USA – Fínsko 3:2 (kon.) | Tím Severnej Ameriky – Česko 2:3 (kon.)
koniec
Tím Severnej Ameriky
2:3 (0:1, 0:0, 2:2)
Česko
Streda 14.09.2016, 21:43 • CONSOL Energy Center, Pittsburgh • Reprezentácia
Predzápasové kurzy
Partner:
    51:50 Tomáš Plekanec (CZE) - 2:3
    51:50 Mrázek (CZE) - 2:3
     
    51:50
    Česko dalo gól!

    Nerozhodný stav však dlho netrval! Česko sa opäť dostáva do vedenia o jeden gól, keď spoza bránky domácich dostal puk TOMÁŠ PLEKANEC a kapitán Česka dokázal dostať puk do domácej bránky – 2:3!
    Asistencia: Aleš Hemský.
     
    50:57
    Tím Severnej Ameriky práve strelil gól!
    Je vyrovnané! Mladíci využívajú prvý krát presilovku a dokázali vymazať dvojgólový náskok Česka a začíname tak v tomto zápase odznova! Pred bránkou Česka sa najlepšie zorientoval AUSTON MATTHEWS a puk poslal do bránky Česka – 2:2!
    Asistencie: Johnny Gaudreau, Shayne Gostisbehere.
    Auston Matthews (TNA) - 2:2
    48:58 Shayne Gostisbehere (TNA) - 1:2
     
    48:58
    Tím Severnej Ameriky práve strelil gól!
    Dlho sa však Česko z vedenia o dva góly neradovalo a domácim mladíkom sa podarilo znížiť na rozdielu jedného gólu a opäť tak máme o drámu postarané! Z pravej strany dostal puk na hokejku SHAYNE GOSTISBEHERE a ten dokázal prekonať Mrázka v bránke Česka – 1:2!
    47:16 Radek Faksa (CZE) - 0:2
     
    47:16
    Česko dalo gól!

    Arénou v Pittsburghu znie česká pesnička Ať žijí duchové a to znamená, že Česko sa dostáva do vedenia 2:0! Domáci celok trochu pochybil v zadných radoch, Pastrňák poslal skvelú prihrávku na na RADKA FAKSU a ten osamotený bez problémov prekonáva domáceho brankára a navyšuje vedenie svojho tímu!
    Asistencie: Dávid Pastrňák, Ondřej Palát.
    10:08 Palát (CZE) - 0:1
     
    10:08
    Česko dalo gól!

    Česi na nič nečakali, ihneď využívajú svoju prvú presilovku v tomto zápase a dostávajú sa do zaslúženého vedenia! Česko sa presunulo do útočného pásma, po skvelej prihrávke dostal puk na svoju hokejku ONDŘEJ PALÁT a šikovnou strelou, ktorá bola zrejme ešte niekým tečovaná prekonal domáceho brankára – 0:1!
    Asistencia: Aleš Hemský, Michal Kempný.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 49. Gostisbehere (Larkin, Scheifele), 51. Matthews (Gaudreau, Gostisbehere) – 11. Palát (Hemský, Kempný), 48. Faksa (Pastrňák, Palát), 52. Plekanec (Hemský)


    Tím Severnej Ameriky: M. Murray (od 41. Hellebuyck) – R. Murray, Jones, Rielly, Ekblad, Gostisbehere, Parayko – Drouin, McDavid, MacKinnon – Gaudreau, Nugent-Hopkins, Eichel – Matthews, Scheifele, Larkin – Miller, Couturier, Saad
    Česko: Neuvirth (od 31. Mrázek) – Šustr, Nakládal, Polák, Kempný, Z. Michálek, Jordán – Voráček, Plekanec, M. Michálek – Palát, Hanzal, Pastrňák – Hemský, Faksa, Frolík – Jaškin, Červenka, Birner

    Rozhodca: Furlatt, McCauley – Amell, J. Murray