Sampdoria – AC Miláno 0:1 (kon.)
koniec
Sampdoria Janov
0:1 (0:0)
AC Miláno
Piatok 16.09.2016, 20:45Talianska Seria A • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Spoločne sme sledovali veľmi dramatické stretnutie. Futbalisti Sampdorie boli vyrovnaným súperom milánskemu AC, ale napokon stratili všetky body. Smoliarom zápasu je Milian Škriniar, ktorý hral celý zápas výborne, no predsa len spravil jednu chybu, ktorú po prihrávke Susa využil striedajúci Carlos Bacca. Trpký výsledok pre domácich, no hrá sa na góly, ktoré dnes nestrelil. Milánčania sa tak dostávajú na ôsme miesto tabuľky, hneď za svojho dnešného súpera. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný večer. (22:47:37)
     
    90+7
    Koniec zápasu.
     
    90+6
    V šiestej minúte nadstaveného času ešte dostáva žltú kartu za zdržovanie hry aj milánsky brankár Gianluigi Donnarumma.
     
    90+5
    Domáce mužstvo malo výhodu dvoch rohových kopov za sebou, ale ani v jednom prípade sa nedostalo do zakončenia.
     
    90+4
    Na trávniku sa teraz dlho nehralo, pretože jeden z hosťujúcich futbalistov musel byť ošetrovaný. Ten okrem toho zbiera cenné sekundy.
     
    90+3
    Po rohovom kope sme videli pád domáceho hráča v šestnástke, no z tohto penalta nebude. Napokon fauloval Milan Škriniar, a tak sú pri lopte hostia.
     
    90+2
    Priamy kop napokon zahral Bruno Fernandes, ale trafil len M´Baye Nianga, ktorý bol súčasťou milánskeho múru. Veľká škoda pred domáci tím.
     
    90+1
    Ešte pred priamym kopom vidíme posledné striedanie v podaní hostí. V zápase končí Suso a na jeho miesto prichádza Gustavo Gomez.
     
    90
    Tak toto je šanca pre domácich na vyrovnanie. Bruno Fernandes bol faulovaný tesne pred pokutovým územím, a tak sa naskytá zaujímavá štandardná situácia.
     
    89
    Z ľavej strany centroval Suso, no jeho pas nenašiel nikoho v červeno-čiernych dresoch. Napriek tomu dobre podržal loptu a nazbieral nejaké sekundy.
     
    88
    Domáci tréner sa ešte nevzdáva. Na trávnik prichádza český futbalista Patrik Schick, ktorý posilní útočnú formáciu. Dnes má odpracované Édgar Barreto.
     
    87
    Domáci futbalisti dnes neboli horším tímom, no vyzerá to tak, že podobne ako v minulej sezóne prehrávajú doma s milánskym AC tesným rozdielom.
    85. Carlos Bacca (ACM) - 0:1
     
    85
    AC Miláno dalo gól! Tak toto je studená sprcha pred domáci tím. Milan Škriniar zbytočne stratil loptu na vlastnej polovici, Suso ju okamžite prihral na kopačku CARLOSA BACCU, ktorý technickou strelou prekonal Emiliana Viviana – 0:1.
    84. Žltá karta
     
    84
    Luis Muriel sa dobre zorientoval v šestnástke súpera. Dokonca prekonal aj brankára súpera, no pri kľučke si pomohol rukou. Za to dostáva kartu.
     
    83
    Rodrigo Paletta to dobre vyriešil a posiela loptu mimo hracej plochy. Akcia domáceho tímu bude pokračovať vhadzovaním blízko šestnástky.
     
    82
    A ďalší kontakt v pokutovom území domáceho tímu. Pedro Pereira hrá vo vlastnej šestnástke až príliš tvrdo a aj teraz poslal k zemi Giacoma Bonaventuru. Opäť to zaváňalo penaltou.
     
    81
    Carlos Bacca sa snažil využiť zaváhanie domácej obrany, ale opäť ho dobre bránil slovenský obranca Milan Škriniar. Ten mu znemožnil lepšie zakončiť.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 85. Bacca

    Karty:   71. Pereira (SMD), 84. Muriel (SMD) – 38. Lapadula (ACM), 47. Bonaventura (ACM), 90+6. G. Donnarumma (ACM)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 6:2. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:16.
    Sampdoria Janov: Viviano – Sala (30. Pereira), Silvestre, Škriniar, Regini – É. Barreto (88. Schick), Torreira, Linetty – Praet (69. Fernandes) – Quagliarella, Muriel.
    Náhradníci: Puggioni – Dodô, Eramo, Fernandes, Pereira, Schick, Palombo, Cigarini, Đuričić, Budimir, Amuzie, Krajnc.

    AC Miláno: G. Donnarumma – Abate, Paletta, A. Romagnoli, Calabria – J. Sosa (57. Locatelli), Montolivo, Bonaventura – Suso (90+1. G. Gomez), Lapadula (64. Bacca), Niang.
    Náhradníci: Plizzari, Gabriel – Ely, Adriano, Honda, G. Gomez, A. Poli, Vangioni, Bacca, Locatelli, Pašalić.