá vystriedali v autovom vhadzovaní. Manchester stále svojho súpera takmer nepustil k lopte.
     
    7
    Wayne Rooney pekne roztiahol hru na pravú stranu a ďalší zo súbojov zviedli Antonio Valencia s Josém Holebasom. Opäť bol úspešnejší domáci bek, ktorý zblokoval Valenciov center do "malého vápna".
     
    8
    Konečne sa k útočnej akcii odhodlali aj futbalisti Watfordu, lopta sa však napokon vrátila až k ich vlastnému gólmanovi.
     
    9
    Watford sa usadil na polovici súpera, Craig Cathcart vhadzoval loptu až do pokutového územia, kde si Troy Deeney žiadal od hlavného rozhodcu pokutový kop po zákroku Marouanea Fellainiho.
     
    10
    Z tlaku domácich napokon vznikla štandardná situácia, po ktorej mohol skóre stretnutia otvoriť Sebastian Prödl, avšak jeho hlavička mierila len tesne vedľa. Troy Deeney sa už po lopte naťahoval márne.
    11.
     
    11
    Watford pokračuje v sympatickom výkone a v týchto chvíľach nepúšťa favorizovaného súpera k lopte.
     
    12
    United to skúsil dlhou loptou na Anthonyho Martiala, bude sa však odkopávať od brány Heurelha Gomesa.
     
    13
    Tak toto je neuveriteľné, čo teraz zahodil Odion Ighalo! Po centri do pokutového územia Manchestru sa absolútne nedohodli Chris Smalling s Davidom de Geom, lopta sa odrazila až k nigérijskému útočníkovi domácich, ten však spoza šestnástky netrafil úplne prázdnu bránu hostí!
    13.
     
    14
    Manchester sa zatiaľ neprezentuje výkonom, ktorý by sme od neho očakávali a má veľký problém najmä s finálnou prihrávkou pred zakončením akcie.
     
    15
    Marouane Fellaini to opäť prehnal s aktivitou v súboji s Ettieneom Capouem, hlavný rozhodca píska.
     
    16
    A máme to tu opäť. Zverenci Josého Mourinha sa opäť zmohli len k dlhej nakopávanej lopte, ktorá končí v náruči Heurelha Gomesa.
     
    17
    Ďalšia obrovská príležitosť pre domáce mužstvo! Z pravej strany poslal do pokutového územia fantastický center Daryl Janmaat a Troy Deeney svojou prudkou hlavičkou natiahol Davida de Geu!
    17.
     
    18
    Červení diabli pokračujú v trápení od úvodných minút. Teraz hostia dokonca pri kombinácii na vlastnej polovici vyrobili nedovolený zákrok.
     
    19
    Watford sa po štandardke približne na polovici ihriska opäť usadil pred de Geom, tentoraz si však Ighalo s Deeneym nerozumeli a španielsky gólman bude odkopávať od vlastnej brány.
     
    20
    Autové vhadzovanie Josého Holebasa sa skončilo len loptou pre Manchester United, ktorý sa pokúsi ohroziť domáceho gólmana.
     
    21
    V tejto chvíli bol aktívny najmä Marcus Rashford, ktoré center z pravej strany však skryl do svojich rukavíc Heurelho Gomes.
     
    22
    Manchester mohol vyhrávať! Hostia predviedli rýchly protiútok, opäť centroval Marcus Rashford a Zlatan Ibrahimović nepochopiteľne netrafil odkrytý pravý kút Gomesovej brány.
    22. Zlatan Ibrahimović (MAN)
     
    23
    Watford sa pokúsil o odpoveď, loptu po ľavej strane ťahal Odion Ighalo, avšak jeho spätná prihrávka našla len Paula Pogbu.
     
    24
    Na konci 24. minúty hľadal Luke Shaw dlhou nakopávanou loptou Anthonyho Martiala. Mladučký Francúz sa pokúsil sklepnúť loptu na Zlatana Ibrahimovića, avšak dobre zasiahol Craig Cathcart.
     
    25
    Tak konečne sa United dostávajú k súvislejšiemu tlaku na polovici súpera, Watford bol nútený stiahnuť sa pred vlastné pokutové územie.
     
    26
    Center Antonia Valenciu z pravej strany prepadol celým pokutovým územím mimo ihriska.
     
    27
    Tak teraz sme boli svedkami veľmi nepríjemného momentu. V hlavičkovom súboji sa zrazili Daryl Janmaat s Anthonym Martialom. Najmä s útočníkom hostí to nevyzerá vôbec dobre. V týchto chvíľach sa tak z logických dôvodov na Vickrage Road nehrá.
     
    29
    Pokračujeme ďalej, útočí Watford. Tak Martial, ako aj Janmaat by napokon mali byť v poriadku.
     
    30
    Marcus Rashford sa dnes už po niekoľkýkrát nepresadil cez zatiaľ veľmi dobre hrajúceho Josého Holebasa.
     
    31
    Nádherný futbalový moment! Paul Pogba napriahol k projektilu približne z 25 metrov a lopta sa od brvna Gomesovej brány späť do hry!
     
    32
    Center Waynea Rooneyho odpratal mimo ihriska dobrým obranným zákrokom Troy Deeney.
     
    32
    Aktivita hráčov Manchestru sa však zvyšuje, Wayne Rooney centroval od rohovej zastávky a hlavička Chrisa Smallinga sa medzi tri žrde nezmestila.
     
    33
    Po dlhšom čase sa k slovu dostávajú opäť domáci. Roberto Pereyra vybojoval pre svoj tím štandardnú situáciu, ktorú aj sám rozohrá.
     
    34
    Tím Watford práve strelil gól! Šokujúci priebeh zápasu na Vickrage Road! Watford zatlačil svojho súpera a po niekoľkých neúspešných centroch potiahol loptu po pravej strane Daryl Janmaat, našiel ÉTIENNEA CAPOUÉHO a domáci vedú 1:0!
    34. Étienne Capoue (WAT) - 1:0
     
    35
    Krátko pred gólovým centrom Janmaata sa do ďalších zdravotných problémov dostal Anthony Martial, ktorý musel byť opäť ošetrovaný.

     
    37
    Po krátkom zrdžaní však hráme ďalej, po neúspešnej odpovedi United sa opäť o niečo pokúsia hráči Watfordu.
     
    38
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Anthony Martial, prichádza Ashley Young.
     
    39
    V ofsajdovej pozícii nachytali postranní rozhodcovia Zlatana Ibrahimovića.
     
    39
    Ani Marcusovi Rashfordovi dnešný zápas zatiaľ príliš nevychádza, tentoraz jeho ofenzívnu snahu zastavil Valon Behrami.
     
    40
    Po peknej prienikovej prihrávke Ashleyho Younga sa do šance dostával Luke Shaw, všetko vyriešil odkopom na rohový kop Sebastian Prödl.
     
    41
    Tentoraz sa Ashley Young ocitol na pravej strane a pre jeho center si prišiel Heurelho Gomes.
     
    42
    Gomesovi však výkop vôbec nevyšiel, lopta sa okamžite zo stredu poľa dostala až k Zlatanovi Ibrahimovićovi, ďalší skvelý defenzívny zákrok však predviedol Sebastian Prödl.
     
    43
    Na zemi bol po nedovolenom zákroku Marcusa Rashforda Valon Behrami, avšak Watfordu štandardná situácia absolútne nevyšla. Útočiť tak môžu opäť hostia.
     
    43
    Ďalší súboj Heurelha Gomesa so Zlatanom Ibrahimovićom vyznel lepšie pre brazílskeho brankára, ktorý bol aj tentokrát pri lopte skôr ako kanonier Manchestru.
     
    44
    Paul Pogbu úplne zbytočne poslal k zemi Troya Deeneyho a Watford tak má krátko pred koncom prvého polčasu k dispozícii mimoriadne zaujímavú štandardnú situáciu.
     
    45
    Pálil grécky obranca José Holebas, David de Gea však jeho technický pokus k ľavej žrdi bez problémov kryje.
     
    45
    Nadstavovať sa budú štyri minúty.
     
    45+1
    Nadstavený čas sa začína aktivitou Watfordu, vhadzuje José Holebas.
     
    45+2
    Domáci sa stále držia na polovici súpera. Napriek tomu, že sú bez lopty, dokážu veľmi účinne napádať rozohrávku obrancov Manchestru.
     
    45+3
    United sa však snažia vyrovnať ešte pred koncom prvého polčasu, proti Antoniovi Valenciovi však veľmi dobre opäť zasiahol José Hoelbas, ktorý zblokoval loptu z jeho kopačky na rohový kop.
     
    45+4
    Po štandardnej situácii Waynea Rooneyho všetko ukončuje hvizd hlavného rozhodcu, ktorý videl ďalšiu zrážku v pokutovom území. Tentoraz v tom boli Marouane Fellaini a Troy Deeney.

     
    45+4
    Prvý polčas ukončuje nepresným streleckým pokusom spoza pokutového územia Marcus Rashford.
     
    45+5
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Vo Watforde sa dnes zatiaľ dejú veci. Domáci totiž zatiaľ vedú nad favorizovaným Manchestrom United 1:0 gólom svojho najlepšieho strelce Étiennea Capoueho z 34. minúty. Dnešný zápas si už doslova vytrpel Anthony Martial, ktorý sa najskôr nepríjemne zrazil v hlavičkovom súboji s Darylom Janmaatom a následne, krátko pred gólovou akciou stratil loptu, zostal ležať na zemi a musel byť vystriedaný. Manchester tak bude mať v druhom polčase ešte čo robiť, aby vývoj tohto stretnutia otočil.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Začal sa druhý polčas tohto stretnutia, v ktorom sa Manchester United bude snažiť odvrátiť veľké prekvapenie na svoj účet. Nezačína však najlepšie, keď pas Waynea Rooneyho na ľavú stranu končí len v aute.
     
    47
    Ashleyho Younga zastavil v ofenzívnej snahe Craig Cathcart, vhadzovať však budú United.
     
    47
    Po autovom vhadzovaní sa k strele odhodlal Zlatan Ibrahimović, mieri však len vysoko nad.
     
    48
    Watford začal druhý polčas v ofenzíve pomerne nervózne, pokazil jednoduchú kombináciu a útočiť môžu United.
     
    49
    Wayneovi Rooneymu však dnes centre od rohovej zastávky vôbec nevychádzajú. Napriek ďalšiemu nezdaru hosťujúceho kapitána zsotáva Manchester pred Heurelhom Gomesom.
     
    50
    Sebastian Prödl použil v súboji so Zlatanom Ibrahimovićom ruky a hlavný rozhodca Oliver píska.
     
    51
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Daryl Janmaat, prichádza Nordin Amrabat.
     
    51
    José Holebas to skúšal teraz po ľavom krídle, Ashley Young si však ukážkovým sklzom splnil defenzívne povinnosti.
     
    52
    Watford ale zostáva pred Davidom de Geom, loptu na rohový kop odvrátil Marouane Fellaini.
     
    52
    Étienne Capoue sa previnil útočným faulom proti Paulovi Pogbovi, snaha Watfordu sa končí.
     
    53
    Nordin Amrabat sa vo svojej prvej útočnej akcii ocitol až v pokutovom území, chrbtom k bráne mu však loptu na rohový kop odkopol Paul Pogba.
     
    54
    Ani Watford teraz nič nevymyslel po štandardnej situácii Josého Holebasa.
     
    55
    Luke Shaw dobre vystihol prenesenie hry na Roberta Pereyru, šprintom potiahol loptu približne 30 metrov pred bránu Gomesa, avšak Wayne Rooney jeho poas na pravú stranu nezachytil v ihrisku.
     
    56
    Amrabat bol v súboji s Lukeom Shawom, rýchlejší však bol obranca Manchestru.
     
    57
    Antonio Valencia stráca v snahe o technické kúsky na pravej strane loptu, vhadzovať budú domáci.
     
    58
    Chris Smalling sa teraz nevyznamenal, keď priamo pred očami postranného rozhodcu stiahol k zemi Nordina Amrabata, ktorý tak bude môcť centrovať do pokutového územia United.
     
    59
    Wayne Rooney ako správny kapitán pomáha svojmu tímu ako len môže, teraz zblokoval loptu na rohový kop.
     
    59
    Center Amrabata od pravej rohovej zastávky nebol úplne márny, avšak prepadol celým pokutovým územím.
     
    60
    Marouane Fellaini to teraz skúšal prienikovou prihrávkou na Lukea Shawa, dobrý zákrok lae predviedol Craig Cathcart.
     
    61
    Zlatan Ibrahimović sa dostal k lopte, mohol sa odhodlať k streleckému pokusu, avšak posunul loptu na pravú stranu, kde bol Wayne Rooney. Kapitán Manchestru loptu z prvej posiela len na tribúnu.
     
    62
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Antonio Valencia, prichádza Juan Mata.
     
    63
    Manchester United dal gól!
    Hosťom sa podarilo vyrovnať! Zlatan Ibrahimović odcentroval už zvnútra pokutového územia, k lopte sa dostal Marcus Rashford, ktorý podstrelil Heurelha Gomesa!
    63. Marcus Rashford (MAN) - 1:1
     
    64
    Po faule Lukea Shawa a Amrabatovej prihrávke z nepriameho kopu to z veľkej diaľky skúsil Étienne Capoue, úspešný však nebol.
     
    65
    Manchester United je v týchto chvíľach pri chuti, Pogbova prihrávka na Zlatana Ibrahimovića síce nevyšla, no o pár sekúnd vybojoval hviezdny Švéd na Nordinovi Amrabatovi štandardnú situáciu.
     
    66
    Center Waynea Rooneyho tentoraz mieril priamo do ohňa, avšak defenzíva Watfordu všetko vyriešila.
     
    67
    Hlavný rozhodca niečo dohováral Paulovi Pogbovi, preto sa opäť na pár okamihov nehralo. Pri lopte sú stále hostia.
     
    68
    Étienne Capoue sa predviedol aj v defenzíve, keď zblokoval center Ashleyho Younga.
     
    68
    O tom, že zverenci Josého Mourinha sú od vyrovnávajúceho gólu pri chuti svedčia aj dva rohové kopy rozohraté v krátkom časovom slede. Po tom druhom k veľmi nepresnej strele z veľkej diaľky napriahol Eric Bailly.
     
    69
    Naopak, futbalisti Watfordu sa po veľmi dobrom výkone v prvom polčase dostávajú pod čoraz väčší tlak a sťahujú sa stále viac pred vlastného brankára.
     
    70
    Kolmica Juana Matu sa končí len v rukaviciach Heurelha Gomesa.
     
    71
    The Red Devils kombinujú na vlastnej polovici a trpezlivo sa snažia dostať aspoň k ďalšej šanci na strelenie vytúženého gólu.
     
    72
    Teraz to ale s rozohrávkou príliš nevyšlo Ericovi Baillymu, pokračovať bude Watford.
     
    73
    Paul Pogba sa rozčuľuje márne, v súboji s Robertom Pereyrom sa prezentoval skutočne škaredým zákrokom na domáceho stredopoliara.
     
    73
    Watford túto štandardnú situáciu zahral veľmi dobre. Škoda pre domácich, že ani jeden z nich loptu napriek kvalitnému centru Amrabata netrafil.
     
    74
    Paul Pogba to teraz príliš nezvláda psychicky, po jednom zo súbojov v strede poľa strčil do Valona Behramiho a vidí žltú kartu.
     
    75
    Craig Cathcart bol zozadu poslal k zemi Lukea Shawa a Manchester United tak bude rozohrávať priamy kop z hranice pokutového územia.
     
    76
    Strelecký pokus Zlatana Ibrahimovića zblokovala húštia tiel hráčov Watfordu, následná strela Fellainiho nenarobila Heurelhovi Gomesovi žiadne problémy.
     
    77
    Miguel Britos stiahol na zem Marcusa Rashforda a je napomínaný žltou kartou. José Holebas zase vidí žltú kartu za zdržovanie hry.
     
    78
    Tlak Manchestru United sa akciu od akcie zvyšuje a zdá sa, že ďalší gól v sieti Watfordu visí na vlásku.
     
    79
    Tak sa toho gólu Červení diabli takmer dočkali! Marouane Fellaini si dal záležať na centri, ktorým našiel Zlatana Ibrahimovića. Švéd ale nechal skvelým spôsobom vyniknúť Heurelha Gomesa.
     
    80
    Po jednom zo súbojov zostáva na tvári Erica Baillyho grimasa, talentovaný obranca z Pobrežia Slonoviny by však mal byť v poriadku.
     
    81
    Miguel Britos nabral na svoju ľavačku rozbiehajúceho sa Marcusa Rshforda a je tu ďalšia štandardka pre Manchester.
     
    82
    V snahe o hlavičku sa v pokutovom území zrazili spoluhráči Marouane Fellaini s Lukeom Shawom.
     
    83
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Étienne Capoue, prichádza Camilo Zúñiga.
     
    84
    Tím Watford práve strelil gól! Fantastická akcia Watfordu sa končí presným zásahom v sieti Davida de Geu. Vedenie na stranu domáceho tímu strháva pri svojom prvom dotyku s loptou CAMILO ZÚÑIGA, ktorý namieril presne po fantastickej prihrávke Nordina Amrabata!
    84. Camilo Zúñiga (WAT) - 2:1
     
    86
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Luke Shaw, prichádza Memphis Depay.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Troy Deeney (Watford FC).
     
    87
    Štandardná situácia Manchestru sa končí hvizdom hlavného rozhodcu.
     
    88
    Hra je teraz poriadne rozkúskovaná. Ďalšiu žltú kartu vidí Marouane Fellaini.
     
    88
    Hráči Manchestru United sú čím ďalej, tým nervóznejší. Po hádke s hlavným rozhodcom je ďalším potrestaným hráčom Memphis Depay.
     
    89
    Hráči Watfordu tento zápas zvládajú skvele takticky, keď držia loptu v rohu ihriska na polovici Manchestru.
     
    90
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Odion Ighalo, prichádza Isaac Success.
     
    90
    Tentoraz sa odpískaný faul proti United nepáči Zlatanovi Ibrahimovićovi, ktorý si však v súboji s Valonom Behramim počínal evidentne proti pravidlám.
     
    90
    Nadstavovať sa budú tak ako v prvom polčase štyri minúty.
     
    90+1
    Futbalisti Watfordu veľmi chcú dosiahnuť historické víťazstvo nad Manchestrom United a záver stretnutia majú pod kontrolou.
     
    90+2
    Opäť hádka s rozhodcom a opäť žltá karta pre hráča United. Tentoraz si ju vyslúžil kapitán Wayne Rooney.
     
    90+3
    Issac Success sa skvelým spôsobom prebíjal až do pokutového územia, až prišiel Marouane Fellaini, fauloval ho a Watford bude kopať penaltu!
     
    90+5
    Tím Watford práve strelil gól! TROY DEENEY napálil do stredu brány a spečaťuje tak historický triumf Watfordu nad Manchestrom United!
    90+5. Troy Deeney (WAT) - 3:1
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    Po skvelom taktickom výkone sa futbalisti Watfordu tešia z víťazstva nad favorizovaným Manchestrom United, čo sa im podarilo prvý raz po 30 rokoch. Po vedúcom góle Étiennea Capouého z prvého polčasu sa v tom druhom za domácich presadili Camilo Zúñiga a z pokutového kopu aj Troy Deeney. Za hostí zaznamenal jediný presný zásah Marcus Rashford. To je na dnes odo mňa všetko, majte ešte peknú nedeľu! Lúči sa s vami Jakub Kocourek. (15:00:29)

    Jakub Kocourek

    Góly: 34. Capoue, 84. Zúñiga, 90+5. Deeney (pen.) – 63. Rashford

    Karty:   77. Britos (WAT), 77. Holebas (WAT), 87. Deeney (WAT) – 74. P. Pogba (MAN), 88. Fellaini (MAN), 88. Depay (MAN), 90+2. Rooney (MAN)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 3:9. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 14:19.
    Watford FC: Gomes – Cathcart, Prödl, Britos – Janmaat (51. N. Amrabat), Behrami, Pereyra, Capoue (83. Zúñiga), Holebas – Deeney (C), Ighalo (90. Success).
    Náhradníci: Pantilimon – N. Amrabat, Guedioura, Success, Watson, Zúñiga, Kenedy.

    Manchester United: de Gea – A. Valencia (62. Mata), Smalling, Bailly, Shaw (86. Depay) – Rooney (C), Fellaini, P. Pogba – Martial (38. Young), Ibrahimović, Rashford.
    Náhradníci: Romero – Blind, Carrick, Depay, Young, Mata, A. Herrera.

    Rozhodca: Michael Oliver