Slovan Bratislava U21 – L. Mikuláš 2:5 (kon.) | Žilina B – Prešov 2:1 (kon.) | Sereď – Košice 0:0 (kon.)
Lok. Košice – Pohronie 3:1 (kon.) | Dunajská Lužná – Šaľa 1:1 (kon.)
koniec
FC Lokomotíva Košice
3:1 (2:0)
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
Nedeľa 03.04.2016, 15:30 • Futbalový štadión, Družstevná pri Hornáde • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.
     
    Vážení priaznivci futbalu, srdečne vás vítam pri 1. kole nadstavbovej súťaže DOXXbet ligy o postup do Fortuna ligy. Sily si dnes zmerajú FC Lokomotíva Košice a FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa.

    FC Lokomotíva Košice okupuje po kompletnou prerátaní bodov v spoločnej tabuľke po najnovšom 9. priečku, čo teda znamená, že nepatrí medzi najväčších favoritov na postup. Jedným dychom ale musíme dodať, že 32 bodov Košíc je skvelý výsledok, keďže 3. Borčice majú len o 4 body viac a prvá časť tabuľky je tak mimoriadne vyrovnaná. Skóre Košíc činí pomer 28:22.

    Ani FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa sa neradí medzi najväčších favoritov na postup medzi futbalovú elitu Slovenska. V zlúčenej tabuľke skupiny Východ a skupiny Západ patrí Pohroniu priebežná 5. priečka, pričom na tejto sa držia zo ziskom 36 bodov. Ich skóre činí pomer 26:23.
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak si z Košíc, zaujíma ťa futbal alebo florbal a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Lokomotíva Košice: Kira – Cmarko, Gallo, Šuľák, Šimčák, Harvila, Kolek, Korujkov, Zajac (C), Chmelo, Kamenec
    Náhradníci: Kinský – Človečko, Hloušek, A. Leško, Krepčár

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Holec – Nosko, P. Leško, Prikryl, Pelegríni (C), Bališ, Frimmel, Hudák, Blaho, Paraj. Blahút
    Náhradníci: Sekereš – Páleník, Garaj, Poliaček, Matuškovič, Packo

    Rozhodca: Vlk – Petríček, Sluk – Čiernik.
     
    Hráči oboch celkov prichádzajú v sprievode rozhodcovskej trojice na hraciu plochu. Domáca Lokomotíva do zápasu vkročí v modro-bielych dresoch, hostia zo Žiaru nad Hronom si do Košíc priviezli zelenú sadu dresov.
    Hráči nastupujú na trávnik
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali domáci futbalisti. Tí sa s loptou okamžite stiahli do vlastných obranných radov, odkiaľ budú chcieť rýchlo postupovať smerom dopredu.
     
    2
    Košice ale loptu zaviezli len ku stredovému kruhu, kde ich zastavila nepresná kombinácia. Úvodné sekundy stretnutia tak neprinášajú nič zaujímavé.
     
    3
    Loptu prebrali na svoje kopačky hostia, tí ale smerom dopredu neboli vôbec výrazní. Aj preto sa lopta skončila len za bránkovou čiarou. Z vyznačeného priestoru ju tak mohol do hry poslať opäť Kira.
     
    3
    Rohový kop v prospech Žiaru nad Hronom.
     
    4
    Túto situáciu ale hráči v zelenom vôbec nezvládli. Loptu totiž posielali svojím krátkym centrom len na bližšiu žrď, kde si na ňu bez väčších problémov počkali Košice.
     
    5
    Hrá sa opatrný futbal z oboch strán, ani jeden z celkov teraz zbytočne neotvára svoje obranné rady a nevystavuje sa tak nebezpečenstvu. Ako Košice, tak aj Žiar nad Hronom si je totiž vedomý toho, že odteraz je už každé stretnutie mimoriadne dôležité.
     
    6
    Ani nevedno ako a 6 minút zo zápasu nám takmer úplne uplynulo. Diváci zatiaľ dôvodov na radosť nemali, hrá sa divácky neatraktívny futbal, z ktorého má síce viac domáci celok, ten sa ale zatiaľ k streleckému zakončeniu nedostal.
     
    7
    Navyše, Lokomotíva sa teraz zľakla vystúpených útočníkov zo strany súpera a odovzdaným dojmom ustúpila na vlastnú polovicu ihriska. To prinesie ďalšie spomalenie tempa hry.
     
    8
    Konečne nejaký zaujímavý moment. Kamenec zabojoval pri postrannej čiare, odkiaľ loptu rýchlo vhodil do hry a donútil tak súpera chybovať. Nasledovať bude rohový kop v prospech Košíc.
     
    10
    Lokomotíva Košice dala gól!
    A Košice sa ujímajú vedenia! Nuž, zdá sa, že pre Žiar nad Hronom sa črtá poriadna lekcia z efektivity. Prvá strela – prvý gól. Takáto štatistika Holeca rozhodne neteší. Gólovo sa presadil DUŠAN KOLEK.
    Hráči Lokomotívy sa tešia z otváracieho gólu
     
    11
    Hostia okamžite reagovali zvýšenou útočnou aktivitou. Loptu si teraz na pravej strane pokutového územia vypýtal Frimmel, ktorý strieľanou prihrávkou hľadal bránu Kiru, avšak jeho rana z behu bola len veľmi, veľmi nepresná.
     
    12
    Kolek to teraz trochu so svojou aktivitou v stredovom kruhu prehnal, aj preto sa píska útočný faul v neprospech Košíc. Zbytočný faul, jedným dychom ale musíme dodať, že domáci majú aspoň čas na sformovanie sa vo svojich obranných radoch.
     
    13
    Domáce Košice sa teraz smerom dopredu vôbec neponáhľajú. Futbalisti odetí v modro-bielom kombinujú na vlastnej polovice, odkiaľ sa nikam nachystajú.
     
    14
    Hostia zahrávali priamy voľný kop, kapitán Pelegríni ale loptu napálil len do tiel súpera, preto z tejto štandardnej situácie neprišiel žiaden zaujímavý moment.
     
    15
    Za sebou máme už 15 minút hry, okrem jediného gólu v podaní Košíc sme do tejto chvíle na ihrisku nespozorovali žiaden zaujímavý moment.
    Domáci rozohrávajú loptu z vlastnej polovice
     
    16
    A nezmení sa to ani v tejto chvíli, pokus o krížny center hostí bol totiž včas zblokovaný aspoň na rohový kop. Druhá štandardná situácia podobného charakteru v prospech Pohronia.
     
    17
    Lopta sa napokon dostala až k Noskovi, futbalista v službách FK ale bránu vysoko prepálil. Tomuto faktu sa pritom nemôžeme vôbec čudovať, Nosko totiž stál k trom žrdiam chrbtom a vôbec nevidel, kam svoju strelu posiela.
     
    18
    Hra plynie rýchlo, Košice sa teraz s loptou usadili na vlastnej polovici, kde včasnými prihrávkami bez väčších problémov odolávajú aktívnemu napádaniu svojho súpera.
     
    19
    Pohronie teraz vniklo do pokutového územia z jej pravej strany, napokon sa ale celá situácia ukázala ako veľmi zle zahraná. Vysoký center do stredu vápna totiž hľadal hráča, ktorý stál od lopty azda o 10 metrov ďalej.
     
    20
    Za sebou máme už 20 minút hry.
     
    21
    Pelegríni prebral loptu na útočnej polovici, kde zbytočne neváhal a okamžite hľadal Paraja. Ten neotáľal a skúsil to priamym streleckým zakončením, jeho rana ale preletela ponad hornú žrď Kirovej brány.
     
    22
    Hostia si teraz vpredu absolútne nerozumeli. Pohronie to chcelo zahrať popri ľavej postrannej čiare, avšak v tomto priestore lopta Dolnej Ždani prepadla až do autu.
     
    23
    Košičania sa s loptou presunuli na svoju útočnú polovicu, kde po ďalšom autovom vhadzovaní rozohrával Cmarko. Jeho vysoký center smerujúci do stredu vápna zo vzduchu stiahol do svojich rukavíc Holec.
     
    24
    Lokomotíva Košice dala gól!
    Košice vedú už o dva góly. Druhý presný zásah pritom priniesla len ich druhá strela na bránu. RASTISLAV CHMELO loptu zaviezol pozdĺž celej útočnej polovice až do vápna súpera, kde pohodlne obstrelil Holeca..
    Košičania po druhom góle
     
    25
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Kolek, prichádza Človečko.
     
    26
    Hostia sa dnes viditeľne trápia. Naopak, Košice premenia všetko, čoho sa chopia. Toto môže byť pre predzápasového favorita z Dolnej Ždane ešte poriadne náročný zápas.
     
    27
    Dokazuje to aj aktivita Zajaca po prikopnutí Šimčáka, kedy domáci kapitán pálil zo vzdialenosti asi 30 metrov, avšak v tomto prípade si lopta cestu od siete nenašla.
     
    28
    Hra teraz na malý moment stratila na svoje tempo, lopta sa voľne presúva zo strany na stranu. Ani jeden z celkov nemá záujem útočiť.
     
    29
    Všetko to zmenilo až Pohronie, ktoré to teraz skúšalo krátkymi prihrávkami popri pravej postrannej čiare, tento priestor mali ale Košice výborne pokrytý. Aj preto svojho súpera vytlačili opäť len k stredovému kruhu.
     
    30
    Do konca prvého polčasu ostáva ešte približne 15 minút. Pochopiteľne, toto tvrdenie bude platiť v prípade, že sa hlavný arbiter rozhodne nenadstaviť ani sekundu navyše.
     
    31
    Žiar nad Hronom kombinoval na polovici svojho súpera, odtiaľ ale Košice za mohutného potlesku tribún loptu vyviezli. Domáci celok dnes hosťom skutočne nedovoľuje s loptou prejsť až do šestnástky.
     
    32
    Tréner domácich, pán Branislav Sokoli, je dnes mimoriadne aktívny. Kouč Lokomotívy je prakticky po celý zápas pred striedačkou a svojim zverencom neustále rozdáva dôležité pokyny.
    Pohľad na časť tribúny
     
    33
    Lokomotíva bude zahrávať rohový kop.
    Hráči čakajú na rozohratie rohového kopu
     
    34
    Šimčák síce loptu od rohovej zástavky poslal priamo na Chmela, ten ale nestál v dobrej streleckej pozícii, preto jeho zakončenie skončilo len mimo priestoru troch žrdí.
     
    35
    Útočná snaha domácich ale rozhodne neopadla, naopak, Košice sa neustále snažia natlačiť do pokutového územia svojho súpera. Potvrdilo sa to aj pri šprinte striedajúceho Človečka, ten si ale napokon loptu nedokázal dobre spracovať.
     
    36
    Aktívne napádanie Lokomotívy znemožňuje hosťom presnejšie kombinovať. Aj preto si Žiar nad Hronom pomerne často pomáha aj Holecom, ten lopty vykopáva ďaleko od svojej brány.
     
    37
    Domáca tribúna si pýta ešte jeden. Tretí gól do siete FK Pohronia ale v tejto chvíli ešte nepríde, po zákroku na Človečka sa totiž nepískalo.
     
    38
    Teraz je to už inak. Košice budú zahrávať priamy voľný kop zo vzdialenosti asi 25 metrov!
     
    39
    Domáci ale napokon celú situáciu zahrali najhoršie, ako mohli. Loptu totiž chceli poslať priamo na bránu, avšak Pavol Šuľák ju napálil po zemi len do dobre umiestneného múru.
     
    40
    Beží posledných 5 minút prvého polčasu. Loptu drží na svojej kopačke kapitán hostí Pelegríni, ten ale akosi nepostrehol aktivitu svojich spoluhráčov a prihrávať nemieni.
     
    41
    Aj preto dostali Košice priestor na vyvezenie lopty. Domáci sa jej chopili na výbornú a v tejto chvíli už postupujú smerom k pokutovému územiu svojho súpera.
    Na trávniku sledujeme veľký boj
     
    42
    Chmelo vysunul na pravej strane jedného zo svojich spoluhráčov, pred ním musel hasiť nebezpečenstvo posledný obranca Žiaru nad Hronom! Zahrávať sa bude rohový kop.
     
    43
    A pri hráčoch odetých v zelenom teraz stáli všetci svätí! Po centri Zajaca sa k lopte dostal Korijkov, ktorý posúval na lepšie postaveného Chmela. Pred tým ale lopta poskočila, preto nestrieľal z otočky, ale loptu posunul Kamenecovi. Jeho tvrdá rana z hranice vápna napokon skončila na obrane súpera.
     
    44
    Pekné športové gesto, brankár Košíc Kira teraz pri zákroku vo vzduchu nešťastne zasiahol aj hlavu Hudáka, ktorému sa prišiel okamžite ospravedlniť a pomôcť mu vstať. O nedovolený zákrok sa nejednalo.
     
    45
    Beží posledná minúta prvého polčasu, čakáme už len na
    údaj o prípadnom nadstavenom čase.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
    Hráči odchádzajú do šatní
     
    Napokon na nenadstavovala ani sekunda. Prvý polčas sa tak končí po 45 minútach hry, pričom do šatní odídu s psychickou výhodou domáce Košice. Tie sa gólovo presadili dvakrát a zaslúžene tak vedú.

    Druhý polčas sa začne približne o 16:29.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
    46. Úvodný výkop druhého polčasu obstarali hostia
     
    46
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Bališ, prichádza Garaj.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Hudák, prichádza Páleník.
     
    46
    O úvodný výkop druhého polčasu sa postarali hostia. Tí momentálne nie sú v situácii, kedy by si mihlo dovoliť ustupovať do vlastnej obrany, preto sa pokúsia o čo najrýchlejšie založenie útočnej akcie.
     
    47
    Napokon to ale bolo práve Pohronie, kto sa musel brániť. Kapitán Zajac totiž svojou prihrávkou našiel lepšie postaveného Harvilu, ktorý neváhal a spoza vápna sa oprel do lopty, avšak tá skončila v rukaviciach pozorného Holeca.
     
    48
    Pokračujeme s obrázkami, aké nám v drvivej väčšine priniesol aj prvý polčas tohto zápasu. Pri lopte sú častejšie Košice, ktoré súperovi nedovoľujú prejsť prakticky ani za stredový kruh.
     
    49
    Až teraz to hostia skúsili dlhým nákopom na bránu, tento moment pritom Kira využil a vyskúšal si svoje reflexy pri vzdialenejšej žrdi. Táto lopta nebola vôbec ťažká, center Pelegríniho ale Kira stiahol akčne – v skoku do pravej strany.
     
    50
    Rohový kop pre Lokomotívu.
     
    52
    Lopta mala v tomto prípade dopadnúť k vzdialenejšej žrdi, kde už na ňu číhal Chmelo, tomu lopta ale prepadla popod kopačku až za postrannú čiaru a Košice tak vo svojej akcii pokračovať nemohli.
     
    53
    Hra sa teraz voľne presúva zo strany na stranu, sledujeme tuhý boj o každú loptu. Presne takýto futbal sa od nadstavbovej časti súťaže očakával.
     
    54
    Tak toto vyzerá veľmi, veľmi zle! Jeden z hostí sa teraz z ničoho nič zrútil na trávnik, zdá sa, že na malý moment dokonca stratil vedomie!
    Jeden z hostí ostáva ležať na trávniku
     
    55
    Na scénu napokon museli prísť aj nosidlá, nasledovať bude okamžitý transfer do jednej z košických nemocníc. Veríme, že nepôjde o nič vážne. Zraneným je Pelegríni.
    Pelegríni opúšťa ihrisko na nosidlách, pevne veríme, že bude v poriadku!
     
    56
    V hre môžeme pokračovať, hostia sa ale ešte potrebujú z celej situácie spamätať. V tejto chvíli skutočne nemožno jednodznačne povedať, čo sa jednému z ich spoluhráčov stalo, nezavinený pád na trávnik ale nevyzeral vôbec pekne.
     
    57
    Vráťme sa ale k dianiu na trávniku. Košice teraz postupovali s loptou smerom dopredu, nepresný center ale Holec stiahol do svojej moci.
     
    58
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Holec, prichádza Sekereš.
     
    59
    Košice zahrávali jeden zo svojich mnohých rohových kopov, ani v tomto prípade ale štandardná situácia gól nepriniesla. Lopta totiž po niekoľkých pokusoch op center opustila pokutové územie Žiaru nad Hronom.
     
    60
    Za sebou máme už hodinu hry, stále platí polčasový výsledok. Košice tak vedú pomerom 2:0, keď sa gólovo presadil Kolek aj Chmelo.
     
    61
    Šuľák teraz chcel v strede poľa vysunúť striedajúceho Človečka, čo sa mu na prvý pohľad aj vydarilo, Človečko ale musel loptu spracovávať pätou, preto sám seba do brejku vysunúť nedokázal.
     
    62
    Prikrylov dlhý center na odvrátenú stranu ihriska nepriniesol nič zaujímavé. Tento priestor mali totiž Košice výborne pokrytý a bez väčších problémov loptu poslali do bezpečnej zóny.
     
    63
    Hostia budú zahrávať rohový kop.
     
    64
    A celá situácia sa napokon zopakuje ešte raz.
     
    65
    Ani v tomto prípade ale hostia nevyslali do vápna natoľko presný center, aby po ňom mohli výraznejším spôsobom ohroziť Kirovu svätyňu. Košický gólman tak voľnú loptu stiahol zo vzduchu do svojej moci.
    Hra sa sústreďuje pred brankárom Lokomotívy
     
    66
    Košičania následne hru preniesli na polovicu svojho súpera, tam sa ale smerom k bráne vôbec neponáhľajú a radšej budú zbierať sekundy v okolí stredového kruhu.
     
    66
    Košičania si v tejto chvíli pýtali rohový kop, faktom ale ostáva, že aj napriek veľkej bojovnosti Šuľáka to bol práve domáci futbalista, kto loptu poslal za bránkovú čiaru. Odkopávať preto bude Holec.
     
    67
    Ten hru rýchlo preniesol na polovicu súpera, tam sme sledovali mimoriadne nepresné strelecké zakončenie, ktoré dáva Košiciam možnosť loptu hru opäť poslať do hry.
     
    69
    Hra teraz na malý moment stratila na tempe, Košičania držia svojho súpera ďaleko od vlastnej brány.
     
    70
    Naopak, sami sa dokážu natlačiť do zakončenia. Potvrdil to aj Šuľák, ktorý ťažil z práce Korijkova, napokon ale loptu v dobrej pozícii poslal len do rukavíc pozorného Holeca.
     
    72
    Aj košický futbalista musel byť ošetrený. V tomto prípade ale nešlo o nič vážne a po krátkom pobyte lekárskeho tímu na hracej ploche sa v zápase môže pokračovať.
     
    73
    Pripravuje sa striedanie na strane domácich, tréner Sokoli chce dať dnes priestor čo najväčšiemu počtu futbalistov.
     
    74
    Ešte predtým sme ale videli nepresnú rozohrávku Košíc, po ktorej už zmene na ihrisku nebude nič brániť.
     
    75
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Chmelo, prichádza Leško.
    Striedanie v domácom tíme
     
    76
    Dnešné stretnutie sleduje 400 divákov.
     
    77
    Zdá sa, že hostia sa už zmierili s tým, že z Košíc si dnes body pravdepodobne neodvezú. Aj preto sa s loptou zdržujú predovšetkým v okolí stredového kruhu, kde sa zvýšenou aktivitou neprezentujú.
     
    78
    Naopak, pomerne často tam strácajú jednoduché lopty. Potrestať to chcel Šuľák, ktorý po postrannej čiare vysúval svojho spoluhráča, ten ale center nezachytil a lopta tak skončila až v aute.
     
    79
    Diváci v tejto chvíli veľa dôvodov na úsmev nemali. Hralo sa totiž len v okolí stredového kruhu, kde Košice aj Žiar nad Hronom loptu pomerne často strácali. Zápas tak poriadne stratil na svojom tempe.
     
    80
    Do konca zápasu ostáva už len 10 minút. Šuľák teraz situáciu zbytočne nekomplikoval a nakopávanú loptu zo strany súpera poslal len za postrannú čiaru. Práve toto je hra, akou sa Košice musia prezentovať.
     
    81
    Pripravuje sa posledné striedanie v dnešnom zápase. Na trávnik vybehne Kinský.
    Kinský čaká na svoju príležitosť
     
    82
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Kamenec, prichádza Kinský.
    Kamenec v dnešnom stretnutí dohral
     
    83
    Pokračujeme v divácky neatraktívnom futbale. O čosi väčšou útočnou aktivitou sa v tejto chvíli prezentovali hostia, tí ale dokázali vyslať do vápna len niekoľko nepresvedčivých pokusov o presnejší center.
     
    84
    Zajac teraz pred vápnom hľadal Človečka. Futbalista v službách Košíc si ale loptu nešťastne prišliapol a následne padol na trávnik. Ak by sa tak nestalo, pre domácich by sa naskytla šanca na strelenie tretieho gólu.
     
    85
    Rohový kop v prospech hostí.
     
    86
    Lopta sa od Blahúta dostala až ku Parajovi, ktorý to skúsil zo vzdialenosti asi 25 metrov, jeho strelecké zakončenie by ale v sieti skončilo len v prípade, že by bolo na sebe naukladaných azda 10 brán.
     
    86
    Na opačnej strane roh v prospech Košíc.
     
    87
    Tie napokon nevymysleli po štandardnej situácii nič zaujímavé. Druhý polčas sa pomaly blíži ku svojmu absolútne mu koncu, zdá sa preto, že skóre sa už meniť nebude.
     
    88
    Všetko sa to snažil zmeniť hosťujúci Páleník, ktorý chcel prekvapiť Kiru a vystrelil preto zo vzdialenosti asi 25 metrov, gólman Košíc si ale dal na celú situáciu pozor a loptu ukryl vo svojich rukaviciach.
     
    89
    Pohronie dalo gól!
    Tak napokon ešte predsa len prišlo zníženie, gólovo sa presadil MAREK FRIMMEL. Strelec sa z gólu prakticky vôbec neteší a loptu okamžite odnáša k stredovému kruhu.
    Pohronie sa teší z gólu
     
    90
    Čakáme už len na údaj o nadstavenom čase.
     
    90
    Nadstavovať sa budú 2 minúty.
     
    90+1
    Lokomotíva Košice dala gól!
    Košičania dávajú výsledku, zdá sa, konečnú podobu. Do listiny strelcov sa zapísal aj MILAN ŠIMČÁK.
     
    90+2
    Dnes sa už nič podstatné neudeje.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
    Hráči odchádzajú z ihriska
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie 1. kola nadstavbovej časti DOXXbet ligy o postup do Fortuna ligy medzi FC Lokomotívou Košice a FK Pohroním Žiarom nad Hronom Dolnou Ždaňou. Po jednoznačnej hernej prevahe sa z výhry v pomere 3:1 tešia domáce Košice, ktoré si tak do tabuľky pripíšu dôležité tri body.

    Hostí môže mrzieť predovšetkým situácia z 55. minúty, kedy na ihrisko padol bez zavinenia kohokoľvek iného Pelegríni. Toto pritom vyzeralo veľmi zle a hráč hostí musel byť s najväčšou pravdepodobnosťou transportovaný do jednej z košických nemocníc.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok víkendu. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (17:16:15)

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Lokomotíva Košice. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa. Viac informácií tu.

    Góly: 10. Kolek, 24. Chmelo, 90+1. Šimčák – 89. Frimmel


    FC Lokomotíva Košice: Kira – Cmarko, Gallo, Šuľák, Šimčák, Harvila, Kolek, Korujkov, Zajac (C), Chmelo, Kamenec
    Náhradníci: Kinský – Človečko, Hloušek, A. Leško, Krepčár

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Holec – Nosko, P. Leško, Prikryl, Pelegríni (C), Bališ, Frimmel, Hudák, Blaho, Paraj. Blahút
    Náhradníci: Sekereš – Páleník, Garaj, Poliaček, Matuškovič, Packo

    Rozhodca: Vlk – Petríček, Sluk – Čiernik