Spiš. N. Ves – Dolný Kubín 3:1 (kon.) | Lok. Košice – Košice 0:1 (kon.) | Sereď – Nové Mesto n/V 0:1 (kon.)
koniec
FC Lokomotíva Košice
0:1 (0:0)
FC Košice
Nedeľa 23.08.2015, 16:30MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Karaš, prichádza Trebuňák.
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Jano (FC VSS Košice).
     
    89
    Center Pavúka už tradične Ružinský vyboxoval, tentokrát ale nie príliš šťastne. Lopta sa totiž dostala k jednému z domácich, ktorý našťastie pre FC VSS loptu do brány dopraviť nedokázal!
     
    87
    Ale pozrime sa na to! Po jednom z centrov sa k lopte dostal ešte ďaleko stojací kapitán FC VSS Viazanko, ktorý bránu tesne prepálil!
     
    85
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Gáll, prichádza Jano.
     
    83
    Stopercentná šanca Lokomotívy sotáva nepremenená! Urban nedokázal vo vzdialenosti asi 5 metrov od brány súpera loptu trafiť, hostia s kusiskom šťastia odvrátili!
     
    82
    Žltú kartu dostáva Giertl (FC Lokomotíva Košice).
     
    80
    Vráťme sa ale k dianiu na ihrisku. Tam teraz jasne dominuje Lokomotíva, čo napokon dokázal aj Kolek. Ružinský mal teraz obrovské šťastie, že jeden z jeho spoluhráčov loptu tečoval priamo do jeho rukavíc!
     
    78
    A domácim sa to takmer vyplatilo! Do lopty sa totiž vo vnútri pokutového územia oprel Lukáš Tóth, vysoký Ružinský sa ale natiahol na zemi a loptu chytil!
     
    73
    Ale pozor, z ničoho nič sme takmer boli svedkami vyrovnania! Domáci sa po rýchlej akcii usadili v pokutovom území súpera, kde sa lopta dostala až k Petričkovi, ktorý ju poslal priamo do Ružinského!
     
    68
    Jej hráči sa ale rozhodne nevzdajú. Sledujeme zaujímavé obrázky, keď je lopta pred bránou FC VSS, na ihrisko vbieha psovod so štvornohých stvorením, ktoré sa snaží zastaršiť fanúšikov hostí!
     
    66
    Tím FC VSS Košice dal gól!
    Výbuch radosti v sektore hostí, ktorí sa ujímajú vedenia! Po centri Nermina Haskića sa k lopte dostal MICHAL HORODNÍK, kotrý nedal Gierltlovi žiadnu šancu na zákrok.
     
    65
    Lokomotíva mala na svojom počte neuveriteľný počet centrov a streleckých pokusov, je zázrak, že niečo z toho neskončilo v bráne!
     
    63
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Kinský, prichádza L. Tóth.
     
    61
    Hra musí byť prerušená, vidíme skutočné šialenstvo!
     
    60
    Na štadióne v Družstevnej pri Hrnáde sa teraz dejú neuveriteľné veci, fanúšikovia FC VSS Košice sa postarali o poriadny rozruch, keď hraciu plochu zahádzali papierovými rolkami, následne vytiahli dymovnice a obrovské množstvo delobuchov!
     
    57
    Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Hovančík, prichádza Horodník.
     
    55
    Videli sme niekoľko krásnych centrov domáceho celku, na ktoré ale bielo-modrí dobre nezarwagovali. Všetko to vyústilo až do ofsajdu Lokomotívy.
     
    53
    Hrá sa vo fantastickej atmosféru, tú dotvára okrem fanklubu domáácich aj asi 200 fanúšikov VSS, ktorí svojich miláčikov neustále ženú vpred.
     
    52
    A nebol to vôbec márny pokus! Po skvelom centri Pavúka to na štadióne len taj zhučalo, k lopte sa totiž dostal Jonec, po ktorého strele sa sieť triasla z vonkajšej strany.
     
    46
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Harvila, prichádza Urban.
     
    46
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Micovčák, prichádza Petričko.
     
    45+2
    Lopta ešte napokon dopadla do šestnástsky FC VSS, tam ju jeden z domácich poslal len tesne nad bránu súpera! Hráme už v nadstavenom čase, i keď ten avizovaný nebol.
     
    44
    Žltú kartu dostáva Cmarko (FC Lokomotíva Košice).
     
    41
    A ten napokon nebude posledným. FC VSS je pod veľkým tlakom!
     
    40
    Neuveriteľné, neuveriteľné obrázky teraz sledujeme na štadióne v Družstevnej nad Hornádom! Po štandardnej situácii sa v pokutovom území k lopte dostal Hamuľák, kotérho pokus Ružinský končekmi prstvo vyrazil na ďalší rohový kop!
     
    38
    Tak toto už bolo tázom nebezpečnejšie! Karaš totiž vo vápne našiel Borisa Gálla, ktorý sa do lopty oprel a poslal ju tesne nad brvno Giertlovej brány!
     
    33
    Žltú kartu dostáva Lukáš Horváth (FC Lokomotíva Košice).
     
    27
    Žltú kartu dostáva Pavol Šuľák (FC Lokomotíva Košice).
     
    24
    To je neuveriteľné, čo sa teraz FC VSS podarilo zahodiť! Hosťom sa vydaril rýchly protiútok, kedy VIazanko zaviezol loptu až pred šestnsátku súpera, tam našiel voľného Gálla, kotrý si ešte dvolil osamotený vylepšiť streleckú pozíciu, loptu však aj napriek tomu poslal len priamo do Giertla, ktorý ju vyboxoval na brvno!
     
    20
    Tretí roh zápasu priniesol zatiaľ najväčšie nebezpečenstvo, aké sme po štandardkách mohli sledovať. Lopta totiž po centri padla do vápna, odkiaľ ju až po niekoľkých sekundách dokázala Lokomotíva upratať. Našťastie pre modro-bielych, súper sa ku guľatému predmetu napriek enormnej snahe nedostal.
     
    15
    Mikuláš Tóth ukazuje, že vie poslať naozaj skvelé centre. V pokutovom území teraz našiel Haskića, ktorý z bezprostrednej vzidalenosti Giertlovu svätyňu prepálil!
     
    14
    Lokomotíva pôsobí v týchto minútach lepším dojmom. Dokázal to aj Hamuľák, ktorý sa vo vnútri šestnsátky dosal k lopte a len tesne minul bránku súpera.
     
    10
    To už však nemuselo platiť! Mikulš Tóth našiel prekrásnou kolmicou vo vápne kapitána Viazanka, ktorý neváhal a do lopty sa okamžite oprel. Na štadióne to len tak zahučalo, Giertl loptu zázračným zákrokom vyrazil na roh!
     
    8
    Po postupnej akcii sme sledovali nádherný pokus Koleka spoza šestnástky, išlo o akúsi "žabku", ktorá len tesne minula pravú žrď brány FC VSS Košice!

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Lokomotíva Košice. Viac informácií tu.

    Góly: 66. Horodník

    Karty:   27. Šuľák (LKE), 33. Horváth (LKE), 44. Cmarko (LKE), 82. Giertl (LKE) – 90+2. Jano (VSS)


    FC Lokomotíva Košice: Giertl – Korijkov, Cmarko, Pavol Šuľák, Horváth, Micovčák (46. Petričko), Harvila (46. Urban), Zajac (C), Kinský (63. L. Tóth), Kolek, Hamuľák
    Náhradníci: Kovalik – Urban, Chmelo, Petričko, Labun, L. Tóth, Caballero

    FC Košice: Ružinský – Jonec, Kubík, Dimun, Pavúk, M. Tóth, Gáll (85. Jano), Viazanko (C), Karaš (90+4. Trebuňák), Hovančík (57. Horodník), Haskič
    Náhradníci: M. Leško – Vancák, Trebuňák, Hirjak, Jano, Horodník

    Rozhodca: Vnuk – Roszbeck, Pozor – Š. Leško