Česko – Rusko 3:5 (kon.)
koniec
Česko
3:5 (0:3, 0:2, 3:0)
Rusko
cz Nedeľa 23.08.2015, 12:00 • Zimní stadion Roudnice nad Labem • Reprezentace žien U18
Partner:
     
    56:28
    Závěr nám maří vyloučení. Kristýna Pacalová (CZE) odchází na trestnou za hákování, tohle už budeme mít těžké.
     
    45:56
    "Až" po šesti minutách přichází první přesilovka třetí třetiny, dostávají ji české hráčky. Margarita Dorofejevová (RUS) je vyloučena za krosček.
     
    37:20
    Je po přesilovce, ale hned je tady další. Sofija Senčukovová (RUS) pyká za sekání. Pořád je tenhle trend lepší než včerejší velmi volný metr, který jen zázrakem nevedl k žádnému českému zranění.
     
    35:19
    Vydržela přesně 36 sekund, než se Rusky špatně domluvily při střídání a čárová rozhodčí to nemohla nechat bez povšimnutí. Menší trest za hru v šesti a další možnost pro náš tým.
     
    32:43
    Čeká nás výhodná přesilovka čtyř proti třem, Margarita Dorofejevová (RUS) je vyloučena za hru tělem.
     
    31:28
    Prohřešků proti pravidlům je dneska příliš, a to na obou stranách. Teď putuje k časoměřičům Kristýna Pátková (CZE) za držení protihráčky.
     
    31:09
    Rusky jsou kompletní, po konci přesilovky jsme nevyužili rodící se přečíslení tří hráček. Ale dostáváme další šanci: Za hákování je vyloučena Jelena Vodopjanovová (RUS). Šestá přesilovka pro český tým.
     
    28:33
    A právě Margarita Dorofejevová (RUS) položila pronikající Kamilu Smetkovou na lopatky za hranicemi pravidel. Jen co jedna početní výhoda skončila, následuje další.
     
    26:29
    Darje Beloglazovové (RUS) byly v rychlém sledu odpískány dva prohřešky. Tím prvním bylo jen postavení v brankovšti, tím druhým je ale podražení. 4 na 4.
     
    26:06
    Už osmý menší trest pro českou stranu. Karolína Kosinová (CZE) je vyloučena na dvě minuty za hru tělem.
     
    21:26
    Právě Tereza Topolská (CZE) se vzápětí dopustila podražení, jdeme na oslabení. Z hlediště se ozývá, že Topolská nechtěla nechat na trestné svou kamarádku Martinu Maškovou samotnou...
     
    19:44
    Obě dvě hokejistky, které nosí sedmnáctku na zádech, vyfasovaly 2+2 minuty za hrubost. Pokračuje se tedy v pěti na obou stranách.
     
    18:45
    Naše početní výhoda je minulostí a aby se to nepletlo, zase jdou hrát v pěti proti čtyřem Rusky. Libuše Holá (CZE) odchází pykat za podražení.
     
    16:37
    Národní tým je kompletní a naopak si zase vyzkouší přesilovku sám. Nina Pirogovová (RUS) je vyloučena za nedovolené bránění.
     
    14:27
    Přesilovka končí, bude se chvíli hrát čtyři na čtyři. Noemi Neubauerová (CZE) je vyloučena za hru tělem.
     
    13:24
    Snad nám pomůže další přesilovka, alespoň tedy zklidníme hru. Sofia Senčukovová (RUS) odchází na trestnou lavici za hákování.
     
    08:15
    Ale vzápětí si zahrajeme první kompletní početní výhodu, pokud ji tedy nepřeruší náš faul. Margarita Dorofejevová (RUS) jde pykat za vysokou hůl.
     
    04:03
    Početní výhoda ale sborné dlouho nevydržela. Jekatěrina Lobovová (RUS) u střídačky podrazila českou hokejistku a bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    03:12
    Následoval naopak ruský útok, který zastavila na modré čáře Martina Mašková (CZE) podražením. První přesilovka pro Rusko.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 44. Vozdecká (Karlecová, Patočková), 47. Karlecová (Holá, Vozdecká), 50. Mašková (Lerchová) – 8. Kadirovová (Novikovová), 16. Dorofejevová (Šatalovová), 20. Beloglazovová (Šatalovová), 32. Beloglazovová (Pirogovová, Kadirovová), 35. Zenčenková (Pirogovová)


    Česko: Jandová (41. Juřicová) – Bartošová, Kosinová "C", Pytlíková, Erbenová, Pacalová, Holá, Kolářová, Krejníková – Jůzková, Pátková, Neubauerová – Topolská, Smetková, Mašková – Vozdecká, Patočková, Karlecová – Matoušková, Hornická, Lerchová. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Rusko: Merkuševová (41. Treťjaková) – Klimkinová, Těrjoškinová, Zuboková, Seredinová, Pirogovová, Novikovová, Lobovová – Dorofejevová, Bolgarevová, Konšinová, Šatalovová, Kadirovová "C", Beloglazovová, Rodnovová, Zenčenková, Vodopjanovová, Dobrodějevová, Senčukovová. Trenér: Alexandr Uljankin.

    Rozhodca: Malá – Dopitová, Štefková.