Teplice – Příbram 1:1 (kon.) | Ostrava – Č. Budějovice 4:3 (kon.) | Liberec – Hr. Králové 2:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Jablonec 1:1 (kon.) | Slavia – Dukla Praha 2:0 (kon.)
koniec
FC Baník Ostrava
4:3 (2:2)
SK Dynamo Č. Budějovice
cz Nedeľa 17.05.2015, 17:00 • Stadion Bazaly • První fotbalová liga (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    88
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak se Baník přece jen dočkal. Míč potáhl do rychlého protiútoku Zapata, ten jej přenechal DAVORU KUKECOVI, který si počkal a krásnou střelou do šibenice nedal Křížkovi šanci.
     
    74
    Baník právě vstřelil branku!
    Jenže na Bazalech je opět vyrovnáno! MICHAL FRYDRYCH se ukázal jako skvělým žolíkem, když právě k němu přilétl centr z přímého kopu a Frydrych jej za pomocí břevna poslal do sítě.
     
    71
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pavlenka se pouze ohlédl za nenápadnou střelou JAROSLAV MACHOVCE, která zapadla přesně k jeho pravé tyči. Budějovice tedy opět v utkání vedou.
     
    44
    Baník právě vstřelil branku!
    Nakonec se Baník dočkal vyrovnání ještě v závěru druhého poločasu. Na centr si skvěle naběhl JAKUB ŠAŠINKA, který svou radost dával výrazně najevo.
     
    19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak toto je pro Bazaly opravdu šok a fanoušci již pískají. TOMÁŠ JANOTKA dostal míč po individuální akci Kaloda přesně na kopačku a střelou k pravé tyči posílá hosty do vedení.
     
    16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Kdo čekal v tomto utkání minimum gólu, tak ten se šeredně mýlil. RICHARD KALOD si naběhl za obranu Baníku a míč mu přistál přesně na hlavě. A pro útočníka Dynama nebyl problém vyrovnat.
     
    4
    Baník právě vstřelil branku!
    Z čista jasna jde Baník do vedení! Na levé straně si prohodil míč Helešic s Foltýnem. Poté míč letěl dobrým centrem do pokutového území, kde se k němu dostal po přihrávce od Šašinky MATEJ SIVRIČ, který přesnou střelou posílá Baník do vedení.

    Jozef Valenčík

    Góly: 4. Sivrić (Šašinka), 44. Šašinka (Mišák), 74. Frydrych, 88. Kukec (Zapata) – 16. Kalod (Benát), 19. Janotka (Kalod), 71. Machovec (Benát)

    Karty:   26. Helešic (OVA), 51. Sukup (OVA) – 14. Novák (CEB), 22. Funda (CEB), 79. Podstavek (CEB)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 12:7. Střely mimo: 7:5.
    FC Baník Ostrava: Pavlenka (C) – Sukup, Kaša, Kouřil, Helešic – Jirásek – Foltyn (75. de Azevedo), Mišák (64. Frydrych), Kukec, Sivrić – Šašinka (69. Zapata).
    Náhradníci: Šrom – de Azevedo, Mensah, Narh, Lučić, Frydrych, Zapata.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Janotka (81. Lengyel), Podstavek, Novák, Machovec – Pešek (62. Varadi), Řezáč (69. Chrien), Eliáš, Benát (C), Funda – Kalod.
    Náhradníci: Fryšták – Lengyel, Hála, Dvořák, Varadi, Chrien, Volešák.

    Rozhodca: Paták – Kordula, Mokrusch

    Diváci: 1402