Udinese – Chievo 1:2 (kon.) | Cagliari – Bergamo 3:0 (kon.) | Crotone – Palermo 1:1 (kon.)
Sassuolo – CFC Janov 2:0 (kon.) | Turín – Empoli 0:0 (kon.) | Inter – Juventus 2:1 (kon.)
Fiorentina – AS Rím 1:0 (kon.)
koniec
Inter Miláno
2:1 (0:0)
Juventus Turín
Nedeľa 18.09.2016, 18:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Talianska Seria A • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je za nami neuveriteľne vyrovnaný zápas, v ktorom nechýbalo naozaj nič. Dočkali sme sa gólu a nie jedného ale troch. Prišla aj červená karta a nechýbal ani zvrat zápasu. Dnes ostali body doma a Inter Miláno sa môže tešiť po naozaj fantastickom výkone. Celky nastúpili do druhého polčasu za bezgólového stavu. Gólovo sa presadil v 66. minúte Lichtsteiner, ktorý zároveň otvoril stav stretnutia. Netrvalo dlho a Inter dorovnal po dvoch minútach zásluhou Icardiho. Presne po 10 minútach prišiel ďalší gól Interu, o ktorý sa postaral striedajúci Perišić. Inter Miláno si dokázal udržať najtesnejší náskok a starú dámu dolova okradol nielen o tri body ale aj o prvú priečku v Serii A.

    Ja Vám ďakujem za pozornosť, dúfam že ste sa bavili a prajem príjemný zvyšok dňa. (20:03:05)
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    90+6
    Žltú kartu dostáva Samir Handanovič (Inter Miláno).
     
    90+6
    Hlavný arbiter pridal ešte nejaké sekundy za ošetrovanie.
     
    90+5
    Alex Sandro to skúsil ešte dvoma centrami pred Handanovića, no ani jeden z pokusov nenašiel adresáta vo vápne Interu Milána.
     
    90+3
    Futbal je nevyspytateľný, no ja si trúfam povedať, že dnes už k žiadnému zvratu nedojde. Inter predviedol skvelý comeback a víťazstvo si po takomto výkone jednoznačne zaslúži.
     
    90+2
    Samozrejme prebieha ošetrenie oboch futbalistov a práve ten domáci sa nikam ponáhľať nemusí.
     
    90+2
    Sami Khedira sa teraz nepríjemne zrazil z gólmanon domácich. Juvetus si pýtal penaltu, no Handanović mal kontakt s loptou a tak bude lopta prisúdená domácim futbalistom.
     
    90+1
    Nadstavuje sa +4 minúty.
    90. Éver Banega (INM)
     
    90
    Ihrisko predčasne opúšťa Ever Benega, ktorý poslal rukami k zemi Alexa Sandra. Niet sa kam ponáhľať. Toto by Inter Miláno mohlo udržať aj v početnej nevýhode.
     
    89
    Pjanića sa teraz háda z hlavným arbitrom, no zbytočne. Jednalo sa totiž o ofsajdové postavenie tohto futbalistu.
     
    88
    Gonzálo Higuaín predviedol naozaj krásny šprint, no domáci Murillo bol o čosi rýchlejší a loptu mu tesne pred veľkým vápnom doslova uchmatol z kopačky.
     
    87
    Rohový kop Interu nepriniesol gól, ktorý by spečatil dnešné víťazstvo a tak budú musieť domáci bojovať až do poslednej minúty.
     
    86
    Alex Sandro to skúsil ďalším prízemným, razantným centrom, no ten nenašiel adresáta ani v tomto prípade. Čas sa starej dáme naozaj kráti.
     
    85
    V závere zápasu sa snažia hostia vybojovať aspoň jeden bod, no Inter Miláno ma jasný cieľ a to nechať tri body dnes doma pripísať si tak druhú výhru v doterajšom priebehu.
     
    84
    Do lopty sa nakoniec oprel Miralem Pjanić, ktorému sa podarilo prestreliť domáci múr, no loptu poslal tak 10 centimetrov nad bránku Interu Miláno.
    83. Miralem Pjanić (JUV)
     
    83
    Juventus bude mať k dispozícii priamy kop z veľmi dobrej pozície. V závere zápasu pracujú aj nervy a hlavný arbiter má čo robiť aby si na ihrisku spravil poriadok.

    Patrik Ondrovič

    Góly: 68. Icardi, 78. Perišić – 66. Lichtsteiner

    Karty:   47. Medel (INM), 90+6. Handanovič (INM) – 19. Lichtsteiner (JUV), 29. Barzagli (JUV), 45+1. Asamoah (JUV)   90. Banega (INM)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 8:4. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:18.
    Inter Miláno: Handanovič – D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Santon (79. Miangue) – Mário, Medel (75. Melo) – Candreva, Banega, Éder (69. Perišić) – Icardi (C).
    Náhradníci: Carrizo – Melo, Kondogbia, Palacio, Jovetić, Biabiany, Ranocchia, Gnoukouri, Perišić, Nagatomo, Eloge Koffi, Miangue.

    Juventus Turín: Buffon (C) – Benatia (25. Barzagli), Bonucci, Chiellini (81. Pjaca) – Lichtsteiner, Asamoah, S. Khedira, Pjanić, Sandro – Mandžukić (74. Higuaín), Dybala.
    Náhradníci: Neto, Audero Mulyadi – Cuadrado, Higuaín, Hernanes, Barzagli, Lemina, Pjaca, Dani Alves, Rugani, Evra.