Hull City – Leicester 2:1 (kon.) | Burnley – Swansea 0:1 (kon.) | Crystal Palace – West Bromwich 0:1 (kon.)
Everton – Tottenham 1:1 (kon.) | Middlesbrough – Stoke City 1:1 (kon.) | Southampton – Watford 1:1 (kon.)
Manchester City – Sunderland 2:1 (kon.)
koniec
Crystal Palace FC
0:1 (0:0)
West Bromwich Albion
Sobota 13.08.2016, 16:00 • Selhurst Park, London • Anglická Premier League • 1. kolo
Predzápasové kurzy

     
    Tak napokon sme sa predsa len dočkali v druhom polčase aspoň jedného gólu, o ten sa postaral v 74. minúte Rondón a zariadil tak tri body pre West Bromwich Albion!

    Ďakujem Vám za pozornosť a prejem pekný zvyšok dnešného sobotného večera! (17:55:50)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    V závere nadstaveného času mali domáci poslednú šancu na vyrovnanie! Priamy kop zahrával Townsend, ktorý to skúsil priamo na bránu hostí, avšak ju netrafil. To bolo posledné, čo sme v tomto zápase videli!
     
    90+4
    Striedanie v tíme Crystal Palace FC: z ihriska odchádza Pape Souaré, prichádza Martin Kelly.
     
    90+3
    Do konca nadstaveného času ostávajú približne už len 2 minúty, s domácim tímom to už začína vyzerať zle. Vypadá to, že hostia si so sebou domov povezú všetky tri body.
     
    90+2
    West Bromwich Albion však domáci celok do žiadnej príležitosti nepúšťa a snaží sa bezpečne kontrolovať záver tohto zápasu.
     
    90+1
    Údaj o nadstavenom čase hovorí, že sa bude hrať ešte minimálne 5 minút navyše! Domáci futbalisti tak získavajú ešte nejaký ten čas, aby sa im podarilo vyrovnať.
     
    90
    Rohovému kopu sa napokon domáci ubránili, ale pri lopte aj naďalej ostávajú hostia a to pre domácich futbalistov nie je dobrá správa.
     
    89
    Hostia sa teraz dostali ku lopte a založili rýchlu útočnú akciu po pravej strane, nový muž na ihrisku McClean následne vybojoval pre svoj tím rohový kop.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Yannick Bolasie (Crystal Palace FC).
     
    87
    Crystal Palace sa začína čoraz viac tlačiť do útoku, nedarí sa mu však presne zakončiť. Hostia sa po zisku lopty nikam neponáhľajú a snažia sa zbierať cenné sekundy.
     
    86
    Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza Saido Berahino, prichádza James Morrison.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Wilfried Zaha (Crystal Palace FC).
     
    84
    Žltú kartu dostáva James McClean (West Bromwich Albion).
     
    83
    Pád v pokutovom území hostí a domáci futbalisti si ihneď žiadajú u hlavného rozhodcu Pawsona penaltu! Ten však ich prianiu nevyhovel.
     
    82
    Domáci sa teraz však dopustili veľkej chyby! Brankár domácich zle rozohral loptu, po sérii prihrávok sa napokon dostala ku Berahinovi, ale jeho strela tesne míňa bránu domácich!
     
    81
    Pomaly prichádza čas, kedy budú musieť domáci začať riskovať, čo otvára zadné vrátka pre hostí. Domácim sa však teraz nedarí dostávať sa do útočných akcií, hostia si dokážu všetko postrážiť.
     
    80
    West Bromwich Albion sa však vôbec nesústreďuje len na bránenie, ale po zisku lopty vyráža aj do útočných akcií. Po jednej z nich sa teraz do zakončenia dostal Phillips, ale bránu domácich netrafil.

    Miroslav Revaj

    Góly: 74. Rondón

    Karty:   85. Zaha (CRP), 88. Bolasie (CRP) – 35. C. Dawson (WBA), 84. McClean (WBA)


    Crystal Palace FC: Hennessey – J. Ward, Dann (C), Delaney, Souaré (90+4. Kelly) – Jedinak, Puncheon (77. Cabaye) – Townsend, Čung-Jong (66. Bolasie), Zaha – Wickham.
    Náhradníci: Speroni – Ledley, Kelly, Bolasie, Cabaye, Ladapo, Anderson.

    West Bromwich Albion: Foster – C. Dawson, J. Olsson, McAuley, J. Evans – Phillips, D. Fletcher (C), Yacob, C. Gardner (71. McClean) – Rondón, Berahino (86. J. Morrison).
    Náhradníci: Myhill – Field, Lambert, Leko, McClean, J. Morrison, Wilson.

    Rozhodca: Craig Pawson