Česko – Rusko 3:5 (kon.)
koniec
Česko
3:5 (0:3, 0:2, 3:0)
Rusko
cz Nedeľa 23.08.2015, 12:00 • Zimní stadion Roudnice nad Labem • Reprezentace žien U18
Partner:
     
    49:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    No tak to je neuvěřitelné, české juniorky střílejí třetí gól a z debaklu je najednou otevřená partie! Jak to MARTINA MAŠKOVÁ umí, dala hlavu mezi ramena a jako tank se protlačila z pravé strany až do brankoviště. Nemám sebemenší tušení, jak se jí podařilo dostat puk za čáru, ale brankový rozhodčí okamžitě rozsvítil červené světlo a je to 3:5!! Asistence: Laura Lerchová.
     
    46:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hokejový zápas se nehraje čtyřicet minut, ale šedesát, a naše holky s ním ještě něco chtějí udělat! Konečně nám vyšla přesilovka, na což jsme hrozně dlouho čekali. Střela od modré čáry se odrazila od zadního mantinelu na hokejku TEREZY KARLECOVÉ, která prokázala velkou pohotovost. Skóre už vypadá o moc líp, tak jedeme dál – 2:5! Asistence: Libuše Holá, Eliška Vozdecká.
     
    43:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Konečně, konečně! Z dnešního zápasu už jistojistě neodejdeme s nulou na kontě vstřelených branek. Nádhernou akcí se blýskla naše ELIŠKA VOZDECKÁ. Protlačila se mezi ruským obránkyněmi a když jí první střelu gólmanka chytla, z dorážky už Vozdecká uspěla – 1:5! Asistence: Tereza Karlecová, Barbora Patočková.
     
    34:13
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tohle už je pro českou reprezentaci hodně špatné, prohráváme o pět branek. A podruhé za víkend Rusky udeřily ve vlastním oslabení. Pirogovová se prohnala středem hřiště a přenechala puk JELIZAVETĚ ZENČENKOVÉ, která zamířila přesně ke druhé tyčce – 0:5. Asistence: Nina Pirogovová.
     
    32:00
    Rusko právě vstřelilo branku!
    V přesilové hře by taková situace asi mohla přijít, ale naše hráčky si bohužel nerozebraly soupeřky ve hře čtyř proti čtyřem. Pirogovová poslala od modré zcela ideální nabídku osamocené DARJE BELOGLAZOVOVÉ, která ji těsně před gólmankou tečovala do růžku – 0:4. Asistence: Nina Pirogovová, Fanuza Kadirovová.
     
    19:28
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Soupeřky si s početní výhodou na rozdíl od nás věděly rady a krátce před přestávkou vedou už o tři branky. Střelu Pirogovové přesně tečovala DARJA BELOGLAZOVOVÁ a Jandová se u druhé tyčky natahovala marně – 0:3. Asistence: Taťána Šatalovová.
     
    15:13
    Rusko právě vstřelilo branku!
    To je špatné, během hry čtyř proti čtyřem inkasujeme podruhé. Individuálním průnikem se tentokrát blýskla MARGARITA DOROFEJEVOVÁ, která projela hřiště po levé straně a pak neskutečně přesnou střelou našla malinké místečko u bližší tyče Denisy Jandové – 0:2. Asistence: Taťána Šatalovová.
     
    07:55
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Co se nám včera celý zápas dařilo, to se po osmi minutách třetího zápasu naopak vůbec nepovedlo. Ruská tahounka FANUZA KADIROVOVÁ nabrala rychlost, obhodila si couvající českou obránkyni a Denisu Jandovou oklamala nechytatelným bekhendovým blafákem. Prohráváme 0:1. Asistence: Alena Novikovová.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 44. Vozdecká (Karlecová, Patočková), 47. Karlecová (Holá, Vozdecká), 50. Mašková (Lerchová) – 8. Kadirovová (Novikovová), 16. Dorofejevová (Šatalovová), 20. Beloglazovová (Šatalovová), 32. Beloglazovová (Pirogovová, Kadirovová), 35. Zenčenková (Pirogovová)


    Česko: Jandová (41. Juřicová) – Bartošová, Kosinová "C", Pytlíková, Erbenová, Pacalová, Holá, Kolářová, Krejníková – Jůzková, Pátková, Neubauerová – Topolská, Smetková, Mašková – Vozdecká, Patočková, Karlecová – Matoušková, Hornická, Lerchová. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Rusko: Merkuševová (41. Treťjaková) – Klimkinová, Těrjoškinová, Zuboková, Seredinová, Pirogovová, Novikovová, Lobovová – Dorofejevová, Bolgarevová, Konšinová, Šatalovová, Kadirovová "C", Beloglazovová, Rodnovová, Zenčenková, Vodopjanovová, Dobrodějevová, Senčukovová. Trenér: Alexandr Uljankin.

    Rozhodca: Malá – Dopitová, Štefková.