Bologna – Turín 0:1 (kon.) | Carpi FC – CFC Janov 4:1 (kon.) | Inter – Neapol 2:0 (kon.)
koniec
Inter Miláno
2:0 (2:0)
SSC Neapol
cz Sobota 16.04.2016, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza, Milán • Talianska Seria A • 33. kolo
Predzápasové kurzy
     
    88
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Mauro Icardi, přichází Rodrigo Palacio.
     
    77
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Stevan Jovetić, přichází Felipe Melo.
     
    73
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Jorginho, přichází Omar El Kaddouri.
     
    73
    Drien Mertens po ztrátě míče zezadu podkopl ošklivým stylem jednoho z domácích a pokračuje v rozdávání žlutých karet v tomto utkání.
     
    68
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Geoffrey Kondogbia, přichází Jonathan Biabiany.
     
    61
    Po levé straně postupoval nebezpečně rychle Drien Mertens. Celý tento proces se nelíbil středopolaři Kondobgbiovi, jenž belgického fotbalistu fauloval.
    60. Chyba Reiny a skvělý zákrok Koulibalyho
     
    60
    Neapol si koleduje. Centrovaný míč do vápna Reina nedokázal udržet, a tak se jej ujal na hranici vápna jeden z domácích. Ten jej lobem posílal do branky, ale na čáře skvěle zaskočil obránce Koulibaly!
     
    57
    Z následného rohového kopu se dostal do skvělé šance Jeison Murrilo. Ten celou akci zakončoval hlavičkou z malého vápna, která skončila těsně nad břevnem!
     
    55
    Raúl Albiol zajel nepěkným šlapákem do pronikajícího domácího hráče po levé straně. Hostující zkušený obránce tak inkasuje žlutou kartu.
     
    53
    Do zajímavé šance se dostal i konecně hosté. Míč na pravou stranu dostal José Callejón, který ale svým pokusem zamířil jen těsně vedle levé tyčky!
     
    50
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Ivan Strinić, přichází Faouzi Ghoulam.
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Lorenzo Insigne, přichází Dries Mertens.
    44. Marcelo BROZOVIĆ - 2:0
     
    44
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Vlna eufórie na San Siru! Míč za obranu dostal Mauro Icardi, který míč posunul ještě na pravou stranu volnému MARCELU BROZOVIĆOVI, který přehodil brankáře Reinu a zvýšil vedení svého celku!
     
    42
    Chorvatský středopolař je nyní potrestán žlutou kartou. Na levé straně nepříjemně zajel do pronikajícího hráče a byl potrestán právem.
    39. Šance Ivana Perišiće po centru z pravé strany
     
    39
    Nyní to byla mnohem zajímavější akce! D'Ambrosio svým centrem na pravou stranu našel u levé tyčky volného Ivana Perišiće, který hlavičkou zamířil jen vedle branky!
     
    38
    Do dvoubrankového vedení se ale mohli dostat domácí. Míč dostal z levé strany do vápna Jovetić, kterému se ale jeho nepovedenou střelou nepovedlo překonat klidně zasahujícího Reinu!
     
    33
    Žlutou kartou je potrestán domácí Murillo, který přistrčil před vápnem pronikajícího hráče Neapole. Hosté tak mají skvělou standardní situaci před sebou.
    30. Krásná střela Allana
     
    30
    Tak to byla velice dobrá šance. Z nějakých dvaceti metrů se do míče opřel Allan, kterému se svou střelou pod víko povedlo trefit jen rukavice připraveného Handanoviće!
     
    22
    Sledujeme hodně tvrdé utkání. Jorginho poslal k zemi pronikajícího domácí hráče. Italský středopolař tak vidí žlutou kartu.
     
    14
    První žlutou kartu dostává domácí bek Nagamoto, který zahrál rukou pár metrů před vápnem. Hosté tak budou zahrávat zajímavou standardku.
    4. Mauro ICARDI - 1:0
     
    4
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak toto byla opravdu pohledná akce domácího celku zakončena první brankou střetnutí! MAURO ICARDI dostal krásný lob do vápna, kde si míč zpracoval a povedeným dloubákem překonal Reinu!

    David Panuška

    Góly: 4. Icardi (Medel), 44. Brozović (Icardi)

    Karty:   14. Nagatomo (INM), 33. Murillo (INM), 42. Perišič (INM), 61. Kondogbia (INM) – 22. Jorginho (NEA), 55. Albiol (NEA), 73. D. Mertens (NEA)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 2:5. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 17:11.
    Inter Miláno: Handanovič – D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Nagatomo – Brozović, Medel, Kondogbia (68. Biabiany) – Jovetić (77. Melo), Icardi (88. Palacio), Perišič.
    Náhradníci: Carrizo, Berni – Jesus, Palacio, Biabiany, Telles, Ljajić, Éder, Gnoukouri, Melo, Manaj.

    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Strinić (50. Ghoulam) – Allan, Jorginho (73. El Kaddouri), Hamšík – Callejón, Gabbiadini, L. Insigne (50. D. Mertens).
    Náhradníci: Gabriel, Rafael Cabral – Valdifiori, Ch. Maggio, D. Mertens, Regini, David López, Chiricheş, Ghoulam, El Kaddouri, Grassi, Chalobah.

    Rozhodca: Rocchi – Padovan, Manganelli