Inter – Empoli 2:1 (kon.) | Bologna – AC Miláno 0:1 (kon.)
koniec
Bologna FC
0:1 (0:1)
AC Miláno
cz Sobota 07.05.2016, 20:45 • Stadio Renato Dall'Ara, Bologna • Talianska Seria A • 37. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Romagnoli ještě takticky fauloval kousek před vápnem a je tu žlutá, navíc poslední přímák, ze kterého mohou domácí udeřit.
     
    62
    Calabria nestíhal a tak musel přistoupit k dalšímu faulu, tentokrát podkopl Giacheriniho a vidí za to jasnou žlutou kartu.
     
    58
    A tento bývalý hráč AS Řím se na hřišti moc dlouho neohřál a už vidí kartu – trapně sebou plácl ve vápně k zemi a sudí správně rozpoznal simulaci. Tohle je zatím výkon na pořádné propleskání.
     
    39
    Da Costa totiž vyběhl z brány do prázdna a srazil oběma rukama Luize Adriana, sudí tedy neváhal a ukázal na značku – navíc udělil další žlutou.
     
    35
    Oikonomou trochu přibrousil unikajícího Adriana, sudí to celé vyhodnotil tak, že si domácí stoper zasluhuje žlutou kartu.
     
    16
    Hráči dnes obecně hrají jako kdyby před býkem někdo zamával červeným suknem a další nepříčetný hráč byl Mexés, který spíš než za faul dostal kartu za svoji následnou psychopatickou reakci.
     
    12
    Něco mi říká, že Diawarovi jeho spoluhráči a možná i trenér pořádně nafackují – tento hrát totiž šel do soubojů ve středu pole jako smyslů zbavený a naprosto jasně ve třetím z nich podťal Montoliva. Sudí tak zcela jasně posílá domácího borce pod sprchy.
     
    6
    Diawara pořádně tvrdě dohrál souboj s Maurim, mladý záložník hostů si to ale líbit nenechal a sáhl do obličeje svému soupeři – oba kohouti musí nakonec vzít s povděkem napomenutí formou žluté karty.

    Ondřej Hradecký

    Góly: 40. Bacca (pen.)

    Karty:   6. Diawara (BLG), 35. Oikonomou (BLG), 39. A. Da Costa (BLG) – 6. J. Mauri (ACM), 16. Mexés (ACM), 58. Bertolacci (ACM), 62. Calabria (ACM), 90+4. A. Romagnoli (ACM)   12. Diawara (BLG)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:18.
    Bologna FC: A. Da Costa – Rossettini (90. Ferrari), Oikonomou, Gastaldello (72. Taïder), Masina – Brighi, Diawara – Zúñiga (80. Mounier), Brienza, Giaccherini – Floccari.
    Náhradníci: Mirante, Sarr – Krafth, Pulgar, Crisetig, Taïder, Mbaye, Acquafresca, Constant, Ferrari, Mounier, Silvestro.

    AC Miláno: G. Donnarumma – Calabria, Mexés, A. Romagnoli, De Sciglio – Kucka (70. A. Poli), Montolivo (C), J. Mauri (57. Bertolacci) – Honda (84. K-P. Boateng) – Bacca, Adriano.
    Náhradníci: Diego López – A. Poli, C. Zapata, Abate, Simič, Alex, Balotelli, De Santis, Vido, K-P. Boateng, Locatelli, Bertolacci.

    Rozhodca: Doveri – Crispo, Peretti