Kolín nad Rýnom – Freiburg 3:0 (kon.)
koniec
1. FC Kolín nad Rýnom
3:0 (3:0)
SC Freiburg
Piatok 16.09.2016, 20:30 • RheinEnergieStadion • Nemecká Bundesliga • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Nenadstavovala sa ani minúta. Všetko sa rozhodlo v prvom polčase, kedy Kolín dal tri góly. V druhom dejstve sa Freiburg chcel dostať do zápasu a vypracoval si aj nejaké šance, no na gól sa nezmohol. (22:19:59)
     
    90+0
    Koniec zápasu.
     
    88
    Zápas speje ku koncu a nič už nenasvedčuje tomu, že by sa niečo malo ešte udiať. Je jasné, že tri body ostanú doma.
     
    86
    Niederlechner v ďalšom zakončení, tentoraz ho lopta našla po centri z pravej strany, ale Horn zasahovať nemusel, pretože útočník hostí nedokázal v protipohybe poriadne zakončiť.
     
    84
    Horn dnes a nie len dnes, chytá s veľkou pohodou. Aj teraz to potvrdil, keď si veľmi jednoznačne došiel po vysoký nákop do jeho šestnástky.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Marcel Risse (1. FC Köln).
     
    80
    Striedanie v tíme 1. FC Köln: z ihriska odchádza Anthony Modeste, prichádza Miloš Jojić.
    79. Florian Niederlechner (FRE)
     
    79
    Niederlechner si perfektne posunul loptu okolo obrancu pred šestnástkou, dostal sa až pred Horna, lenže jeho zakončenie tento nemecký brankár vyrazil. Dokonca si poradil aj s takmer neriešiteľnou dorážkou, keďže ležal na zemi. Neuveriteľne rýchlo však vyskočil a vyrazil loptu do bezpečia.
     
    78
    Grifov center smeroval práve na Philippa, no tentoraz si faulom pomohol on sám, takže z ponúknutej šance nič nebude.
     
    77
    Striedanie v tíme SC Freiburg: z ihriska odchádza Manuel Gulde, prichádza Georg Niedermeier.
     
    76
    Hector bol neskoro v súboji s Philippom a tak mu uštredil nepríjemný kopanec do nohy. Útočník hostí bude v poriadku a Freiburg dostal priamy kop.
     
    74
    Pokus o prihrávku na Petersena za defenzívu Kolínu bol zrazený a smeroval za bránkovú čiaru. Horn však roh nepripustil, takže vybehol z brány a odkopol do bezpečia.
     
    72
    Striedajúci Nils Petersen bol teraz veľmi blízko zníženia, avšak po tom, ako dostal loptu na hranicu šestnástky pred Horna tento strieborný medailista z OH namieril tesne nad.
    71. Nils Petersen (FRE)
     
    71
    Freiburg s loptou v strede poľa, dopredu mu to ide ťažko. Jeho hráči to teda skúsili nákopom, lenže po ňom prichádza strata.
     
    69
    Diváci na tribúnach sa bavia, pretože ich miláčikovia vedú o tri góly a nič nenasvedčuje tomu, že by sa to malo v dohľadnej dobe zmeniť.
     
    67
    Grifova strela spoza šestnástky vyletela spomedzi dvoch obrancov Kolína, ale Horn s ňou problém nemal, keďže celý čas na loptu videl.

    Matej Kubove

    Góly: 29. Modeste, 31. Bittencourt, 43. Modeste

    Karty:   83. Risse (KLN) – 39. Höfler (FRE)


    1. FC Kolín nad Rýnom: Horn – F. Sørensen, Mavraj, Heintz, Hector – Risse, Lehmann (C), Höger, Bittencourt (50. Zoller) – Osako (65. Olkowski), Modeste (80. Jojić).
    Náhradníci: Müller – Olkowski, S. Özcan, Jojić, Mladenović, Klünter, Zoller.

    SC Freiburg: Schwolow – Günter, Gulde (77. Niedermeier), Söyüncü (46. Petersen), Stenzel – Grifo – Höfler, Frantz (C), Bulut (65. Haberer) – Niederlechner, Philipp.
    Náhradníci: Gikiewicz – Niedermeier, Ignjovski, Meffert, Abrashi, Haberer, Petersen.