Ekvádor – Japonsko 0:1 (kon.) | Švajčiarsko – Kamerun 1:2 (kon.) | Nigéria – USA 0:1 (kon.)
Austrália – Švédsko 1:1 (kon.) | Mexiko – Francúzsko 0:5 (kon.) | Anglicko – Kolumbia 2:1 (kon.)
koniec
Austrália
1:1 (1:1)
Švédsko
cz Streda 17.06.2015, 02:00 • Commonwealth Stadium, Edmonton, Alberta • Majstrovstvá sveta žien
Predzápasové kurzy
     
    86
    Austrálie provádí poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází po nevýrazném výkonu Katrina Gorryová. Na posledních pár minut přichází Tameka Diazová.
     
    77
    Švédkso vzápětí provádí druhé střídání! Posilu do útoku posílá trenérka Sundhagenová. Ze hřiště jde Rubenssonová a na "plac" přichází útočnice Jara Thunebrová.
     
    74
    Švédky provádějí první střídání v tomot zápase! Lina Nilssonová jde po dobrém výkon ze hřiště a na její pozici nastupuje Kosovare Asllaniová.
     
    72
    Australanky provádějí své druhé střídání v tomto zápase! Kyle Simonová dnes nepodala zrovna ideální výkon, a tak je střídána. Na její pozici nastupuje Michelle Heymanová.
     
    62
    Poprvé v dnešním utkání střídá Austrálie! Ze hřiště odchází Lisa De Vannaová, na její pozici přichází Larissa Crummerová.
    Střelu Dahlkvistové vyrazila Williamsová na roh!
     
    26
    Švédsko mohlo jít dokonce do vedení! Po rohovém kopu Jacobssonové se k míči dostala Dahlkvistová, která pohotově vypálila. Její střelu však vyrazila Williamsová!
    Hlavička Ilestedtové mířila těsně mimo
     
    18
    Švédky mohly jít do vedení! Na centr Jacobssonové si naskočila nehlídaná Amanda Ilestedtová, která poslal míč těsně mimo australské branky!
    Sofia JACOBSSONOVÁ - 1:1
     
    15
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko však na vedoucí branku velmi rychle odpovídá! Na pravé straně se dostala k míči SOFIA JACOBSSONOVÁ, která vystřelila přesně k tyči a posílá Švédsko zpět do utkání!
    Lisa De VANNOVÁ - 1:0
     
    5
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Austrálie vykročila za potvrzením postupu výborně! Hned v páté minutě jde do vedení! Krásný pas za obranu vyslala z vlastní poloviny stoperka Allewayová, která našla LISU DE VANNAOVOU, ta si v souboji s Lindahlovou dokázala poradit a poslal míč přesně k tyči!

    Jan Havlovic

    Góly: 5. Vannová – 15. Jacobssonová


    Austrália: Williamsová – Catleyová, Kennedyová, Allewayová, Foordová – van Egmondová, Kellondová, Gorryová – Kerrová, Simonová, De Vannaová
    Náhradníci: Crummerová, Sykesová, Polkinghorneová, Uzunlarová, Khamisová, Buttová, Poliasová, Rasová, Hudsonová, Arnoldová, Bolgerová, Heymanová

    Švédsko: Lindahlová – Samuelssonová, Fischerová, Ilestedtová, Rubenssonová – Nilssonová, Segerová, Dahlkvistová, Jacobsonová – Schelinová, Sjögranová
    Náhradníci: Rohlin, Sembrantová, Berglundová, Thunebrová, Asllaniová, Hjohlmanová, Carlénová, Diazová, Lundová, Appelqvistová, Söbergová, Schoughová

    Rozhodca: Venegasová – Chavezová, Caudilová (vš. MEX)