Košice – Trnava 3:0 (kon.) | MFK Zvolen – Senica 0:2 (kon.) | Jaslovské Bohunice – Trenčín 0:3 (kon.)
Martin – Zlaté Moravce 0:3 (kon.)
koniec
ŠK BLAVA Jaslovské Bohunice
0:3 (0:0)
AS Trenčín
Utorok 13.10.2015, 15:00Slovenský pohár - Slovnaft cup
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Trenčín dal gól!
    Domáci hráči zrejme stratili v závere zápasu koncentráciu. Inak výborne fungujúca obrana inkasuje v zápase tretíkrát po strele Lawrencea.
     
    90+1
    Trenčín dal gól!
    A Trenčín sa napokon presadzuje z hry, keď v prvej minúte nadstaveného času strieľa gól Gino Van Kessel a pečatí víťazstvo svojho tímu na ihrisku Jaslovských Bohuníc.
     
    81
    A teraz domáci hráč sa teraz prezentoval škaredým faulom, za ktorý bol odmenený žltou kartou Jakub Krajčovič.
     
    80
    Kanonier domácich Adam Pavlík odchádza z ihriska. O strelenie gólu sa na hrote bude snažiť Ivan Koleno.
     
    74
    A 16 minút pred koncom zápasu sa do hry dostáva Peter Krajčovič. Na striedačku za potlesku domáceho publika smeruje Martin Broš.
     
    65
    Trenčín dal gól!
    A Trenčania využívajú poskytnutú šancu. Po nekonečnom čakaní na gól sa presadzujú z pokutového kopu. Skóre otvára Ryan Koolwijk. Trénerovi Ivanovi Vrabcovi teraz padol kameň zo srdca.
     
    64
    A Jaslovské Bohunice sa teraz dopustili faulu v šestnástke, rozhodca Somoláni ukazuje na biely bod, bude sa kopať penalta po tom, čo sa faulu dopustil brankár Tomáš Píš, ktorý dostáva za svoj zákrok žltú kartu.
     
    62
    A Jaslovské Bohunice teraz posielajú do hry čerstvého hráča. Na ihrisko prichádza Michal Kaľuha, ktorý strieda Martina Machoviča.
     
    51
    A rýchly protiútok Jaslovských Bohuníc bol prerušený po faule. Ibrahim Rabiu vidí prvú žltú kartu udelenú v dnešnom súboji.
     
    46
    Z ihriska sa po prvej 45-minútovke porúčal aj Jakub Holúbek, ktorého nahradil Gino Van Kessel. Pomôžu tieto zmeny Trenčanom, ktorí sa zatiaľ trápia v koncovke?
     
    46
    Do druhého polčasu Trenčania menia zostavu a na ihrisko poslali dvoch nových hráčov. Denisa Janča vystriedal Congyao Yin.
     
    22
    Dávid Guba sa teraz nádherne uvoľnil, keď jednému z protihráčov nasadil "jasličky," pripravil si priestor na strelu, no jeho pokus pravačkou končí mimo brány.
     
    10
    Na druhej strane teraz pohrozil po peknej individuálnej akcii Adam Pavlík, ktorý sa šikovne zbavil brániaceho hráča a ocitol sa zoči-voči brankárovi Šemrincoi, ktorý ale bleskovo vybehol, domácemu kanonierovi znížil strelecký uhol a pripísal si na svoje konto veľmi dôležitý zákrok.

    Dávid Lech

    Góly: 65. Koolwijk (pen.), 90+1. Kessel, 90+3. Lawrence

    Karty:   64. Píš (BJB), 81. J.Krajčovič (BJB) – 51. Rabiu (TRE)


    ŠK BLAVA Jaslovské Bohunice: Píš – Sekera, Jakubička (C), Kolarovič, Bakši, Broš (74. P. Krajčovič), Machovič (62. Kaľuha), J. Krajčovič, Poláček, Glos, Pavlík (80. Koleno). Tréner: Cyril Stachura
    Náhradníci: P. Krajčovič, Koleno, Haršány, Moravanský, Prvý, Kaľuha, Matejkovič

    AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Rundić, Koolwijk, Rabiu, Holúbek (46. Van Kessel), Lawrence, Guba, Ferreira Da Silva (67. Stuart Schet), Jančo (46. Yin), Kleščík (C). Tréner: Ivan Vrabec
    Náhradníci: Vozár, Stuart Schet, Van Kessel, Madu, Bero, Yin

    Rozhodca: Somoláni – Borsányi, Sluk

    Diváci: 450