Rayo Vallecano – Real Madrid 2:3 (kon.) | Atlético Madrid – Malaga 1:0 (kon.) | Barcelona – Gijón 6:0 (kon.)
Eibar – La Coruña 1:1 (kon.)
koniec
Atlético Madrid
1:0 (0:0)
Malaga CF
Sobota 23.04.2016, 18:15Španielska LaLiga • 35. kolo
Predzápasové kurzy

     
    90+3
    Koniec zápasu. (20:06:04)
     
    90+3
    Koke s Torresom išli dva na jedného, lenže po prihrávke záložníka na útočníka sa Fernando zamotal a vystrelil z otočky za pomoci teču nad bránu.
     
    90+2
    Chory Castro sa ocitá na trávniku po kontakte s protihráčom. Dožaduje sa faulu, nič také nehrozí. Aspoň nie u hlavného arbitra.
     
    90+1
    Veľmi dobrý center Correu sprava odvrátil pred Torresom Albentosa v poslednej chvíli, inak by to bola veľká šanca.
     
    90
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    89
    Žltú kartu dostáva Recio (Málaga CF).
     
    87
    Veľmi dobrá strela Recia z nejakých 25 metrov pred Oblakom skočila a Slovinec len s veľkými problémami zabránil jej prechodu do brány. Filipe Luís následne odpratal do bezpečia.
     
    86
    Kolmica do šestnástky hostí na Correu prešla a ten sa razom ocitol pred Ochoom, avšak Mexičan vybehol, zmenšil uhol a vyrazil.
     
    86
    Fernando Torres bol na hranici šestnástky súpera zastavený tak dobre, že po odkope Albentosu sa od neho lopta odráža do autu, čiže aut pre hostí.
     
    84
    Veľmi dlhé autové vhadzovanie končí v náručí Oblaka, lenže Charlesovi chýbalo hrozne málo, aby loptu pred Slovincom zasiahol.
     
    83
    Hra nám dostala šťavu, pretože hostia s veľkou verbou vyrazili dopredu a domáci sa im v tom silou-mocou snažili zabrániť, takže sme videli niekoľko tvrdších súbojov. Všetko sa zaobišlo bez odpískania faulu.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Filipe Luís (Atlético Madrid).
     
    81
    Rosales dostal loptu doprava, ale okamžite mu ju domáci, konkrétne Filip Luís, zobrali a vyrazili dopredu. Ďaleko nezašli, práve ľavý bek Atlética v strede poľa fauloval.
     
    79
    Filipe Luís sa fantasticky dostal cez Albentosu, ktorému nasadil jasle k šestnástke, avšak center mu hostia zrazili na roh.
     
    78
    Ángel Correa mohol upokojiť svoj tím ďalším gólom, lenže tentoraz si jeho dravý prienik a následné zakončenie spred Ochou cestu do brány nedostalo. Argentínčan poslal loptu iba nad.
     
    77
    Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Duje Čop, prichádza Roque Santa Cruz.
     
    76
    Hernández v obetavom zákroku odstránil center sprava do šestnástky Atlética síce len do autu, no domáci sa k lopte následne veľmi rýchlo dostali.
     
    74
    Rohový kop sám o sebe nič nepriniesol a tak sa snažil ešte niečo vymyslieť za šestnástkou Gabi. Jeho veľmi dobre trafený volej smeroval k žrdi, Ochoa bol na mieste.

    Matej Kubove

    Góly: 63. Á. Correa

    Karty:   54. J. Giménez (ATM), 57. F. Torres (ATM), 82. Luís (ATM) – 25. Charles (MLG), 28. Weligton (MLG), 89. Recio (MLG)


    Atlético Madrid: Oblak – Luís, Hernández, J. Giménez, Torres Juanfran – Ferreira-Carrasco (57. Á. Correa), Ñíguez, Gabi, Koke – F. Torres, Griezmann (66. Augusto Fernández).
    Náhradníci: Moyà – Á. Correa, Augusto Fernández, Gámez, Savić, Partey, Vietto.

    Malaga CF: Ochoa – Rosales, Albentosa, Weligton, Miguel Torres – Fornals, Recio, Camacho, Horta (59. G. Castro) – Charles, Čop (77. Santa Cruz).
    Náhradníci: A. Escandell – Añor, Atsu, G. Castro, Duda, Santa Cruz, Ricca.