Chicago – Dallas 3:6 (kon.) | Winnipeg – Arizona 4:3 (1:0 po s.n.) | Detroit – Buffalo 6:4 (kon.)
NY Islanders – Philadelphia 7:4 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
3:6 (2:3, 1:0, 0:3)
Dallas Stars
cz Pondelok 19.01.2015, 00:10 • United Center, Chicago • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Shawn HORCOFF - 3:6
     
    59:00
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. SHAWN HORCOFF ze středního pásma rozhoduje o osudu duelu. S umístěním kotouče do prázdné branky neměl potíže. Asistence: Alex Goligoski, Cody Eakin.
    Erik COLE - 3:5
     
    50:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté udělali velký krok k vítězství. Jason Spezza uháněl společně s ERIKEM COLEM do přečíslení dvou na jednoho, načež první jmenovaný poslal přihrávku na spoluhráče, který se neukvapil a pohodlně zakončil. Asistence: Jason Spezza, John Klingberg.
    Cody EAKIN - 3:4
     
    42:58
    Dallas právě vstřelil branku!
    A znovu jdou hosté do vedení. Fantastická komninace na jeden dotek, kotouč cestoval po ose Jamie Benn – Tyler Seguin – CODY EAKIN. Hostující útočník do zcela odkryté branky vsítil svou devátou branku v letošní sezoně. Asistence: Tyler Seguin, Jamie Benn.
    Brandon SAAD - 3:3
     
    27:13
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Vskutku překrásný hokejový moment. BRANDON SAAD obdržel přihrávku od pravého mantinelu, načež postoupil dopředu a přízemní střelou z otočky procedil touš mezi Lehtonenovy betony. Asistence: Jonathan Toews, Niklas Hjalmarsson.
    Vernon FIDDLER - 2:3
     
    19:12
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné, Dallas si bere zpět své vedení. Tvrdá rána od modré čáry orazítkovala tyč, načež VERNON FIDDLER opět pouze posunul puk za brankovou čáru. Asistence: John Klingberg, Travis Moen.
    Brandon SAAD - 2:2
     
    17:00
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, strhující první perioda pokračuje. Po typické přesilovkové kombinaci se na modré čáře opřel do kotouče Patrick Sharp. Lehtonen ránu vytěsnil pouze k BRANDONU SAADOVI, který pohodlně dorazil do prázdné branky. Asistence: Patrick Sharp, Brent Seabrook.
    Patrick KANE - 1:2
     
    12:22
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí ale přesto snižují. Bickell přenechal Seabrookovi, který z mezikruží donutil Lehtonena k zásahu. K odraženému kotouči se poté dostal PATRICK KANE. Známý hračička následně bez větších problémů doklepl touš do branky. Asistence: Brent Seabrook, Bryan Bickell.
    Cody EAKIN - 0:2
     
    10:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je velký šok pro domácí hokejisty. Duncan Keith si nepočínal příliš jistě a o kotouč přišel. Poté se hosté vydali do přečíslení dvou na jednoho, které vedl Jamie Benn. Technický forvard poté bekhendem našel najíždějícího CODYHO EAKINA, jehož švih neměl Crawford nárok eliminovat. Asistence: Jamie Benn, Alex Goligoski.
    Tyler SEGUIN - 0:1
     
    06:33
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Ihned po vhazování se od obránců Chicaga odrazil kotouč přesně na hůl TYLERA SEGUINA, který přesně mířenou ranou přidal svůj další zásah. Bez asistence.

    Libor Kucza

    Góly a asistencie: 13. Kane (Seabrook, Bickell), 17. Saad (Sharp, Seabrook), 28. Saad (Toews, Hjalmarsson) – 7. Seguin, 11. Eakin (Benn, Goligoski), 20. Fiddler (Klingberg, Moen), 43. Eakin (Seguin, Benn), 51. Cole (Spezza, Klingberg), 59. Horcoff (Goligoski, Eakin)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith, Seabrook, Hjalmarsson, Oduya, Rozsíval, Erixon – Saad, Toews, Hossa – Bickell, Richards, Kane – Sharp, Teräväinen, Smith – Nordström, Krüger, Shaw
    Dallas Stars: Lehtonen (Lindbäck) – Goligoski, Klingberg, Jordie Benn, Demers, Jokipakka, Oleksiak – Jamie Benn, Seguin, Sceviour – Cole, Spezza, Hemský – Roussel, Eakin, Garbutt – Horcoff, Fiddler, Moen

    Rozhodca: Charron, O'Halloran – Sericolo, McElman