Chicago – Dallas 3:6 (kon.) | Winnipeg – Arizona 4:3 (1:0 po s.n.) | Detroit – Buffalo 6:4 (kon.)
NY Islanders – Philadelphia 7:4 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
3:6 (2:3, 1:0, 0:3)
Dallas Stars
cz Pondelok 19.01.2015, 00:10 • United Center, Chicago • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Shawn HORCOFF - 3:6
     
    59:00
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. SHAWN HORCOFF ze středního pásma rozhoduje o osudu duelu. S umístěním kotouče do prázdné branky neměl potíže. Asistence: Alex Goligoski, Cody Eakin.
     
    58:20
    Hosté vyhodili přes celé hřiště, ale trefili tyč!
     
    57:39
    Domácí to zkusili bez brankáře, Crawford je na střídačce! Momentálně Dallas vyhodil přes všechyn čáry, a tak je odpískáno zakázané uvolnění.
     
    53:31
    Domácí lodivod si bere oddechový čas. Co svým svěřencům naordinuje?
    Erik COLE - 3:5
     
    50:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté udělali velký krok k vítězství. Jason Spezza uháněl společně s ERIKEM COLEM do přečíslení dvou na jednoho, načež první jmenovaný poslal přihrávku na spoluhráče, který se neukvapil a pohodlně zakončil. Asistence: Jason Spezza, John Klingberg.
     
    48:23
    Tak to byla vynikající příležitost pro Aleše Hemského. Česká forvard se po spoluhráčově zadovce dostal zcela sám před Crawforda, kterého ale z bezprostřední blízkosti nepřekonal.
    Cody EAKIN - 3:4
     
    42:58
    Dallas právě vstřelil branku!
    A znovu jdou hosté do vedení. Fantastická komninace na jeden dotek, kotouč cestoval po ose Jamie Benn – Tyler Seguin – CODY EAKIN. Hostující útočník do zcela odkryté branky vsítil svou devátou branku v letošní sezoně. Asistence: Tyler Seguin, Jamie Benn.
     
    41:22
    Dallas si zahraje přesilovou hru. Johny Oduya (CHI) dostává dvě minuty za podražení. Jak Stars s touto možností naloží?
     
    37:16
    Kari Lehtonen předvedl zákrok jako z jiné planety. Marián Hossa měl před sebou odkrytou branku, ale hostující brankář se přesunul a doslova z brankové čáry vytáhl pomocí své lapačky téměř jistý gól.
     
    31:33
    Richards vypálil tvrdě od modré, což Lehtonen vyrazil pouze k Toewsovi. I s následnou dorážkou si ael hostující muž v masce poradil na výbornou.
     
    30:59
    Bude se vylučovat, na trestnou lavici míří hostující Garbutt (DAL). Na řadě je další komerční přestávka. Stále sledujeme poměrně vyrovnané utkání.
     
    29:08
    Shawn Horcoff (DAL) doslova sestřelil Patricka Sharpa (CHI), což si domácí asistent kapitána nenechal líbit. Posléze tak vypukla nefalšovaná šarvátka, v níž by se nejspíše obtížně určoval vítěz. Oba borci putují na trestnou lavici.
     
    28:25
    Obrovská příležitost, hosté mohli jít opět do vedení! Crawford ale zasáhl proti prvnímu střeleckému pokusu, posléze neskutečným způsobem eliminoval také dorážku. Na řadě je reklamní pauza.
    Brandon SAAD - 3:3
     
    27:13
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Vskutku překrásný hokejový moment. BRANDON SAAD obdržel přihrávku od pravého mantinelu, načež postoupil dopředu a přízemní střelou z otočky procedil touš mezi Lehtonenovy betony. Asistence: Jonathan Toews, Niklas Hjalmarsson.
     
    25:36
    Smith se dostal zcela sám před Lehtonena, ale hostující brankář odhadl zakončení a bekhendový pokus domácího útočníka eliminoval. Dallas tak stále drží těsné vedení.
    Vernon FIDDLER - 2:3
     
    19:12
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné, Dallas si bere zpět své vedení. Tvrdá rána od modré čáry orazítkovala tyč, načež VERNON FIDDLER opět pouze posunul puk za brankovou čáru. Asistence: John Klingberg, Travis Moen.
    Brandon SAAD - 2:2
     
    17:00
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, strhující první perioda pokračuje. Po typické přesilovkové kombinaci se na modré čáře opřel do kotouče Patrick Sharp. Lehtonen ránu vytěsnil pouze k BRANDONU SAADOVI, který pohodlně dorazil do prázdné branky. Asistence: Patrick Sharp, Brent Seabrook.
     
    16:08
    Další obrovská šance ve vlastním oslabení. Garbutt přihrál na levou stranu Codymu Eakinovi, který mohl přidat svou druhou branku z prakticky totožné pozice. Hostující útočník ale jen těsně minul levou tyč!
     
    15:13
    Jordie Benn (DAL) dostává dvě minuty za poměrně kuriózní zákrok. Hostující zadák projel kolem Mariána Hossy a zasáhl jej holí. Hlavní sudí tento faul posoudil jako nedovolené bránění. Další přesilová hra pro Jestřáby.
    Patrick KANE - 1:2
     
    12:22
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí ale přesto snižují. Bickell přenechal Seabrookovi, který z mezikruží donutil Lehtonena k zásahu. K odraženému kotouči se poté dostal PATRICK KANE. Známý hračička následně bez větších problémů doklepl touš do branky. Asistence: Brent Seabrook, Bryan Bickell.
    Cody EAKIN - 0:2
     
    10:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je velký šok pro domácí hokejisty. Duncan Keith si nepočínal příliš jistě a o kotouč přišel. Poté se hosté vydali do přečíslení dvou na jednoho, které vedl Jamie Benn. Technický forvard poté bekhendem našel najíždějícího CODYHO EAKINA, jehož švih neměl Crawford nárok eliminovat. Asistence: Jamie Benn, Alex Goligoski.
     
    09:17
    Patrick Kane se tlačil do zajíamvé pozice, přičemž byl faulován. Ryan Garbutt (DAL) obdržel dvě minuty za hákování. Domácí tak mají ideální možnost k vyrovnání.
     
    08:40
    Hemský poslal vynikající pas na Horcoffa, který ale z předbranového prostoru nedokázal Crawforda překonat. Brankář Chicaga se nyní předvedl v dobrém světle.
     
    06:43
    Dallas si navíc zahraje přesilovou hru. Za hru vysokou holí dostává menší trest Brandon Saad (CHI).
    Tyler SEGUIN - 0:1
     
    06:33
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Ihned po vhazování se od obránců Chicaga odrazil kotouč přesně na hůl TYLERA SEGUINA, který přesně mířenou ranou přidal svůj další zásah. Bez asistence.
     
    03:12
    Na druhé straně mohl skórovat také Dallas, zcela prázdná branka se objevila před Tylerem Seguinem. Vyhlášený snajpr, ale minul, čemuž sám nemohl uvěřit. Sledujeme fantastické utkání!
     
    00:51
    Dvě obrovské šance Jestřábů. Nejprve pálil z pravé strany Patrick Kane, jehož pokus byl ale zablokována Jordiem Bennem. Následně neuspěl zcela sám před Lehtonenem Bickell.

    Libor Kucza

    Góly a asistencie: 13. Kane (Seabrook, Bickell), 17. Saad (Sharp, Seabrook), 28. Saad (Toews, Hjalmarsson) – 7. Seguin, 11. Eakin (Benn, Goligoski), 20. Fiddler (Klingberg, Moen), 43. Eakin (Seguin, Benn), 51. Cole (Spezza, Klingberg), 59. Horcoff (Goligoski, Eakin)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith, Seabrook, Hjalmarsson, Oduya, Rozsíval, Erixon – Saad, Toews, Hossa – Bickell, Richards, Kane – Sharp, Teräväinen, Smith – Nordström, Krüger, Shaw
    Dallas Stars: Lehtonen (Lindbäck) – Goligoski, Klingberg, Jordie Benn, Demers, Jokipakka, Oleksiak – Jamie Benn, Seguin, Sceviour – Cole, Spezza, Hemský – Roussel, Eakin, Garbutt – Horcoff, Fiddler, Moen

    Rozhodca: Charron, O'Halloran – Sericolo, McElman