Boston – Tampa Bay 1:4 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.) | Anaheim – LA Kings 4:2 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 3:1 (kon.)
koniec
Boston Bruins
1:4 (1:2, 0:2, 0:0)
Tampa Bay Lightning
cz Pondelok 29.02.2016, 00:35 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:32
    Adam McQuaid nabízí hostů přesilovou hru za zasažení hokejkou do obličeje Tylera Johnsona.
     
    48:45
    To jsou věci. Nejdříve pálil z pravé strany Ryan Callahan, který ale hatrrick nezkompletoval. Následně ujel Stamkos, ale ten napálil jen brankovou konstrukci!
     
    47:52
    David Krejčí na sebe vybojoval snad třetí přesilovku. Podruhé v utkání je potrestán Alex Killorn, jenž fauloval ve středním pásmu.
     
    35:52
    Nyní se sám na branku vydal J.T. Brown, který byl sám před Raskem a mohl přidat pátou branku svého celku. Rychlou střelou nad lapačku ale trefil jen tyčku!
     
    30:50
    Následovat bude třetí přesilovka domácího celku v této třetině. Andrej Šustr zahákoval projíždějícího hráče před brankou.
    30:04 Steven STAMKOS - 1:4
     
    30:04
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to byla naprostá paráda od jednoho z nejlepších hráčů současné NHL! STEVEN STAMKOS si najel z levé strany až k pravé, kde naznačil a položil si Raska. Následně jej rychlou střelou po ledě překonal a přidal čtvrtou branku svého celku!
     
    30:04
    Steven Stamkos si po pravé straně najel až před branku, kde byl ale jasně atakován Marchandem. Následovat tak bude trestné střílení!
     
    28:29
    Hodně rozuzlený je nyní kouč Claude Julien. Dvouminutový trest totiž dostává Zdeno Chára za hákování, stejně jako Ondřej Palát.
    28:18 Ryan CALLAHAN - 1:3
     
    28:18
    Tampa právě vstřelila branku!
    Pouhých sedm sekund stačilo hostujícímu celku k využití přesilovky! Anton Stralman posunul puk na Stevena Stamkose, který vystřelil na branku a těsně před Raskem puk ještě tečoval RYAN CALLAHAN! Asistence: Steven Stamkos, Anton Strålman.
     
    28:11
    Patrice Bergeron v další akci nezastavil před brankářem Bishopem a najel do něj. Následovat tak bude přesilovka pro hostující celek.
     
    27:31
    Po pravé straně následně ujel Nikita Kučerov, kterému se ale rychlou střelou nepovedlo překonat brankáře Raska. Trefil totiž jen brankovou konstrukci!
     
    24:44
    Alex Killorn se zkoušel obskočit obránce Millera, ale rukou o něj zavadil. Rozhodčí to následně ocenil dvouminutovým trestem za držení.
     
    20:00
    J.T. Brown fauloval pronikajícího Krejčího a ve druhé třetině bude minimálně dvě minuty sedět na trestné lavici.
     
    17:07
    Další rychlá a nebezpečná akce od hostů. Alex Killorn přihrál na levý kruh Stamkosovi, který z první nacházel Callahana před brankou. Tomu se ale z blízkosti nepovedlo překonat Raska!
    14:39 Ryan CALLAHAN - 1:2
     
    14:39
    Tampa právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba domácího McQuaida znamená nádhernou branku! RYAN CALLAHAN zachytil puk a společně s Alexem Killornem vyrazili do útoku. Vyměnili si puk, vymíchali Raska a otočili stav utkání! Asistence: Alex Killorn.
     
    11:51
    Přesilovku si zahrají také domácí. Andrej Šustr podržel pronikajícího Davida Krejčího, a dostane za tento zákrok dvě minuty.
    11:19 Alex KILLORN - 1:1
     
    11:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    Následně se ale hostující hokejisté prosazují! Anton Stralman najel s pukem do útočné třetiny a následně jej poslal na levou stranu. Zde se jej ujal ALEX KILLORN, který přesnou střelou překonal Raska. Asistence: Anton Strålman, Ryan Callahan.
     
    10:49
    Za brankou Raska byl tvrdě atakován Cedric Paquette. Zac Rinaldo je vyloučen za tento zákrok, a možná si bude muset vyslechnout nějaký verdikt od komise.
    06:01 Kevan MILLER - 1:0
     
    06:01
    Bruins právě vstřelili branku!
    Po následném vhazování se prosazují domácí hokejisté. Vyhraná buly byla přihrána na modrou čáru, kde byl KEVAN MILLER. Tomu se takovým rychlým švihem povedlo trefit pravou šibenici, odkud určitě vyhnal všechny pavouky! Asistence: Joonas Kemppainen, Landon Ferraro.
     
    00:32
    Před branku si do první šance utkání najel Cedric Paquette, kterému se ale bekhendovým pokusem nepovedlo překona finského brankáře!

    David Panuška

    Góly a asistencie: 7. Miller (Kemppainen, Ferraro) – 12. Killorn (Strålman, Callahan), 15. Callahan (Killorn), 29. Callahan (Stamkos, Strålman), 31. Stamkos (t.s.)


    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – McQuaid, Chára, Seidenberg, Krug, Miller, Morrow – Conolly, Bergeron, Marchand – Pastrňák, Krejčí, Eriksson – Hayes, Spooner, Beleskey – Ferraro, Kemppainen, Rinaldo
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Strålman, Hedman, Šustr, Carle, Coburn, Nesterov – Callahan, Stamkos, Killorn – Kučerov, Johnson, Palát – Paquette, Filppula, Brown – Audy-Marchessault, Boyle, Namestnikov

    Rozhodca: Kozari, St. Pierre – McElman, Knorr

    Diváci: 17 565