USA – Fínsko 3:2 (kon.) | Tím Severnej Ameriky – Česko 2:3 (kon.)
koniec
Tím Severnej Ameriky
2:3 (0:1, 0:0, 2:2)
Česko
Streda 14.09.2016, 21:43 • CONSOL Energy Center, Pittsburgh • Reprezentácia
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine išlo Česko do vedenia 2:0, avšak domáci výber rýchlo vyrovnal na 2:2. Napokon však krátko na to Česko opäť skórovalo a výsledok 3:2 v jeho prospech už dokázalo udržať! Česko si tak pripisuje druhú výhru v príprave, pre Severnú Ameriku to je naopak prvá prehra.

    Ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc! (00:18:39)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Napokon sa domáci dostali ku zakončeniu a len tak tak že to neskončilo gólom! Česko však následne posiela puk do bezpečia a tak to už hostia udržia!
     
    59:45
    Domáci sú usadení v útočnom pásme a zvierajú Česko pred jeho bránkou! Severná Amerika sa však nemôže dostať ku presnému zakončeniu.
     
    59:18
    Oddychový čas domácich!
     
    59:18
    Vylúčenie na strane Česka a tak budú hrať domáci 6 na 4! Šustr už sedí na trestnej lavici.
     
    58:35
    Je to tu! Hellebuyck odišiel na striedačku, Severná Amerika hrá power-play!
     
    58:19
    Domáci sú už v plnom počte! Severná Amerika tak začne už útočiť vo veľkom, čo chvíľa určite odvolá aj brankára!
     
    57:20
    Česi sa už usadili v útočnom pásme a rozbiehajú svoj presilovkový kolotoč! Severná Amerika sa tak nemôže vymaniť z obranného pásma.
     
    56:45
    Domáci však zaútočili aj v oslabení a Česko malo šťastie! Rielly po zisku puku však nedokázal prekonať brankára Mrázka! Severná Amerika tak získava buly v útočnom pásme.
     
    56:19
    Nuž, domáci výber teraz fauloval a tak sa bude musieť brániť, pretože Česko získava presilovku! MacKinnon si odsedí 2 minúty na trestnej lavici.
    55:54 Hellebuyck (TNA), Frolík (CZE)
     
    55:54
    Česko teraz využilo spomínané zadné vrátka, ale gól z toho nie je! Puk pred bránkou domácich napokon dostal na svoju hokejku Frolík, ale brankára domácich neprekonal!
     
    55:25
    Domáci výber sa na dlhší čas udržal v útočnom pásme, avšak nedokázal tam nič prevratného vymyslieť a do rýchleho brejku už idú hostia.
     
    55:05
    Severná Amerika už nemá čo stratiť a čoraz viacej začína útočiť vo väčšom počte. Česku sa tak otvárajú zadné vrátka, nesmú však zabúdať aj na obranu.
     
    54:45
    Hra sa teraz prerušila, pretože dostáva priestor reklamná prestávka. Naďalej sledujeme zaujímavé stretnutie, čaká nás posledných 5 minút tretej tretiny.
     
    53:43
    Česko mohlo teraz definitívne rozhodnúť! Červenka po dobrej prihrávke však nedokázal úspešne zakončiť a brankár domácich tak ešte drží svoj tím nad vodou!
     
    52:35
    Tak v tretej tretine sa nám napokon roztrhlo vrece s gólmi a určite nás ešte čaká zaujímavý zvyšok tretej tretiny!
    51:50 Tomáš Plekanec (CZE) - 2:3
    51:50 Mrázek (CZE) - 2:3
     
    51:50
    Česko dalo gól!

    Nerozhodný stav však dlho netrval! Česko sa opäť dostáva do vedenia o jeden gól, keď spoza bránky domácich dostal puk TOMÁŠ PLEKANEC a kapitán Česka dokázal dostať puk do domácej bránky – 2:3!
    Asistencia: Aleš Hemský.
     
    50:57
    Tím Severnej Ameriky práve strelil gól!
    Je vyrovnané! Mladíci využívajú prvý krát presilovku a dokázali vymazať dvojgólový náskok Česka a začíname tak v tomto zápase odznova! Pred bránkou Česka sa najlepšie zorientoval AUSTON MATTHEWS a puk poslal do bránky Česka – 2:2!
    Asistencie: Johnny Gaudreau, Shayne Gostisbehere.
    Auston Matthews (TNA) - 2:2
     
    50:08
    Prichádza presilovka pre domáci celok, ktorú by mali mladíci využiť, aby sa vrátili späť do zápasu! Česko im túto presilovku doslova darovalo, pretože boli na ľade 6!
     
    49:50
    Česko sa dostalo do ďalšieho prečíslenia, na jeho konci sa do zakončenia tlačil Voráček, avšak brankára domácich neprekonal! Česko tak stále vyhráva o jeden gól!
     
    49:45
    Hra bola na chvíľu prerušená, pretože sa muselo opraviť plexisklo. Všetko je už v poriadku a tak pokračujeme v dobrom hokeji.
     
    49:20
    Tak domáci výber sa konečne dočkal gólu v tomto zápase, avšak Česko stále vyhráva o jeden gól! Do konca tretej tretiny ostáva ešte nejaký ten čas a všetko je tak ešte otvorené.
    48:58 Shayne Gostisbehere (TNA) - 1:2
     
    48:58
    Tím Severnej Ameriky práve strelil gól!
    Dlho sa však Česko z vedenia o dva góly neradovalo a domácim mladíkom sa podarilo znížiť na rozdielu jedného gólu a opäť tak máme o drámu postarané! Z pravej strany dostal puk na hokejku SHAYNE GOSTISBEHERE a ten dokázal prekonať Mrázka v bránke Česka – 1:2!
    47:16 Radek Faksa (CZE) - 0:2
     
    47:16
    Česko dalo gól!

    Arénou v Pittsburghu znie česká pesnička Ať žijí duchové a to znamená, že Česko sa dostáva do vedenia 2:0! Domáci celok trochu pochybil v zadných radoch, Pastrňák poslal skvelú prihrávku na na RADKA FAKSU a ten osamotený bez problémov prekonáva domáceho brankára a navyšuje vedenie svojho tímu!
    Asistencie: Dávid Pastrňák, Ondřej Palát.
     
    46:40
    Larkin sa tlačil do zakončenia pred bránkou Česka, následne však na to dokázal Mrázek hru prerušiť. Dá sa očakávať, že domáci budú čoraz viac útočiť aj vo väčšom počte.
     
    46:15
    Kempný a Gaudreau sú už spať na ľadovej ploche, oba tímy tak už hrajú v plnom počte! Česko stále vyhráva 1:0 a pomaly sa už blíži záverečná 10-minútovka.
     
    46:10
    Česko sa dopustilo len zakázaného uvolnenia a tak sa bude musieť brániť vo svojom obrannom pásme.
     
    45:10
    Hra 4 na 4 zatiaľ nič zaujímavého neprináša, oba tímy hrajú dosť opatrne aby nespravili chybu. Domáci však čo chvíľa budú musieť začať aj viacej riskovať.
     
    44:15
    Vylúčenie na oboch stranách a tak uvidíme hru 4 na 4! Na trestnej lavici už sedí Kempný a Gaudreau.
     
    44:08
    Ďalšia útočná snaha Česka je zastavená ofsajdom. Hra sa tak opäť prerušuje.
     
    44:00
    Následne po rýchlom brejku pálil na bránku domácich Frolík, brankár domáceho mužstva však puk vyrazil do bezpečia.
     
    43:50
    Severná Amerika sa pokúšala preniknúť do útočného pásma, Scheifelemu sa však nepodarilo úspešne nahodiť puk pred bránku Česka.
     
    42:10
    V útočnom pásme sa teraz dlhšie držali hostia, nepodarilo sa im napokon nič zaujímavého vymyslieť a tak to už smerom dopredu skúšajú mladíci.
     
    41:31
    Česko už hrá s 5 hráčmi, domáci tak nevyužili ďalšiu presilovku! Česi tak naďalej držia svoje tesné vedenie 1:0!
     
    40:50
    Hanzal mohol navýšiť skóre Česka aj v oslabení! Nový muž v bránke domácich mu to však nedovolil!
     
    40:10
    Tretia tretina sa už naplno rozbehla, domáci výber má k dispozícii ešte skrátenú presilovku! V domácom tíme došlo ku výmene brankárov, poslednú tretinu dochytá Hellebuyck.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa tak čoskoro začne!
     
    Aj druhá tretina bola napokon veľmi zaujímavá, gól v nej však nepadol a tak Česko po dvoch tretinách vyhráva 1:0! Naďalej sledujeme vyrovnaný zápas, šancí stále pribúda na oboch stranách, Severnej Amerike však zatiaľ nie je súdené skórovať.

    Uvidíme, čo nám prinesie posledná tretia tretina, ktorá sa začne približne o 23:34!
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:50
    Česko sa zatiaľ bráni úspešne a Severnú Ameriku do zakončenia nepúšťa. Zrejme sa už nič zaujímavého do konca druhej tretiny nestane.
     
    39:31
    V samotnom závere druhej tretiny tu je vylúčenie na strane Česka! Nakládal sa previnil podrazením.
     
    38:30
    Na druhej strane sa do zakončenia tlačil Gaudreau, ale nepodarilo sa mu napokon zakončiť a Česi sa oslobodili a presunuli sa do útočného pásma.
     
    37:20
    Ani Kempný napokon neprekonal domáceho brankára, jeho strela sa zastavila na maske brankára Pittsburghu. Uvidíme, či v tejto tretine napokon nejaký ten gól padne.
    36:32 Scheifele (TNA), Mrázek (CZE)
     
    36:32
    Česko sa vymanilo z tlaku domácich, do zakončenia sa pred bránkou domácich dostal Palát, ale brankára domácich neprekonal. Záver druhej tretiny je tak veľmi zaujímavý!
     
    35:55
    Zanedlho tu je ďalšia veľká šanca domáceho tímu! Sledovali sme prečíslenie 4 na 1, do zakončenia sa dostal Couturier, ale nedokázal napokon vyrovnať! Mladíci sú teraz veľmi nebezpeční, ale svoj prvý gól v tomto zápase sa im streliť stále nedarí.
     
    35:20
    Skvelá príležitosť na vyrovnanie na druhej strane! Ku puku sa dostal Scheifele, sám pred bránkou Česka však premrhal svoju možnosť a zakončil len veľmi zle!
     
    34:42
    Tento zákrok bol už pre domáceho brankára však oveľa náročnejší! Plekanec posunul puk na Voráčka, jeho delovka však skončila v lapačke domáceho brankára Murryho.
     
    34:20
    Po dlhšej dobe sa musel úspešným zákrokom prezentovať aj Murray, s pokusom Nakládala však problémy nemal. Pomaly sa už blíži záver druhej tretiny, skóre je aj naďalej 0:1!
    33:48 Gaudreau (TNA), Mrázek (CZE)
     
    33:48
    Prvý vážnejší zákrok v tomto zápase si pripisuje aj Mrázek! Gaudreau zachytil puk a následne sa pretlačil aj do zakončenia, skórovať sa mu však už nepodarilo! Vybojoval aspoň buly v útočnom pásme pre svoj tím.
     
    33:30
    Česko však situáciu vo svojom obrannom pásme zvládlo a dobre si postrážilo hokejistov Severnej Ameriky. Domáci výber však začína byť nebezpečnejší, skóre sa však stále nemení.
     
    32:40
    Severná Amerika získava buly v útočnom pásme, Česko sa tak bude musieť na chvíľu brániť.
     
    32:16
    Mladíci už hrajú v plnom počte, Česku tak táto presilovka nevyšla, avšak stále výber hostí vyhráva o jeden gól. Uvidíme, ako sa bude záver druhej tretiny vyvíjať ďalej.
     
    31:20
    Navyše sa Česku nedarí ani v kombinácii a domáci zachytávajú ich puky posielajú ich do bezpečia. Pomaličky sa kráti táto presilovka hostí.
     
    30:50
    Česko sa drží počas svojej presilovky v útočnom pásme, avšak brankára domácich zatiaľ poriadne nezamestnalo.
     
    30:16
    Saad oslabuje domáce mužstvo a Česko si tak zahrá druhú presilovku v tomto zápase! Domáci hokejista sa previnil nebezpečnou hrou s vysokou hokejkou.
     
    30:15
    Český tréner sa rozhodol ku výmene brankárov, takže Neuvirth odišiel na striedačku a zvyšok zápasu dochytá Mrázek! Táto situácia bola avizovaná už pred zápasom, pretože stále nie je jasné, kto bude jednotkou na Svetovom pohári.
     
    30:10
    Mladíci sa však aj naďalej nemôžu dostať do tempa, pretože sa hra často prerušuje, čo určite Česku hrá do karát. Avšak ostáva ešte dostatok času pre domáci celok, aby niečo vymysleli.
     
    29:30
    Po prihrávke rukou sa hra opäť prerušuje a hra sa kúskuje ďalej. Česku to však zrejme nevadí, pretože aj naďalej vyhráva o jeden gól. Dostali sme sa už ku polovičke tohto zápasu.
     
    28:22
    Dlhšie sme však už nevideli zakončenia na jednu či druhú bránku, aj naďalej sa však hrá rýchly hokej hore-dole. Obaja brankári sú tak teraz dlhšie bez práce.
     
    27:30
    Útok hostí teraz zastavil ofsajd a tak sa Česko do zakončenia nedostalo. Blížime sa ku polovici stretnutia.
     
    27:00
    Útoky sa už opäť striedajú na oboch stranách, oba tímy však v posledných chvíľach často strácajú puky. Obom tímom však nechýba vysoké napádanie.
     
    26:15
    Po reklamnej prestávke sa už v hre pokračuje, mladíci sa usadili v útočnom pásme a začínajú byť čoraz viac nebezpečnejší. Česko však zatiaľ nejako výrazne nezaostáva.
     
    25:50
    Tento útok Česka, ktorý vyzeral veľmi nádejne napokon ničím výnimočným neskončil, pretože dvojica Voráček a Palát sa do zakončenia nedostala.
     
    25:15
    Ani táto strela domáceho mužstva nedokázala zapadnúť do bránky Česka. Neuvirth je tak aj naďalej veľkou oporou Česka, čo bude aj do ďalších už ostrých zápasov základ.
     
    25:00
    Česi to napokon ustáli a už hrajú v plnom počte! Severná Amerika tak nevyužila presilovka 5 na 3 a na svoj prvý gól v tomto zápase tak stále čaká!
    24:40 Gostisbehere (TNA)
     
    24:40
    Neuvirth teraz dobre zasiahol proti strele domáceho MacKinnona a hra je prerušená. Domácim sa už presilovka rýchly kráti.
     
    23:50
    Česko teraz získalo veľmi cenné sekundy, keď sa aj v oslabení dostalo do prečíslenia, avšak zakončiť už nedokázali. Nazbierali však veľmi cenné sekundy.
     
    23:21
    Hanzal sa už vrátil z trestnej lavice a Česka hrá so 4 hráčmi. Severná Amerika však stále stupňuje svoj tlak na bránku Česka.
     
    23:10
    A mohlo byť vyrovnané! Česi ihneď po buly vypálili na bránku Česka, Neuvirtha teraz zachránila tyčka! Stále trvá presilovka o dvoch hráčov.
     
    23:00
    Presilovka o dvoch hráčov pre domácich! Jordán si odpyká trest za nedovolené bránenie!
     
    22:31
    Česko zatiaľ zvláda aj toto oslabenie a posiela puk do bezpečia. Severná Amerika sa však rýchlo presúva späť do útočného pásma.
     
    21:59
    McDavid potiahol puk do útočného pásma a po dobrej kombinácii sa dostal aj do zakončenia, Neuvirth je však dnes zatiaľ nepriestrelný!
     
    21:20
    Ďalšia presilovka pre domáci výber! Hanzal dostáva dve minúty za seknutie a tak sa Česko bude musieť opäť brániť.
    20:38 M. Michálek (CZE)
     
    20:38
    Severná Amerika mohla krátko po svojej presilovke inkasovať druhý gól! Michálek však nedokázal poslať odrazený puk za chrbát domáceho brankára!
     
    20:24
    Česko hrá už s piatimi hráčmi, domáci výber tak nevyužil ani druhú presilovku!
     
    20:10
    Druhá tretina sa už naplno rozbehla, buly vyhrali Česi a puk poslali ihneď do bezpečia. Domácim ostáva ešte pár sekúnd presilovej hry.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina tohto zápasu sa tak už čoskoro začne!
     
    Sledovali sme zaujímavú prvú tretinu, kde od úvodu boli lepší hokejisti Česka a z presilovky vyťažili zatiaľ jediný gól tohto zápasu a po prvej tretine zásluhou Paláta vyhrávajú 1:0! Severná Amerika po inkasovanom góle však dokázala hru vyrovnať a mali sme tak možnosť sledovať dobrý hokej, ktorému už chýba len lepšia atmosféra.

    Uvidíme, čo nám prinesie druhá tretina, ktorá sa začne približne o 22:35!
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:30
    Táto presilovka ide domácemu tímu už lepšie, avšak Neuvirth musel zasahovať len raz. Česko sa zatiaľ bráni úspešne a vyhadzuje puk do bezpečia.
     
    19:01
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny!
     
    18:24
    Krátko pred koncom prvej tretiny prichádza druhé vylúčenia na strane Česka! Polák oslabuje svoj tím a domácich čaká druhá presilovka v tomto zápase.
     
    18:10
    Ofsajd, v ktorom sa ocitli hokejisti Česka. Nachádzame sa už v závere prvej tretiny.
     
    18:02
    Neuvirth opäť zasahoval, mal však dobrý výhľad a nie moc vydarenú strelu McDavida dokázal vyraziť do bezpečia. Severná Amerika sa čoraz viac tlačí do zakončenia.
    17:32 Neuvirth (CZE), Matthews (TNA)
     
    17:32
    Matthews sa dostal ku odrazenému puku, avšak ani on následne nedokázal svojou strelou prekonať brankára Neuvirtha, ktorý je tak zatiaľ veľkou oporou svojho mužstva.
    17:05 M. Murray (TNA), Pastrňák (CZE)
     
    17:05
    Severná Amerika sa teraz usadila v útočnom pásme a snaží sa ešte do konca prvej tretiny vyrovnať. Zatiaľ im však Česko veľa priestoru na zakončenie neposkytuje.
     
    16:25
    Pomaly sa už blíži záver prvej tretiny, aj naďalej sledujeme rýchly hokej aj so zakončeniami na jednú či druhú bránku. Uvidíme, či sa ešte niečoho zaujímavého do konca prvej tretiny dočkáme.
    15:55 Neuvirth (CZE), Saad (TNA)
     
    15:55
    Neuvirth v bránke Česka však teraz už zasahovať musel! Saad sa dostal ku puku po skvelej prihrávke od svojho spoluhráča, avšak sám pred brankárom Česka ho už prekonať nedokázal!
     
    15:45
    Teraz sa však už domácim hokejistom podarilo usadiť sa v útočnom pásme, do zakončenia sa však už vďaka dobrej obrannej hre Česka nedostali.
     
    15:14
    Česko hrá už s piatimi hráčmi, táto presilovka Severnej Amerike tak vôbec nevyšla. Uvidíme, ako sa zvyšok prvej tretiny bude vyvíjať ďalej.
     
    14:50
    Ďalšia útočná snaha domácich je zastavená ofsajdom. Táto presilovka mladíkom zatiaľ vôbec nevychádza.
     
    14:10
    Ani teraz sa nepodarilo domácim usadiť sa v útočnom pásme a Česko opäť vyváža puk do bezpečia.
     
    13:40
    Česko sa však v oslabení bráni výborne a domácich do zakončenia nepúšťa. Ďalší útok bude musieť Severná Amerika zakladať od svojho brankára.
     
    13:14
    Prvú presilovku v tomto zápase si vyskúša aj Severná Amerika! Aleš Hemský ide na trestnú lavicu za napadnutie. Uvidíme, ako pôjde presilovka domácemu celku.
     
    12:45
    Do útočnej akcie sa teraz hnali hokejisti Česka, zastavil ich však ofsajd. Hra sa teraz začína troška kúskovať, avšak aj naďalej sledujeme zaujímavé súboje o puk.
     
    12:00
    Aj naďalej sa nám však útoky striedajú na oboch stranách, tempo hry je naozaj dobré, jediné čo však tomto zápasu stále chýba je lepšia atmosféra v hľadisku.
     
    11:40
    Inkasovaný gól domáci celok zdá sa nakopol ku väčšej aktivite a brankár Neuvirth musel opäť zasahovať. S ľahkým zákrokom však žiadne problémy nemal.
     
    11:00
    Domáci celok sa po vyhratom buly umiestnil v útočnom pásme, avšak séria nepresných strieš na brankára Neuvirtha nič zaujímavého nepriniesla.
     
    10:40
    Severná Amerika sa snaží čo najrýchlejšie vyrovnať, po buly sa ihneď presunula do útočného pásma, Neuvirth pred svojou bránkou radšej hru prerušil.
    10:08 Palát (CZE) - 0:1
     
    10:08
    Česko dalo gól!

    Česi na nič nečakali, ihneď využívajú svoju prvú presilovku v tomto zápase a dostávajú sa do zaslúženého vedenia! Česko sa presunulo do útočného pásma, po skvelej prihrávke dostal puk na svoju hokejku ONDŘEJ PALÁT a šikovnou strelou, ktorá bola zrejme ešte niekým tečovaná prekonal domáceho brankára – 0:1!
    Asistencia: Aleš Hemský, Michal Kempný.
     
    09:23
    Prvé vylúčenie v tomto zápase! Bude to na domácej strane, na trestnú lavicu ide Seth Jones za seknutie.
     
    08:40
    Ďalší útok Severnej Ameriky ťahal jeho kapitán McDavid, avšak puk pred bránku Česka už prihrať nedokázal. Do útoku to tak teraz môžu skúsiť hokejisti Česka.
     
    08:00
    Momentálne sa útoky striedajú zo strany na stranu, nahodenie Jordána však jeho tímu nič neprinieslo a podobne na druhej strane pochodil Saad.
     
    07:35
    Po sérii zahodených šancí Česka sa hra už trošku upokojila a momentálne lieta puk od jedného tímu ku druhému. Oba tímy však dnes hrajú v komornej atmosfére.
     
    07:00
    Do zakončenia na bránku domácich sa teraz dostal Nakládal, avšak jeho strela bola veľmi nepresná a Murray zasahovať nemusel. Sledujeme tak zaujímavý úvod tohto zápasu.
    06:30 M. Murray (TNA), Červenka (CZE)
     
    06:30
    Severná Amerika si po dlhšej dobe dokázala dlhšie podržať puk na svojich hokejkách, avšak nedokázali už vyslať strelu na bránku Česka. Zatiaľ je však oveľa lepším tímom Česko.
     
    05:32
    Prečíslenie Česka, ktoré však opäť gólom nekonči! Jaškin s Červenkou prenikli až pred bránku domáceho tímu, avšak v skórovaní im opäť zabránil brankár Pittsburghu Murray!
     
    04:59
    Brankár Severnej Ameriky predviedol ďalší výborný zákrok! Frolík sa po skvelej prihrávke ocitol sám pred bránkou domáceho tímu, avšak nedokázal puk dostať za chrbát Murrayho!
     
    04:25
    Tak zatiaľ môžme povedať, že Česko hrá od úvodu veľmi aktívne a mladíci sa zatiaľ len bránia. Gól v posledných chvíľach už visí na vlásku.
     
    04:00
    A z tejto šance mohlo Česka už vyťažiť aj úvodný gól v zápase! Na konci výbornej kombinácie stál Hanzal, avšak jeho strelu dokázal brankár Murray zneškodniť!
     
    03:30
    Česko sa teraz drží v útočnom pásme a vyvíja na tím Severnej Ameriky menší tlak. Mladíci však svojmu dnešnému súperovi veľa priestoru na zakončenie neposkytujú.
     
    02:55
    Severná Amerika sa udržala v útočnom pásme, následne sa ku strele dostal Saad, ale puk trafil pred bránkou Česka zle a tak do rýchleho brejku ide Česko.
    02:25 M. Murray (TNA), Frolík (CZE)
     
    02:25
    Česko sa opäť dostane do útočného pásma, pretože mladíci sa dopustili len zakázaného uvoľnenia. Na škodu v tomto zápase je, že veľa divákov v hľadisku nevidíme.
     
    01:45
    Hemslý získal za bránkou Severnej Ameriky puk, prihrával ho následne pred bránku na Frolíka, jeho strelu však dokázal brankár Murray vyraziť svojim betónom do bezpečia! Prvá vážnejšia šanca tohto zápasu.
     
    01:00
    Hra sa momentálne presúva z jedného pásma do druhého, ani jeden z tímov si zatiaľ nedokáže podržať dlhšie puk na svojich hokejkách.
     
    00:25
    MacKinnon to skúšal strelou švihom, brankár Česka Neuvirth však pohodlne túto strelu kryje a tak sa bude vhadzovať v obrannom pásme Česka.
     
    00:06
    Zápas sa nám už naplno rozbehol, buly vyhrali Česi, v strednom pásme sa však hra prerušila a tak budeme svedkami ďalšieho vhazdovania.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na ľadovej ploche, vypočujeme si národné hymny a zápas sa tak už čoskoro začne!

    Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Začiatok zápasu sa mierne posunie!
     
    Príjemný už neskorí večer želám všetkým, ktorí klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním! Do začiatku zápasu už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte pozrieť zostavy oboch mužstiev tak, ako ich poskladali obaja tréneri a to Todd McLellan za tím Severnej Ameriky a Josef Jandač za tím Česka.

    V CONSOL Energy Center práve prebieha rozkorčuľovanie, tesne pred začiatkom zápasu sa Vám opäť prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    Tím Severnej Ameriky: M. Murray (Hellebuyck) – R. Murray, Jones, Rielly, Ekblad, Gostisbehere, Parayko – Drouin, McDavid, MacKinnon – Gaudreau, Nugent-Hopkins, Eichel – Matthews, Scheifele, Larkin – Miller, Couturier, Saad

    Česko: Neuvirth (Mrázek) – Šustr, Nakládal, Polák, Kempný, Z. Michálek, Jordán – Voráček, Plekanec, M. Michálek – Palát, Hanzal, Pastrňák – Hemský, Faksa, Frolík – Jaškin, Červenka, Birner

    Rozhodca: Furlatt, McCauley – Amell, J. Murray
     
    Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní tohto on-line textového prenosu! V ňom sa spoločne pozrieme na stretnutie, kde sa v CONSOL Energy Centry v Pittsburghu proti sebe postaví mužstvo Severnej Ameriky a Česka. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 21:30!

    Priaznivci hokeja majú už dlhšie možnosť sledovať prípravu na dlho očakávaný Svetový pohár v hokeji. Všetky tímy majú pred sebou generálku na toto podujatie a v rámci nej odohrá prípravné stretnutie aj Česká reprezentácia, ktorá sa predstaví v Pittsburghu a sily si zmeria s Tímom Severnej Ameriky.

    Tím Severnej Ameriky:
    Tento tím sa skladá z hokejistov do 23 rokov a púta veľkú pozornosť u divákov ale hlavne u skautov z rôznych tímov. Títo hokejisti sa chcú určite ukázať čo v najlepšom svetle a zabojovať o miestenku v čo najlepších kluboch sveta.

    Tím Severnej Ameriky odohral dva prípravné stretnutia z Tímom Európy a v oboch prípadoch sa radoval z víťazstva, ktoré bolo možno pre mnohých trocha nečakané. Prvý zápas sa skončil 4:0 a druhý 7:4 v prospech mladíkov.

    Česko:
    Česká reprezentácia pod vedením trénera Josefa Jandača sa dáva dokopy v čo najsilnejšom možnom zložení a určite má ambície sa na Svetovom pohári ukázať v čo najlepšom svetle.

    Česko odohrala dva prípravné zápasy s Ruskom a vôbec si nepočínala zle. V prvom zápase v Petrohrade prehrali naši susedia len tesne 3:4 a v druhom zápase doma dokonca vyhrali 2:1 po nájazdoch.

    Favorit:
    V takýchto zápasoch sa nedá jasne určiť to, kto by mal byť favoritom. Diváci sa však určite môžu tešiť na zaujímavé stretnutie a fanúšikovské tábory oboch mužstiev by to mala dobre naladiť do ďalších už súťažných stretnutí.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:30.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 49. Gostisbehere (Larkin, Scheifele), 51. Matthews (Gaudreau, Gostisbehere) – 11. Palát (Hemský, Kempný), 48. Faksa (Pastrňák, Palát), 52. Plekanec (Hemský)


    Tím Severnej Ameriky: M. Murray (od 41. Hellebuyck) – R. Murray, Jones, Rielly, Ekblad, Gostisbehere, Parayko – Drouin, McDavid, MacKinnon – Gaudreau, Nugent-Hopkins, Eichel – Matthews, Scheifele, Larkin – Miller, Couturier, Saad
    Česko: Neuvirth (od 31. Mrázek) – Šustr, Nakládal, Polák, Kempný, Z. Michálek, Jordán – Voráček, Plekanec, M. Michálek – Palát, Hanzal, Pastrňák – Hemský, Faksa, Frolík – Jaškin, Červenka, Birner

    Rozhodca: Furlatt, McCauley – Amell, J. Murray