USA – Fínsko 3:2 (kon.) | Tím Severnej Ameriky – Česko 2:3 (kon.)
koniec
Tím Severnej Ameriky
2:3 (0:1, 0:0, 2:2)
Česko
Streda 14.09.2016, 21:43 • CONSOL Energy Center, Pittsburgh • Reprezentácia
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine išlo Česko do vedenia 2:0, avšak domáci výber rýchlo vyrovnal na 2:2. Napokon však krátko na to Česko opäť skórovalo a výsledok 3:2 v jeho prospech už dokázalo udržať! Česko si tak pripisuje druhú výhru v príprave, pre Severnú Ameriku to je naopak prvá prehra.

    Ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc! (00:18:39)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Napokon sa domáci dostali ku zakončeniu a len tak tak že to neskončilo gólom! Česko však následne posiela puk do bezpečia a tak to už hostia udržia!
     
    59:45
    Domáci sú usadení v útočnom pásme a zvierajú Česko pred jeho bránkou! Severná Amerika sa však nemôže dostať ku presnému zakončeniu.
     
    59:18
    Oddychový čas domácich!
     
    59:18
    Vylúčenie na strane Česka a tak budú hrať domáci 6 na 4! Šustr už sedí na trestnej lavici.
     
    58:35
    Je to tu! Hellebuyck odišiel na striedačku, Severná Amerika hrá power-play!
     
    58:19
    Domáci sú už v plnom počte! Severná Amerika tak začne už útočiť vo veľkom, čo chvíľa určite odvolá aj brankára!
     
    57:20
    Česi sa už usadili v útočnom pásme a rozbiehajú svoj presilovkový kolotoč! Severná Amerika sa tak nemôže vymaniť z obranného pásma.
     
    56:45
    Domáci však zaútočili aj v oslabení a Česko malo šťastie! Rielly po zisku puku však nedokázal prekonať brankára Mrázka! Severná Amerika tak získava buly v útočnom pásme.
     
    56:19
    Nuž, domáci výber teraz fauloval a tak sa bude musieť brániť, pretože Česko získava presilovku! MacKinnon si odsedí 2 minúty na trestnej lavici.
    55:54 Hellebuyck (TNA), Frolík (CZE)
     
    55:54
    Česko teraz využilo spomínané zadné vrátka, ale gól z toho nie je! Puk pred bránkou domácich napokon dostal na svoju hokejku Frolík, ale brankára domácich neprekonal!
     
    55:25
    Domáci výber sa na dlhší čas udržal v útočnom pásme, avšak nedokázal tam nič prevratného vymyslieť a do rýchleho brejku už idú hostia.
     
    55:05
    Severná Amerika už nemá čo stratiť a čoraz viacej začína útočiť vo väčšom počte. Česku sa tak otvárajú zadné vrátka, nesmú však zabúdať aj na obranu.
     
    54:45
    Hra sa teraz prerušila, pretože dostáva priestor reklamná prestávka. Naďalej sledujeme zaujímavé stretnutie, čaká nás posledných 5 minút tretej tretiny.
     
    53:43
    Česko mohlo teraz definitívne rozhodnúť! Červenka po dobrej prihrávke však nedokázal úspešne zakončiť a brankár domácich tak ešte drží svoj tím nad vodou!
     
    52:35
    Tak v tretej tretine sa nám napokon roztrhlo vrece s gólmi a určite nás ešte čaká zaujímavý zvyšok tretej tretiny!
    51:50 Tomáš Plekanec (CZE) - 2:3

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 49. Gostisbehere (Larkin, Scheifele), 51. Matthews (Gaudreau, Gostisbehere) – 11. Palát (Hemský, Kempný), 48. Faksa (Pastrňák, Palát), 52. Plekanec (Hemský)


    Tím Severnej Ameriky: M. Murray (od 41. Hellebuyck) – R. Murray, Jones, Rielly, Ekblad, Gostisbehere, Parayko – Drouin, McDavid, MacKinnon – Gaudreau, Nugent-Hopkins, Eichel – Matthews, Scheifele, Larkin – Miller, Couturier, Saad
    Česko: Neuvirth (od 31. Mrázek) – Šustr, Nakládal, Polák, Kempný, Z. Michálek, Jordán – Voráček, Plekanec, M. Michálek – Palát, Hanzal, Pastrňák – Hemský, Faksa, Frolík – Jaškin, Červenka, Birner

    Rozhodca: Furlatt, McCauley – Amell, J. Murray