Česko – Rusko 3:5 (kon.)
koniec
Česko
3:5 (0:3, 0:2, 3:0)
Rusko
cz Nedeľa 23.08.2015, 12:00 • Zimní stadion Roudnice nad Labem • Reprezentace žien U18
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Potřetí a naposledy vás zdravím z Roudnice nad Labem. V poledne nás čeká závěrečná víkendová bitva mezi výběry hokejistek do 18 let Česka a Ruska. I přesto, že zatím sledujeme herně vyrovnané zápasy, oba dva vyhrála sborná – nejprve 4:1, potom dokonce bez inkasované branky 4:0. Je jasné, že naše děvčata mají největší možnou motivaci konečně uspět.

    Kristýna Bláhová ve své premiéře za osmnáctku rozhodně nezklamala. Poslechněte si, jak druhý zápas a porážku 0:4 hodnotí česká gólmanka společně s trenérem Josefem Štoudkem.

    Posted by Reprezentace ČR 18 ženy – lední hokej on 22. srpen 2015
     
    Oba dva zápasy byly trochu podobné. Rozdíl je ten, že v pátek rozhodly Rusky už ve druhé třetině, zatímco včera až v posledním dějství. A napoprvé jsme dokázali dát alespoň jeden gól, včera našim hokejistkám vyschl střelecký prach úplně. A to i přesto, že daly do zápasu všechny síly a sborná se často jen bránila.

    Česko – Rusko 0:4 (0:1, 0:0, 0:3)

    Branky a nahrávky: 20. Senčukovová (Zenčenková), 49. Senčukovová (Zenčenková), 52. Beloglazovová (Vodopjanovová), 58. Šatalovová (Dobrodějevová).
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Jandová (Juřicová) – Bartošová, Kosinová "C", Pytlíková, Erbenová, Pacalová, Holá, Kolářová, Krejníková – Jůzková, Pátková, Neubauerová – Topolská, Smetková, Mašková – Vozdecká, Patočková, Karlecová – Matoušková, Hornická, Lerchová. Trenér: Jan Fidrmuc.

    Rusko: Merkuševová (Treťjaková) – Klimkinová, Těrjoškinová, Zuboková, Seredinová, Pirogovová, Novikovová, Lobovová – Dorofejevová, Bolgarevová, Konšinová, Šatalovová, Kadirovová "C", Beloglazovová, Rodnovová, Zenčenková, Vodopjanovová, Dobrodějevová, Senčukovová. Trenér: Alexandr Uljankin.

    Rozhodčí: Malá – Dopitová, Štefková.
     
    Jaký koktejl namíchali čeští trenéři pro třetí zápas? Do branky se stejně jako v tom prvním postaví Denisa Jandová, záda jí bude krýt Karolína Juřicová. Složení obranných dvojic zůstává stejné jako včera, ale útoky doznaly velkých změn. Pohromadě zůstal jen ten čtvrtý, složený z hráček loňské patnáctky. Bude to českému výběru lepit? Věřme, že ano!

    Rozcvička a ve 12:00 jdeme na věc! Dokážeme na třetí pokus Rusky porazit?http://www.onlajny.com/match/index/date/2015-08-23/id/154441

    Posted by Reprezentace ČR 18 ženy – lední hokej on 23. srpen 2015
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:35
    První minuta zápasu je spíše oťukávací, kombinace obou týmů končí ve středním pásmu.
     
    00:57
    A vlastně to samé platilo i u rychlého průniku sborné, který zastavila píšťalka čárové sudí – ofsajd.
     
    01:38
    Oba celky střídaly a za bukem zůstala Bára Patočková. Dlouhý kotouč však dojela až v rohu útočného pásma.
     
    02:11
    Ani další ofenzivní pokus našemu týmu nevyšel, úvod utkání je o poznání syrovější než včera.
     
    02:39
    České juniorky se vzápětí dopustily obranné chyby a vypíchnutý puk musela přikrýt pod lapačkou Denisa Jandová.
     
    03:00
    Elitní formace národního týmu rozehrávala po pravé straně, nahození se však od ruské hokejky odrazilo mezi diváky.
     
    03:12
    Následoval naopak ruský útok, který zastavila na modré čáře Martina Mašková (CZE) podražením. První přesilovka pro Rusko.
     
    03:48
    Rychlou kombinaci na jeden dotek zakončovala Pirogovová, Češky ji dokázaly zastavit v poslední chvíli.
     
    04:03
    Početní výhoda ale sborné dlouho nevydržela. Jekatěrina Lobovová (RUS) u střídačky podrazila českou hokejistku a bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    04:58
    Dlouhé nahození české reprezentace končí zakázaným uvolnění, naše čtveřice si v rychlosti neporozuměla.
     
    05:25
    Začátek zápasu je rozkouzkovaný technickými prohřešky, nyní se Rusky dopustily ofsajdu.
     
    06:04
    Zbytek přesilovky byl pro svěřenkyně trenéra Jana Fidrmuce příliš krátký, aby dokázaly něco vymyslet. Oba týmy jsou kompletní.
     
    06:33
    Otočku Terezy Topolské ruská obrana přečetla, o chvíli později následuje ofsajd pro změnu na české straně.
     
    07:01
    Eliška Vozdecká dobře věděla o provozu před brankou a z pravé strany tam poslala puk. Ale chumel hráček ho na gólmanku nepustil.
     
    07:55
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Co se nám včera celý zápas dařilo, to se po osmi minutách třetího zápasu naopak vůbec nepovedlo. Ruská tahounka FANUZA KADIROVOVÁ nabrala rychlost, obhodila si couvající českou obránkyni a Denisu Jandovou oklamala nechytatelným bekhendovým blafákem. Prohráváme 0:1. Asistence: Alena Novikovová.
     
    08:15
    Ale vzápětí si zahrajeme první kompletní početní výhodu, pokud ji tedy nepřeruší náš faul. Margarita Dorofejevová (RUS) jde pykat za vysokou hůl.
     
    09:07
    Zatím se nám nedaří usadit v útočné třetině na víc než pár sekund, Rusky jsou u kotoučů o kousek dřív.
     
    09:44
    Bára Patočková inkasovala zákrok u hrazení ve středním pásmu, sborná tím náš útok zastavila a znovu rozehráváme od Jandové.
     
    10:11
    A další snaha třetí české lajny je zastavena ofsajdem.
     
    10:18
    Rusky hrají v plném počtu, gólmanka Merkuševová nemusela v oslabení zasahovat.
     
    10:59
    Pomalou rozehrávku našich děvčat sebrala Nina Pirogovová, svůj švih pak poslala mimo. Ale Denisa Jandová ho možná lapačkou zvládla tečovat.
     
    11:57
    Lobovová dostala od spoluhráčky puk do gólové šance. Naštěstí k ní v poslední chvíli přispěchala Laura Lerchová, která zabránila nejhoršímu.
     
    12:38
    Češky jsou pod tlakem, přihrávka zpoza branky našla Zenčenkovou, která pálila velmi rychle. Jandová předvedla na bližší tyči skvělý zákrok.
     
    13:24
    Snad nám pomůže další přesilovka, alespoň tedy zklidníme hru. Sofia Senčukovová (RUS) odchází na trestnou lavici za hákování.
     
    14:03
    Jenže i v oslabení ukázala šikovné ruce Kadirovová. České hokejistky dokázaly střelu zbrzdit a Jandová pohotově zasáhla levým betonem.
     
    14:27
    Přesilovka končí, bude se chvíli hrát čtyři na čtyři. Noemi Neubauerová (CZE) je vyloučena za hru tělem.
     
    15:05
    Vozdecká rychle nabízela Patočkové, její teč Merkuševovou nepřekvapila.
     
    15:13
    Rusko právě vstřelilo branku!
    To je špatné, během hry čtyř proti čtyřem inkasujeme podruhé. Individuálním průnikem se tentokrát blýskla MARGARITA DOROFEJEVOVÁ, která projela hřiště po levé straně a pak neskutečně přesnou střelou našla malinké místečko u bližší tyče Denisy Jandové – 0:2. Asistence: Taťána Šatalovová.
     
    15:24
    Ruský výběr je kompletní a startuje jeho zkrácená početní výhoda.
     
    16:05
    Kombinace sborné skončila gólovou pozicí Lobovové, ale Jandová vyjela daleko z branky, zmenšila úhel a její střelu nepustila za záda.
     
    16:37
    Národní tým je kompletní a naopak si zase vyzkouší přesilovku sám. Nina Pirogovová (RUS) je vyloučena za nedovolené bránění.
     
    17:49
    Prudké nahození Kamily Smetkové projelo mimo, z velkého úhlu pak marně hledala spoluhráčku Martina Mašková.
     
    18:10
    A další zteč druhé české formace zastavuje ofsajd, Rusky vytlačily Kamilu Smetkovou a spoluhráčky jí mezitím přejely modrou čáru.
     
    18:28
    Tereza Karlecová se dostala k puku mezi kruhy, bekhendem zkoušela trefit druhý růžek. Ve velké rychlosti ho ale výrazně minula.
     
    18:45
    Naše početní výhoda je minulostí a aby se to nepletlo, zase jdou hrát v pěti proti čtyřem Rusky. Libuše Holá (CZE) odchází pykat za podražení.
     
    19:28
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Soupeřky si s početní výhodou na rozdíl od nás věděly rady a krátce před přestávkou vedou už o tři branky. Střelu Pirogovové přesně tečovala DARJA BELOGLAZOVOVÁ a Jandová se u druhé tyčky natahovala marně – 0:3. Asistence: Taťána Šatalovová.
     
    19:44
    Před českou střídačkou se do sebe pustily Martina Mašková s Fanzuou Kadirovovou! Naše útočnice se toho opravdu nebála a položila soupeřku na lopatky. Třeba nás to po přestávce vyhecuje k lepšímu představení.
     
    19:44
    Obě dvě hokejistky, které nosí sedmnáctku na zádech, vyfasovaly 2+2 minuty za hrubost. Pokračuje se tedy v pěti na obou stranách.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Bohužel za sebou máme nejhorší třetinu za víkend tady v Roudnici. Českým juniorkám se aktuálně vůbec nedaří a v kabině budou muset vymyslet, co udělat jinak, abychom se po přestávce dokázali do zápasu vrátit. Ale nic není ztraceno, zbývá ještě čtyřicet minut hry.

    Druhá třetina začne přibližně ve 12:47.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:21
    Jůzková dostala přihrávku do jízdy, potom ale z pravé strany střílela mimo.
     
    21:08
    Další rychlý vpád do pásma režírovala Kamila Smetková, která hledala volnou Terezu Topolskou. Poslední ruská obránkyně ale puk zblokovala.
     
    21:26
    Právě Tereza Topolská (CZE) se vzápětí dopustila podražení, jdeme na oslabení. Z hlediště se ozývá, že Topolská nechtěla nechat na trestné svou kamarádku Martinu Maškovou samotnou...
     
    21:51
    Ruské pokusy aktuálně dokáží české hokejistky krýt, vzápětí je hra vykázána do středního pásma.
     
    22:28
    Bekhendová pokus Šatalovové Jandová vytěsnila a kotouč potom její obránkyně odpálila do bezpečí.
     
    23:05
    Po pomalejším začátku hrajeme v oslabení velmi aktivně a už nepouštíme Rusky do třetiny. Moc dobře.
     
    23:11
    Bára Patočková navíc vyzkoušela střelu, Merkuševová zasahuje lapačkou.
     
    23:28
    Těsně před koncem oslabení měla obrovskou šanci Taisija Konšinová. Naštěstí zpracovávala kotouč o zlomek vteřiny déle a Jandová se stihla perfektně přesunout.
     
    24:04
    U hrazení inkasovala tvrdý zákrok Kristýna Pátková, nicméně na vyloučení to dle názoru rozhodčích není. Pátková je v pohodě.
     
    24:37
    Kadirovová posílala puk na branku s očekáváním teče nebo dorážky. Jandová ale betonem kotouč vykopla do bezpečí.
     
    25:13
    České obránkyně byly na jední straně pásma, proto nemohly zastavit ruské vyhození. Zakázané uvolnění.
     
    25:32
    Karolína Hornická zabojovala a vystihla ruskou příhru o mantinel, stejně rychle však o kotouč zase přišla.
     
    25:44
    Nahození dojelo k Denise Jandové, která tušila, že její spoluhráčky potřebují vystřídat. Hru proto přerušila.
     
    26:06
    Už osmý menší trest pro českou stranu. Karolína Kosinová (CZE) je vyloučena na dvě minuty za hru tělem.
     
    26:29
    Darje Beloglazovové (RUS) byly v rychlém sledu odpískány dva prohřešky. Tím prvním bylo jen postavení v brankovšti, tím druhým je ale podražení. 4 na 4.
     
    26:52
    V obrovské šanci se objevila Kamila Smetková, ale její bekhendová dorážka gólem nekončí! Merkuševová ani neví, jak zvládla zasáhnout.
     
    27:04
    Aspoň lítají kotouče na branku, ruská gólmanka musela předvést další dva zákroky. Byť poměrně snadné.
     
    27:27
    Naše přihrávka po hrazení ve vlastním pásmu byla nepřesná a forčekující Rusky se dostaly ke kotouči.
     
    27:47
    Od mantinelu se ale nedostaly, česká sestava je před branku nepustila. Trma-vrma přerušuje dění.
     
    28:16
    Česká reprezentace je v plném počtu, Jandová musela zasahovat proti nahození Dorofejevové. Už nám z přesilovky zbývá jen pár sekund.
     
    28:33
    A právě Margarita Dorofejevová (RUS) položila pronikající Kamilu Smetkovou na lopatky za hranicemi pravidel. Jen co jedna početní výhoda skončila, následuje další.
     
    28:58
    Puk letí až do české třetiny, začínáme odznova. Oproti první třetině je v naší hře vidět drobné zlepšení, ale vyjma šance Smetkové to k ničemu zatím nestačí.
     
    29:56
    Libuše Holá zastavila ruský výhoz a puk se poté motal před ruskou brankou. Ale nedokázali jsme důrazně zakončit.
     
    30:36
    Přece jenom přišla gólovka! Rusky zapomněly za zády Báru Patočkovou, ale její bekhend na gólmanku nestačil.
     
    31:09
    Rusky jsou kompletní, po konci přesilovky jsme nevyužili rodící se přečíslení tří hráček. Ale dostáváme další šanci: Za hákování je vyloučena Jelena Vodopjanovová (RUS). Šestá přesilovka pro český tým.
     
    31:09
    Ještě čekáme, neboť Denisa Jandová potřebovala zavázat řemínek svého pravého betonu.
     
    31:28
    Prohřešků proti pravidlům je dneska příliš, a to na obou stranách. Teď putuje k časoměřičům Kristýna Pátková (CZE) za držení protihráčky.
     
    32:00
    Rusko právě vstřelilo branku!
    V přesilové hře by taková situace asi mohla přijít, ale naše hráčky si bohužel nerozebraly soupeřky ve hře čtyř proti čtyřem. Pirogovová poslala od modré zcela ideální nabídku osamocené DARJE BELOGLAZOVOVÉ, která ji těsně před gólmankou tečovala do růžku – 0:4. Asistence: Nina Pirogovová, Fanuza Kadirovová.
     
    32:43
    Čeká nás výhodná přesilovka čtyř proti třem, Margarita Dorofejevová (RUS) je vyloučena za hru tělem.
     
    33:38
    Teď už pokračujeme klasickou početní výhodou.
     
    34:13
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tohle už je pro českou reprezentaci hodně špatné, prohráváme o pět branek. A podruhé za víkend Rusky udeřily ve vlastním oslabení. Pirogovová se prohnala středem hřiště a přenechala puk JELIZAVETĚ ZENČENKOVÉ, která zamířila přesně ke druhé tyčce – 0:5. Asistence: Nina Pirogovová.
     
    35:06
    Teď už sledujeme hru pět proti pěti. Uvidíme, jak dlouho vydrží.
     
    35:19
    Vydržela přesně 36 sekund, než se Rusky špatně domluvily při střídání a čárová rozhodčí to nemohla nechat bez povšimnutí. Menší trest za hru v šesti a další možnost pro náš tým.
     
    36:25
    Češky kombinují v útočném pásmu zatím bez výsledku, nedostávají se do střeleckých pozic.
     
    36:56
    Přiliš dlouhá přihrávka zmařila další možnost, nicméně alespoň se nepíská zakázané uvolnění.
     
    37:20
    Je po přesilovce, ale hned je tady další. Sofija Senčukovová (RUS) pyká za sekání. Pořád je tenhle trend lepší než včerejší velmi volný metr, který jen zázrakem nevedl k žádnému českému zranění.
     
    37:52
    Karlecová tečovala puk před gólmankou, ta ho ale dokázala snadno ztlumit. Další útočné buly.
     
    38:58
    Početní výhody se nám bohužel opravdu nedaří.
     
    39:21
    Rusko je kompletní. V závěru oslabení uháněla dopředu Kadirovová, musel ji zastavit až beton Denisy Jandové.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Obrovské nepřesnosti bohužel dál maří českou kombinaci, pod dojmem aktuálního skóre hrají naše děvčata v křeči. Sledujeme jednu přesilovku za druhou, a to na obou stranách, jenže ani v početních výhodách se nám nedaří zvednout. Věřme, že to přijde alespoň v poslední části.

    Třetí třetina začne přibližně ve 13:37.
     
    Do třetí třetiny nastoupí v české bráně Karolína Juřicová.
     
    Také v ruské kleci dochází ke střídání gólmanek. Zápas dochytá Milena Treťjaková.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    Juřicová prožila hodně rychlý start, když se na ni hnala Beloglazovová. Bekhendová klička jí naštěstí nevyšla, gólmanka se nenechala oklamat.
     
    41:05
    Ještě chvíli se hrálo na naší straně, teď už česká reprezentace útočí.
     
    41:47
    Dorofejevová zkusila Juřicovou překvapit ze středního pásma, brankářka snadno zasáhla.
     
    42:29
    Kapitánka českého výběru Karolína Kosinová se protlačila z rohu pásma, na její pas ale před brankou nečekala žádná spoluhráčka.
     
    42:46
    Rychlý kontr ruské reprezentace zastavuje postavení mimo hru.
     
    43:20
    Ruské vyhození zakázaným uvolněním nekončí. Sledujeme o hodně plynulejší hru než ve druhé části, vůbec se nepřerušuje.
     
    43:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Konečně, konečně! Z dnešního zápasu už jistojistě neodejdeme s nulou na kontě vstřelených branek. Nádhernou akcí se blýskla naše ELIŠKA VOZDECKÁ. Protlačila se mezi ruským obránkyněmi a když jí první střelu gólmanka chytla, z dorážky už Vozdecká uspěla – 1:5! Asistence: Tereza Karlecová, Barbora Patočková.
     
    44:39
    A mohlo to být ještě lepší, před ruskou brankou jsme si vytvořili velký nápor. Jenom kousek chyběl Tereze Karlecové ke kotouči, který by mohla poslat do odkryté klece.
     
    45:31
    Ale už zase musíme dávat pozor na druhé straně, ve velké šanci se zjevila Fanuza Kadirovová. Karolína Juřicová výtečně zasahuje.
     
    45:56
    "Až" po šesti minutách přichází první přesilovka třetí třetiny, dostávají ji české hráčky. Margarita Dorofejevová (RUS) je vyloučena za krosček.
     
    46:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hokejový zápas se nehraje čtyřicet minut, ale šedesát, a naše holky s ním ještě něco chtějí udělat! Konečně nám vyšla přesilovka, na což jsme hrozně dlouho čekali. Střela od modré čáry se odrazila od zadního mantinelu na hokejku TEREZY KARLECOVÉ, která prokázala velkou pohotovost. Skóre už vypadá o moc líp, tak jedeme dál – 2:5! Asistence: Libuše Holá, Eliška Vozdecká.
     
    47:48
    V zadních řadách nám stále vznikají značné mezery, teď naštěstí Zenčenková střílela mimo. Karolína Juřicová už za těch osm minut musela několik zákroků vytáhnout.
     
    48:39
    A vyjet proti dlouhému kotouči pro ni bylo takřka povinností, ruská hráčka dojížděla o hodně později.
     
    49:24
    Magdalena Erbenová na modré zachytila ruské vyhození a poslat puk na branku se ukázalo být nejlepším řešením. Treťjakové vypadl, ale před dojíždějící Matouškovou ho stihla přikrýt.
     
    49:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    No tak to je neuvěřitelné, české juniorky střílejí třetí gól a z debaklu je najednou otevřená partie! Jak to MARTINA MAŠKOVÁ umí, dala hlavu mezi ramena a jako tank se protlačila z pravé strany až do brankoviště. Nemám sebemenší tušení, jak se jí podařilo dostat puk za čáru, ale brankový rozhodčí okamžitě rozsvítil červené světlo a je to 3:5!! Asistence: Laura Lerchová.
     
    51:22
    Noemi Neubauerová bohužel nedokázala protlačit puk na Sabinu Matouškovou a tentokrát si gólmanka tyčku pohlídala. Žereme led.
     
    52:06
    Ale Rusky nevypadají psychicky na dně, také se snaží rozdávat kotouče.
     
    52:46
    U trestné lavice se po kotouči natahovala Eliška Vozdecká, hru ale přerušil ofsajd. Juřicová z branky mohutně povzbuzuje své spoluhráčky, je to jednoznačně naše nejhlasitější gólmanka.
     
    53:19
    U druhé tyčky čekala Libuše Holá, jež dokázala přesně vypíchnout přihrávku Zenčenkové.
     
    53:50
    Nadějný český útok zakončovala Neubauerová. Místečko mezi betony zavřela Treťjaková včas.
     
    54:24
    Sebevědomí znovu prokázala ruská kapitánka Kadirovová. Její slalom ale skončil ve velkém úhlu a natažená Juřicová si poradila výborně.
     
    54:59
    Teč Beloglazovové skončila daleko mimo branku, několik pokusů jsme v posledních minutách velmi dobře zblokovali.
     
    55:34
    České přečíslení končí zblokovanou střelou Smetkové. Čas rychle utíká a bohužel se nám nedaří dostávat do šancí.
     
    56:13
    Ale teď jedna přišla, na Treťjakovou si to hasila Eliška Vozdecká. Gólmanka u první tyčky zasáhla, velká škoda.
     
    56:28
    Závěr nám maří vyloučení. Kristýna Pacalová (CZE) odchází na trestnou za hákování, tohle už budeme mít těžké.
     
    56:28
    Česká střídačka si vybírá oddechový čas.
     
    56:35
    První pumelenici od modré zastavila obětavým skluzem Kosinová, druhá rána letěla mimo.
     
    57:10
    Lobovová už neměla čas na zakončení, Bartošová ji vytlačila do velkého úhlu. Rusky mají nápor, ale nestřílejí.
     
    57:42
    A teď zastavuje hru postavení útočící hráčky v brankovišti, vhazuje se v neutrální zóně.
     
    58:03
    Unikající Martinu Maškovou zastavila soupeřka, ale faul se nepíská. Smetková pak pálila mimo.
     
    58:39
    Česká reprezentace je kompletní. Ještě se o výsledek rveme ze všech sil.
     
    58:58
    Jenže ofsajd náš elán asi zase trochu zpomalí. Škoda.
     
    59:05
    Stejný prohřešek přichází vzápětí na druhé straně.
     
    59:25
    Neskutečné, před brankou byla úplně volná Patočková, ale z první minula!
     
    59:43
    Teď už je kotouč za naší brankou.
     
    Konec zápasu.
     
    Promíchaná sestava předvedla skvělou třetí třetinu. České juniorky v ní odvrátily debakl a třemi góly alespoň zmírnily porážku na 3:5. To je moc dobře. Teď nás ještě čekají nájezdy, znovu pět na každé straně. Začíná český výběr.
     
    Kristýna Pátková nenalákala gólmanku ke druhé tyčce, v brance Ruska je znovu Merkuševová – 0:0.
     
    Jelizaveta Zenčenková propálila Juřicovou přízemní stranou, Rusky vedou – 0:1.
     
    Eliška Vozdecká napálila kotouč jen do levého betonu brankářky – 0:1.
     
    Darja Beloglazovová si chtěla Juřicovou rozhýbat, naše gólmanka včas sklapla betony – 0:1.
     
    Denisa Pytlíková uspěla včera i předevčírem, ale dnes bohužel ne – 0:1.
     
    Jekatěrina Lobovová to předvedla moc pěkně a pak zasunula puk mezi betony bezmocné Juřicové – 0:2. Jdeme na čtvrtou sérii.
     
    Tereza Karlecová brankářku nepropálila – 0:2.
     
    V české bráně je nyní Denisa Jandová, její svatyni přestřelila Taťána Šatalovová – 0:2.
     
    Noemi Neubauerová poslala gólmanku na párek a pak zakončila do prázdné brány. Moc pěkné – 1:2!
     
    A nájezdy zakončuje skvělý zákrok Denisy Jandové proti bekhendovému blafáku Fanuzy Kadirovové. Rusky i tak vítězí – 1:2.
     
    Nejlepšími hráčkami dnešního zápasu jdou vyhlášeny na české straně Kristýna Pátková a na ruské brankářka Valeria Merkuševová.
     
    České hokejistky do 18 let bohužel v Roudnici nad Labem nedokázaly Rusko porazit ani v jednom zápase. Po výsledcích 1:4 a 0:4 tentokrát přišla prohra 3:5, která se zrodila v prvních dvou třetinách. Naše hokejistky pak alespoň dokázaly zmírnit porážku, za což jim patří potlesk. I tak budou mít do příští akce, kterou je turnaj čtyř v německém Selbu za čtyři týdny, o čem přemýšlet.

    Ode mě je to ze středních Čech všechno. Za dva dny startují zápasy seniorské české reprezentace žen v Sokolově a já pevně věřím, že vám budu přinášet lepší zprávy než teď o víkendu. Mějte se hezky a příště zase držte palce! (14:20:11)

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 44. Vozdecká (Karlecová, Patočková), 47. Karlecová (Holá, Vozdecká), 50. Mašková (Lerchová) – 8. Kadirovová (Novikovová), 16. Dorofejevová (Šatalovová), 20. Beloglazovová (Šatalovová), 32. Beloglazovová (Pirogovová, Kadirovová), 35. Zenčenková (Pirogovová)


    Česko: Jandová (41. Juřicová) – Bartošová, Kosinová "C", Pytlíková, Erbenová, Pacalová, Holá, Kolářová, Krejníková – Jůzková, Pátková, Neubauerová – Topolská, Smetková, Mašková – Vozdecká, Patočková, Karlecová – Matoušková, Hornická, Lerchová. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Rusko: Merkuševová (41. Treťjaková) – Klimkinová, Těrjoškinová, Zuboková, Seredinová, Pirogovová, Novikovová, Lobovová – Dorofejevová, Bolgarevová, Konšinová, Šatalovová, Kadirovová "C", Beloglazovová, Rodnovová, Zenčenková, Vodopjanovová, Dobrodějevová, Senčukovová. Trenér: Alexandr Uljankin.

    Rozhodca: Malá – Dopitová, Štefková.