Sassuolo – AC Miláno 3:2 (kon.) | Turín – Chievo 2:0 (kon.) | Hellas Verona – Empoli 2:1 (kon.)
Bergamo – CFC Janov 1:4 (kon.) | Cagliari – Palermo 0:1 (kon.) | AS Rím – Udinese 2:1 (kon.)
koniec
U.S. Sassuolo Calcio
3:2 (2:1)
AC Miláno
Nedeľa 17.05.2015, 12:30 • Mapei Stadium (Reggio Emilia) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Zápas medzi Sassuolom a AC Milánom sa skončil. Domáci dokázali zvíťaziť 3-2 po hattricku, ktorý zaznamenal Berardi. Útočník Sassuola pridal v druhom polčase tretí gól, a kedže hostia dokázali streliť v druhom polčase iba jeden gól, ktorý zaznamenal Alex, stretnutie sa končí výhrou domáceho tímu. Pre hostí to bol znova mimoriadne nepríjemný zápas. Okrem prehry, stratili dvoch hráčov, ktorí dostali červenú kartu. Bonavenutura išiel v 57. minúte predčasne pod sprchy po druhej žltej karte, a Suso v nadstavenom čase uvidel červenú kartu po faule na Magnanelliho. Bol to rušný zápas, v ktorom hlavný rozhodca udelil celkovo 7 žltých kariet a dve červené. To je na dnes odo mňa všetko, prajem Vám ešte príjemný deň. (14:29:26)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Suso vidí červenú kartu za faul na Magnanelliho. Nepríjemný záver pre AC Miláno.
     
    90+4
    Prebieha posledná minúta predĺženia. Domáci dnes vyhrajú nad AC Milánom a potešia svojich fanúšikov.
     
    90+3
    Sassuolo si ešte vypracovalo príležitosť, po tom ako Zaza prenikol do 16ky AC, ale obrana hostí si s touto situáciou poradila.
     
    90+2
    Hostia posielajú do 16ky Sassuola lopty, ktoré si len ťažko môžu nájsť správneho adresáta. Domáci sa bránia bez väčších problémov, a dnešný duel zrejme zaslúžene vyhrajú.
     
    90+1
    El Shaarawy sa snažil vypýtať si penaltu, ale dopadol podobne ako predtým Honda, len s tým rozdielom, že Honda dostal aj žltú kartu za simulovanie.
     
    90+1
    V druhom polčase sa budú nadstavovať 4 minúty.
     
    90
    Prebieha posledná minúta riadneho hracieho času. Pri lopte sú domáci, ktorí už len zbierajú sekundy a držia loptu ďaleko od svojej brány.
     
    89
    Hra sa presunula do stredu ihriska, kde hostia získali outové vhadzovanie a ešte sa pokúsia o jednu z posledných akcií.
     
    88
    Flores prenikal do 16ky AC, ale obrancovia v bielych dresoch mu loptu stihli vypichnúť v poslednej chvíli. Domáci však stále ostávajú na útočnej polovici.
     
    87
    Domáci s loptou na kopačkách pred 16kou AC Milána. Pazzini fauloval Cannavara, a domáci majú k dispozícii priamy kop.

     
    86
    Paletta zachraňoval situáciu, keď hrozilo, že Zaza pôjde sám na bránu, a vidí za svoj zákrok v strede ihriska žltú kartu.
     
    86
    Bežia posledné minúta riadneho hracieho času. V útoku sú hráči AC, ale proti obrane Sassuola sa nedokážu presadiť.
     
    85
    Hostia strácajú nervy, a prejavuje sa to aj odkopávaním lopty po odpískaní. El Shaarawy vidí za toto nie príliš múdre rozhodnutie žltú kartu.
     
    84
    Celá akcia hostí sa skončila iba odkopom od brány Sassuola. Na opačnej strane sa snažil dostať do zakončenia Zaza, ale proti obrane AC neuspel.
     
    83
    Poli sa snaží dostať loptu pred 16ku Sassuola, ale domáci mu to menšími faulami znemožňujú, a šikovne zbierajú cenné sekundy.

    Patrik Saloky

    Góly: 14. Berardi, 31. Berardi, 78. Berardi – 33. Bonaventura, 51. Alex

    Karty:   45+1. Missiroli (SAS), 72. Consigli (SAS) – 16. Bonaventura (ACM), 39. Bonera (ACM), 71. Honda (ACM), 85. El Shaarawy (ACM), 86. Paletta (ACM)   57. Bonaventura (ACM)   90+4. Suso (ACM)


    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Fontanesi (74. Magnanelli), Cannavaro (C), Acerbi, Peluso – Taïder (60. Brighi), Missiroli, Biondini – Berardi, Zaza, Sansone (70. Floro Flores).
    Náhradníci: Pomini, Celeste – Longhi, Magnanelli, Chibsah, Bianco, Lazarević, Natali, Brighi, Floro Flores, Floccari.

    AC Miláno: Diego López – Abate (46. Suso), Alex, Paletta, Bonera (C) – Poli, N. de Jong, van Ginkel – Honda (79. El Shaarawy), Destro (68. Pazzini), Bonaventura.
    Náhradníci: Abbiati, Gori – Mexés, Suso, Pazzini, Albertazzi, Zapata, Bocchetti, Mastalli, Zaccardo, El Shaarawy.

    Rozhodca: Marco Guida- M.Vivenzi, O.Gava