Boston – Tampa Bay 1:4 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.) | Anaheim – LA Kings 4:2 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 3:1 (kon.)
koniec
Boston Bruins
1:4 (1:2, 0:2, 0:0)
Tampa Bay Lightning
cz Pondelok 29.02.2016, 00:35 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    30:04 Steven STAMKOS - 1:4
     
    30:04
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to byla naprostá paráda od jednoho z nejlepších hráčů současné NHL! STEVEN STAMKOS si najel z levé strany až k pravé, kde naznačil a položil si Raska. Následně jej rychlou střelou po ledě překonal a přidal čtvrtou branku svého celku!
    28:18 Ryan CALLAHAN - 1:3
     
    28:18
    Tampa právě vstřelila branku!
    Pouhých sedm sekund stačilo hostujícímu celku k využití přesilovky! Anton Stralman posunul puk na Stevena Stamkose, který vystřelil na branku a těsně před Raskem puk ještě tečoval RYAN CALLAHAN! Asistence: Steven Stamkos, Anton Strålman.
    14:39 Ryan CALLAHAN - 1:2
     
    14:39
    Tampa právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba domácího McQuaida znamená nádhernou branku! RYAN CALLAHAN zachytil puk a společně s Alexem Killornem vyrazili do útoku. Vyměnili si puk, vymíchali Raska a otočili stav utkání! Asistence: Alex Killorn.
    11:19 Alex KILLORN - 1:1
     
    11:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    Následně se ale hostující hokejisté prosazují! Anton Stralman najel s pukem do útočné třetiny a následně jej poslal na levou stranu. Zde se jej ujal ALEX KILLORN, který přesnou střelou překonal Raska. Asistence: Anton Strålman, Ryan Callahan.
    06:01 Kevan MILLER - 1:0
     
    06:01
    Bruins právě vstřelili branku!
    Po následném vhazování se prosazují domácí hokejisté. Vyhraná buly byla přihrána na modrou čáru, kde byl KEVAN MILLER. Tomu se takovým rychlým švihem povedlo trefit pravou šibenici, odkud určitě vyhnal všechny pavouky! Asistence: Joonas Kemppainen, Landon Ferraro.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 7. Miller (Kemppainen, Ferraro) – 12. Killorn (Strålman, Callahan), 15. Callahan (Killorn), 29. Callahan (Stamkos, Strålman), 31. Stamkos (t.s.)


    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – McQuaid, Chára, Seidenberg, Krug, Miller, Morrow – Conolly, Bergeron, Marchand – Pastrňák, Krejčí, Eriksson – Hayes, Spooner, Beleskey – Ferraro, Kemppainen, Rinaldo
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Strålman, Hedman, Šustr, Carle, Coburn, Nesterov – Callahan, Stamkos, Killorn – Kučerov, Johnson, Palát – Paquette, Filppula, Brown – Audy-Marchessault, Boyle, Namestnikov

    Rozhodca: Kozari, St. Pierre – McElman, Knorr

    Diváci: 17 565