Chicago – Dallas 3:6 (kon.) | Winnipeg – Arizona 4:3 (1:0 po s.n.) | Detroit – Buffalo 6:4 (kon.)
NY Islanders – Philadelphia 7:4 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
3:6 (2:3, 1:0, 0:3)
Dallas Stars
cz Pondelok 19.01.2015, 00:10 • United Center, Chicago • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:05.
     
    Vítejde u našeho on-line přenosu! Nejslavnější hokejová liga světa má na programu své další pokračování. V jeho rámci změří síly celky Chicago Blackhawks a Dallas Stars. Úvodní buly je v United Center, tedy domovském stánku Jestřábů, naplánováno na 00:05 CET. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Pohled do statistik

    Chicago patří tradičně k předním celkům NHL. Momentálně se nachází na třetí příčce nejen Západní konference, ale také Centrální divize. Na svém kontě má rovných 60 bodů. V posledním utkání si Jestřábi body nepřipsali, neboť na domácí půdě podlehli Winnipegu 2:4. Nejproduktivnějším hráčem týmu je Patrick Kane (20+27), branakoviště pak hájí Corey Crawford (91,47%).

    Dallas má zcela odlišné starosti, se ziskem 46 bodů okupuje jedenáctou příčku Západní konference. V rámci Centrální divize je pak družina z Texasu šestá. V předchozím zápase Stars v domácím prostředí přestříleli Capitals 5:4. Produktivitě pak vládne Tyler Seguin (27+23), do branky se postaví Kari Lehtonen.
     
    Československá stopa

    Michal Rozsíval (CHI)
    Marián Hossa (CHI)

    Aleš Hemský (DAL)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Rozbruslení obou celků

     
    Úvodní sestavy:

    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith, Seabrook, Hjalmarsson, Oduya, Rozsíval, Rundblad – Saad, Toews, Hossa – Bickell, Richards, Kane – Sharp, Teräväinen, Smith – Nordström, Krüger, Shaw

    Dallas Stars: Lehtonen (Lindbäck) – Goligoski, Klingberg, Jordie Benn, Demers, Schlemko, Oleksiak – Jamie Benn, Seguin, Sceviour – Cole, Spezza, Hemský – Roussel, Eakin, Garbutt – Horcoff, Fiddler, Moen

    Rozhodčí: Charron, O'Halloran – Sericolo, McElman.
     
    Oba celky jsou již nastoupeny na hrací ploše. Po zaznění národní hymny bude zápas odstartován.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:09
    Hned v úvodu zápasu byli domácí chyceni v ofsajdové pasti, a tak se bude vhazovat ve středním pásmu, blíže brance Dallasu.
     
    00:51
    Dvě obrovské šance Jestřábů. Nejprve pálil z pravé strany Patrick Kane, jehož pokus byl ale zablokována Jordiem Bennem. Následně neuspěl zcela sám před Lehtonenem Bickell.
     
    01:41
    Marián Hossa zatáhl puk do útočného pásma, kde poté zahrozil. Lehtonen byl ale pozorný, načež se dorážka nepodařila zužitkovat ani Toewsovi.
     
    02:36
    Chicago má až neskutečnou převahu, dalšá tvrdou ránu od modré čáry vyslal Duncan Keith. Dělovka ofenzivně laděného zadáka ale skončila mimo.
     
    03:12
    Na druhé straně mohl skórovat také Dallas, zcela prázdná branka se objevila před Tylerem Seguinem. Vyhlášený snajpr, ale minul, čemuž sám nemohl uvěřit. Sledujeme fantastické utkání!
     
    03:58
    Sharp si potáhl puk na hranici pravého kruhu, odkud vyslal svůj švih. Lehtonen ael ránu viděl, a tak mohl poměrně v poklidu zasáhnout.
     
    04:27
    Blackhawks zaznamenali již 8 střeleckých pokusů, ofenzivní síla domácí ekipy je neskutečná. Po lehkém Oduyově pokusu Lehtonen již raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    05:06
    Jamie Benn se po pravé straně protáhl do útočného pásma, kde se pokusil překvapit Crawforda. Domácí muž v masce ale prudký švih zneškodnil.
     
    05:37
    Roussel chtěl projít podél levého mantinelu, což se mu ale nepodařilo, defenziva Chicaga jej rychle odzbrojila. Domácí se tak mohou vydat do protiofenzivy.
     
    05:56
    Bryan Bickell prověřil ihned po přejetí útočné modré čáry Lehtonena, který byl ale pozorný a ránu zneškodnil bez větších obtíží.
     
    06:30
    Poté si obě mužstva vyměnila pozdravy. Na jedné straně předvedl nebezpečný bekhend Teräväinen, na straně druhé pálil do Crawfordova plastronu Spezza. Následovat bude komerční přestávka.
    Velice atraktivní pohled na ledovou plochu United Center

     
    06:33
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Ihned po vhazování se od obránců Chicaga odrazil kotouč přesně na hůl TYLERA SEGUINA, který přesně mířenou ranou přidal svůj další zásah. Bez asistence.
    Tyler SEGUIN - 0:1
     
    06:43
    Dallas si navíc zahraje přesilovou hru. Za hru vysokou holí dostává menší trest Brandon Saad (CHI).
     
    07:41
    Stars se ale zatím nedaří usadit v útočném pásmu, Jestřábi se brání velmi dobře a vyhazují jeden kotouč za druhým.
     
    08:40
    Hemský poslal vynikající pas na Horcoffa, který ale z předbranového prostoru nedokázal Crawforda překonat. Brankář Chicaga se nyní předvedl v dobrém světle.
     
    09:05
    Roussel přihrál nepřesně, načež kotouč skončil na domácí střídačce. Vhazovat se bude ve středovém kruhu. Co přineosu následující minuty?
     
    09:17
    Patrick Kane se tlačil do zajíamvé pozice, přičemž byl faulován. Ryan Garbutt (DAL) obdržel dvě minuty za hákování. Domácí tak mají ideální možnost k vyrovnání.
     
    09:41
    Dallas se ale zatím brání bez sebemenších problémů, již dvakrát vyhodil puk přes všechny čáry. Jestřábi tak musejí zahájit svou ofenzivu od píky.
     
    10:24
    Toews se ocitl v dobré pozici, ovšem z pravé strany poslal kotouč nad branku Dallasu. Poté ale domácí nadále setrvali v útočném pásmu.
     
    10:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je velký šok pro domácí hokejisty. Duncan Keith si nepočínal příliš jistě a o kotouč přišel. Poté se hosté vydali do přečíslení dvou na jednoho, které vedl Jamie Benn. Technický forvard poté bekhendem našel najíždějícího CODYHO EAKINA, jehož švih neměl Crawford nárok eliminovat. Asistence: Jamie Benn, Alex Goligoski.
    Cody EAKIN - 0:2
     
    11:32
    Druhá branka Dallas řádně nakopla. Nyní pálil z velkého úhlu Goligoski, načež se snažil dorážet Garbutt. Potřetí ale domácí neinkasovali. Na řadě je další reklamní pauza.
     
    12:10
    Chicago působí poměrně zakřiknutým dojmem, vůbec se mu nedaří rozehrávka.
     
    12:22
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí ale přesto snižují. Bickell přenechal Seabrookovi, který z mezikruží donutil Lehtonena k zásahu. K odraženému kotouči se poté dostal PATRICK KANE. Známý hračička následně bez větších problémů doklepl touš do branky. Asistence: Brent Seabrook, Bryan Bickell.
    Patrick KANE - 1:2
     
    13:26
    Jordie Benn zkusil své štěstí tvrdou ranou od levého mantinelu, což ale Crawford očekával, a tak mohl patřičně zasáhnout. Hrát tak může Chicago.
     
    14:10
    Roussel se snažil velmi důrazně dorážet před Crawfordem, avšak nyní francouzský forvard svůj temperament potlačil a do strkanice se nezapojil. Opět utkání přeruší reklama.
     
    14:28
    Duncan Keith prověřil Lehtonena tvrdou ranou od modré, což hosutjícímu mágovi nenadělalo příliš problémů. Prudký kotouč byl ale sražen do ochranné sítě.
     
    14:41
    Rychlý přechod do ofenzivy se Dallasu nevydařil, pomezní sudí odpískal postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    15:13
    Jordie Benn (DAL) dostává dvě minuty za poměrně kuriózní zákrok. Hostující zadák projel kolem Mariána Hossy a zasáhl jej holí. Hlavní sudí tento faul posoudil jako nedovolené bránění. Další přesilová hra pro Jestřáby.
     
    16:08
    Další obrovská šance ve vlastním oslabení. Garbutt přihrál na levou stranu Codymu Eakinovi, který mohl přidat svou druhou branku z prakticky totožné pozice. Hostující útočník ale jen těsně minul levou tyč!
     
    17:00
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, strhující první perioda pokračuje. Po typické přesilovkové kombinaci se na modré čáře opřel do kotouče Patrick Sharp. Lehtonen ránu vytěsnil pouze k BRANDONU SAADOVI, který pohodlně dorazil do prázdné branky. Asistence: Patrick Sharp, Brent Seabrook.
    Brandon SAAD - 2:2
     
    17:49
    Od mdoré pálil tvrdě Oduya, ovšem ránu zblokoval Seguin. Následný protiútok měl ale jepičí život, neboť byl Dallas chycen v ofsajdové pasti.
     
    18:28
    Patrick Sharp ukořistil puk, s nímž se vydal do útoku. Poté hledal ještě najíždějícího Teräväinena, k němuž se ale stačil vrátit hostující obránce.
     
    19:12
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné, Dallas si bere zpět své vedení. Tvrdá rána od modré čáry orazítkovala tyč, načež VERNON FIDDLER opět pouze posunul puk za brankovou čáru. Asistence: John Klingberg, Travis Moen.
    Vernon FIDDLER - 2:3
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Je za námi úvodní perioda, která přinesla fantaastickou ofenzivní podívanou. Hosté se nejrpve ujali dvoubrankového vedení, řehož se ale Jestřábi nezalekli a bleskově vyrovnali. V závěru třetiny si Dallas opět vzal své vedení zpět. Bude klání takto strhující i nadále? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 20:14
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:28
    Hosté se ihned vydali kupředu, dvakrát se dobrou střelou prezentoval Jordie Benn. První vytěsnil Crawford, dělovku se pořadovým číslem dvě zblokoval domácí zadák.
     
    21:04
    Crawford se chtěl rychle přesunout k levé tyče, přičemž pohybem posunul branku. Hra se tak přesouvá do středního pásma. Působivý úvod v podání Stars.
     
    21:44
    Nyní se již hra poněkud uklidnila a k puku se dostalo také Chicago. Marián Hossa si ale cestu do útočného pásma neproklestil.
     
    22:19
    Toewsův přechod kupředu zastavuje postavení mimo hru. K vidění tak bude další vhazování v útočné třetině. Dallas velice dobře brání střední pásmo.
     
    23:13
    Seabrookova rána z pravé strany hrací plochy byla zblokována. Poté hosty osvobodil vyhozením Roussel, avšak icing se pískat nebude.
     
    23:41
    Marián Hossa vyslal z pozice levého kruhu střelu zápěstím kterou ale Lehtonen bez větších problémů zneškodnil.
     
    24:11
    Vernon Fiddler se tlačil před Crawforda, který byl ale pozorný a zaskočit se nenchal. Hra se přesouvá z jedné strany na druhou, leč ani jeden z celků se nedostává do větších brankových příležitostí.
     
    25:36
    Smith se dostal zcela sám před Lehtonena, ale hostující brankář odhadl zakončení a bekhendový pokus domácího útočníka eliminoval. Dallas tak stále drží těsné vedení.
     
    26:27
    Jordie Benn zlomil hůl, ale přesto se dokázal vrátit zpět a odvrátit hrozící nebezpečí. Ve druhé části hrají oba celky pocitvěji do defenzivy, brankových hodů se zřejmě nedočkáme.
     
    27:13
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Vskutku překrásný hokejový moment. BRANDON SAAD obdržel přihrávku od pravého mantinelu, načež postoupil dopředu a přízemní střelou z otočky procedil touš mezi Lehtonenovy betony. Asistence: Jonathan Toews, Niklas Hjalmarsson.
    Brandon SAAD - 3:3
     
    28:25
    Obrovská příležitost, hosté mohli jít opět do vedení! Crawford ale zasáhl proti prvnímu střeleckému pokusu, posléze neskutečným způsobem eliminoval také dorážku. Na řadě je reklamní pauza.
     
    29:08
    Shawn Horcoff (DAL) doslova sestřelil Patricka Sharpa (CHI), což si domácí asistent kapitána nenechal líbit. Posléze tak vypukla nefalšovaná šarvátka, v níž by se nejspíše obtížně určoval vítěz. Oba borci putují na trestnou lavici.
     
    29:47
    Patrick Kane pálil z mezikruží pouze do připraveného Lehtonena. Domácí pomalu, ale jistě přebírají iniciativu duelu. Bude tomu tak i nadále?
     
    30:59
    Bude se vylučovat, na trestnou lavici míří hostující Garbutt (DAL). Na řadě je další komerční přestávka. Stále sledujeme poměrně vyrovnané utkání.
     
    31:33
    Richards vypálil tvrdě od modré, což Lehtonen vyrazil pouze k Toewsovi. I s následnou dorážkou si ael hostující muž v masce poradil na výbornou.
     
    32:07
    Dallas vyhodil přes všechny čáry, zatím se brání velmi dobře. Uvidíme, co přinese další průběh přesilové hry.
     
    32:57
    Přesilová hra je prakticky u konce, domácí hokejisté kromě jedné větší příležitosti vůbec nevystřelili na branku. Zanedlouho se tak bude pokračovat v pěti na obou stranách.
     
    33:44
    Saad ihned po přejetí do útočného pásma vyslal ránu z pozice levého kruhu, avšak Lehtonen se stihl přesnout a včas zasáhnout. Chicago ale nadále pokračuje v útočném pásmu.
     
    34:25
    Až nyní se Dallas osvobodil vyhozením přes všechny čáry. Odpískán je tak icing a vhazování pře Lehtonenem. Gólové hody z prvního dějství jsou minulostí.
     
    34:50
    Další reklamní přestávka. Druhá třetina pomalu, ale jistě spěje ke svému závěru, na multimediální kostce svítí stále nerozhodný stav.
     
    35:19
    Teräväinen dlouho držel kotouč u pravého mantinelu, avšak poté byl odzbrojen. Protiofenziva Dallasu ale měla jepičí život, byla totiž zažehnána nedlouho po přechodu červené čáry.
     
    36:13
    Marián Hossa vyslal na Lehtonena svou střelu zápěstím, s níž ale hostující maskovaný muž neměl potíže. Domácí jsou přece jenom o něco málo lepším celkem.
     
    37:06
    Jonathan Toews vjel po levé straně do útočného pásma, obkroužil branku a pokusil se najít některého ze spoluhráčů. Puk se ale od obránců Stars odrazil pouze k Lehtonenovi, který přerušil hru.
     
    37:16
    Kari Lehtonen předvedl zákrok jako z jiné planety. Marián Hossa měl před sebou odkrytou branku, ale hostující brankář se přesunul a doslova z brankové čáry vytáhl pomocí své lapačky téměř jistý gól.
     
    37:58
    Znovu si brankář Dallasu počínal velice jistě, tentokráte proti Teräväinenově teči. Po srážce s domácím forvardem byla posunuta branka, a tak je hra přerušena. Vhazovat se bude po Lehtonenově pravici.
     
    38:20
    A opět Lehtonen, nyní proti Oduyově dělovce od modré čáry. Brankář Stars momentálně drží akcie svého celku nad vodou. Nebýt jeho, bylo by Dallasu zle nedobře.
     
    38:55
    Další snahu o přechod do ofenzivy v podání Jonathana Toewse zastavuje postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    39:29
    Brandon Saad útočil na hattrick, avšak Lehtonen si ve zmatku poradil nejlépe a kotouč srazil do rohu. Poté se hosté vyhozením osvobodili.
     
    39:51
    Závěr periody patří karimu Lehtonenovi. Finský mág likviduje jeden pokus za druhým, tentokráte si poradil s golfovým úderem z hole Mariána Hossy.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Je za námi prostřední perioda, která přinesla již o něco málo opatrnější hokej. Domácím se zásluhou Brandona Saada podařilo srovnat krok. V závěru třetiny Chicago převzalo iniciativu a zasypalo Lehtonena spoustou střel. Ani jedna se ale neujala, a tak bude o osudu klání muset rozhodnout třetí část. Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 34:20
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:31
    Richards ihned po přechodu do útočného pásma nahodil kotouč na branku, ale Lehtonen zasahovat nemusel, puk pouze prolétl vedle pravé tyče.
     
    41:14
    Seguin nepřesnou přihrávkou vyhnal své spoluhráče do středního pásma, ale následně se hosté vracejí zpět do ohniska bojů.
     
    41:22
    Dallas si zahraje přesilovou hru. Johny Oduya (CHI) dostává dvě minuty za podražení. Jak Stars s touto možností naloží?
     
    42:23
    Jestřábi se zatím brání se vší parádou, hosté se zatím prakticky nedostali do útočné zóny. Další pokus o přechod modré čáry maří postavení mimo hru, po němž se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    42:58
    Dallas právě vstřelil branku!
    A znovu jdou hosté do vedení. Fantastická komninace na jeden dotek, kotouč cestoval po ose Jamie Benn – Tyler Seguin – CODY EAKIN. Hostující útočník do zcela odkryté branky vsítil svou devátou branku v letošní sezoně. Asistence: Tyler Seguin, Jamie Benn.
    Cody EAKIN - 3:4
     
    43:28
    Jokipakkova rána skončila v ochranné síti, a tak se bude vhazovat ve středním pásmu, blíže brance Chicaga. Dallas je momentálně opět o něco blíže vítězství.
     
    44:12
    Patrick Kane přenechal kotouč najíždějícímu Niklasi Hjalmarssonovi, načež švédský zadák vypálil příklepem. Před Lehtonenem byl velký "provoz," avšak i tak si hostující mág pomocí své rukavice poradil a střelu eliminoval.
     
    44:43
    Marián Hossa je dnes velmi aktivní. Ani tentokráte ale neuspěl, střela zápěstím byla sražena do ochranné sítě, vhazovat se bude po Lehtonenově pravici.
     
    45:42
    Erixon pálil velice tvrdě od modré čáry, ale i nyní si Lehtonen poradil na výbornou. Přesto domácí hokejisté zůstali v útočném pásmu.
     
    46:31
    Tentokráte si ale Jestřábi nerozuměli a poslali kotouč přes všechny čáry. Vhazovat se tak bude před Crawfordem.
     
    46:41
    Spezzova zneškodněná střela odstartovala další komerčení přestávku, po níž se bude vhazovat před domácím brankářem. Stars zatím nadále drží těsný náskok. Jak tomu bude nadále?
    Šarvátka ve druhé části byla v podání Patricka Sharpa první od roku 2009

     
    47:22
    Další nepřesnost, tentokráte v podání Dallasu, který zastavilo postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu. Utkání neúprosně postupuje.
     
    48:23
    Tak to byla vynikající příležitost pro Aleše Hemského. Česká forvard se po spoluhráčově zadovce dostal zcela sám před Crawforda, kterého ale z bezprostřední blízkosti nepřekonal.
     
    48:58
    O několik málo chvil později předvedl Crawford famózní semafor pro pokusu Jamieho Benna. Klání opět nabírá zajímavé obrátky.
     
    49:41
    Cody Eakin se natlačil před brankář Chicaga, který se ale nenechal obalamutit pohybem hostujícího útočníka a v poklidu zasáhl.
     
    50:30
    Hraje se poměrně dlouho bez přerušené, Dallas zatím v poklidu hájí těsné vedení, a to především díky výborné defenzivě středního pásma.
     
    50:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté udělali velký krok k vítězství. Jason Spezza uháněl společně s ERIKEM COLEM do přečíslení dvou na jednoho, načež první jmenovaný poslal přihrávku na spoluhráče, který se neukvapil a pohodlně zakončil. Asistence: Jason Spezza, John Klingberg.
    Erik COLE - 3:5
     
    51:54
    Jamie Benn dostal na levé straně útočného pásma spoustu prostoru ke střele, který ale nedokázal zužitkovat. Po následném ofsajdu Stars následuje komerční přestávka.
     
    52:29
    Demers poslal na branku Chicaga střílenou přihrávkou, kterou ale Lehtonen v poklidu vytěsnil. Protiútok domácího celku poté selhal, Jestřábům se dnes příliš nedaří.
     
    53:17
    Oduyovo nahození od modré čáry Lehtonen eliminoal, leč poté se Dallas osvobodil pouze za cenu zakázaného uvolnění. Hra se tak stěhuje zpět do útočného pásma Chicaga.
     
    53:31
    Domácí lodivod si bere oddechový čas. Co svým svěřencům naordinuje?
     
    53:59
    A znovu zakázané uvolnění hostujícího mužstva, hra je nyní velmi rozkouskovaná, ani jedno z mužstev nepředvádí příliš pohlednou podívanou.
     
    54:24
    Michal Rozsíval zkusil štěstí od pravého mantinelu, ale rána neprošla chumlem hostujících borců. na řadě je poslední komerční přestávka. Dotáhne Dallas utkání do vítězného konce?
     
    55:12
    Chicago nahazuje jeden kotouč za druhým, avšak zatím se mu příliš nedaří usadit v útočném pásmu. Dallas se na defenzivu plně koncentruje.
     
    55:37
    A znovu musí domácí celek až do vlastního pásma. Přinesou závěrečné minuty drama hodné NHL?
     
    55:57
    Kari Lehtonen musel opět vytáhnout vynikající zákrok, neboť Rozsívalovu ránu nebezpečně tečoval Smith. Hostující strážce svatyně si ale poradil a následně přerušil hru.
     
    56:12
    Z levé strany vyslal jedovatou ránu Patrick Sharp. Zmar domácích ale dokumentuje i tato nepvoedená rána, která končí v ochranné síti. Vše se ale odehrálo s tečí, a tak se bude vhazovat před Lehtonenem.
     
    57:08
    Teräväinen se protáhl kupředu podél levého mantinelu, avšak Lehtonen neměl s nepříliš ostrou ranou protíže. Chicago ale nadále pokračuje v ofenzivní činnosti.
     
    57:39
    Domácí to zkusili bez brankáře, Crawford je na střídačce! Momentálně Dallas vyhodil přes všechyn čáry, a tak je odpískáno zakázané uvolnění.
     
    58:20
    Hosté vyhodili přes celé hřiště, ale trefili tyč!
     
    58:43
    Patrick Kane pálil z mezikruží nepřesně, Lehtonen zasahovat nemusel. Kotouč je znovu ve středním pásmu.
     
    59:00
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. SHAWN HORCOFF ze středního pásma rozhoduje o osudu duelu. S umístěním kotouče do prázdné branky neměl potíže. Asistence: Alex Goligoski, Cody Eakin.
    Shawn HORCOFF - 3:6
     
    59:28
    Utkání se již spíše dohrává, domácí jsou porážkou poměrně sklíčeni, posmutnělé tváře budiž důkazem.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. O osudu dramatického duelu rozhodla třetí část, v níž se hosté prosadili hend třikrát. Nutno však podotknout, že po celou dobu trvání zápasu byli o krok napřed, a tak je vítězství 6:3 zcela zasaloužené. Jestřábi dnes podali příliš nervózní výkon. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 41:34
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Cody Eakin (DAL) 2+1
    2. Brandon Saad (CHI) 2+0
    3. Tyler Seguin (DAL) 1+1
     
    Československá stopa

    Michal Rozsíval (CHI) 0+0, čas na ledě: 13:07, 1 střela
    Marián Hossa (CHI) 0+0, čas na ledě: 19:54, 7 střel

    Aleš Hemský (DAL) 0+0, čas na ledě: 11:12, 2 střely (02:52:32)

    Libor Kucza

    Góly a asistencie: 13. Kane (Seabrook, Bickell), 17. Saad (Sharp, Seabrook), 28. Saad (Toews, Hjalmarsson) – 7. Seguin, 11. Eakin (Benn, Goligoski), 20. Fiddler (Klingberg, Moen), 43. Eakin (Seguin, Benn), 51. Cole (Spezza, Klingberg), 59. Horcoff (Goligoski, Eakin)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith, Seabrook, Hjalmarsson, Oduya, Rozsíval, Erixon – Saad, Toews, Hossa – Bickell, Richards, Kane – Sharp, Teräväinen, Smith – Nordström, Krüger, Shaw
    Dallas Stars: Lehtonen (Lindbäck) – Goligoski, Klingberg, Jordie Benn, Demers, Jokipakka, Oleksiak – Jamie Benn, Seguin, Sceviour – Cole, Spezza, Hemský – Roussel, Eakin, Garbutt – Horcoff, Fiddler, Moen

    Rozhodca: Charron, O'Halloran – Sericolo, McElman