Liberec – Vítkovice 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 5:0 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 4:6 (kon.)
Třinec – Sparta Praha 0:2 (kon.) | Kometa Brno – HC Plzeň 3:5 (kon.) | Slavia – Jihlava 2:4 (kon.)
Olomouc – Zlín 0:2 (kon.) | Č. Budějovice – Kladno 2:1 (po pr.)
koniec
HC Litvínov
4:6 (1:0, 3:2, 0:4)
Piráti Chomutov
cz Pondelok 05.01.2015, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Ještě jedna přesilovka pro domácí. Na dvě minuty je vyloučen Tatár za podražení.
     
    57:52
    Stříbrný zavezl puk do útočné třetiny, naservíroval ho Dominiku Štěpkovi, který z těsné blízkosti nedokázal překonat Dvořáka.
     
    57:24
    Klečka po time-outu zůstává na střídačce a domácí to zkusí v šesti.
     
    56:51
    Štěpka jel sám na Dvořáka, jenže byl podražen Václavem Cestrem, který je za tento přestupek poslán na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    50:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácím se dnešní zápas rozpadá pod rukama. Další branku Chomutova vsítil RADEK HAVEL, který prostřelil od modré Klečku. Nutno podotknout, že domácí gólman měl ale úplně zakrytý výhled. Asistence: Robert Černý, Patrik Huňady.
     
    50:13
    Chomutovští si zahrají přesilovku 5 na 3. Na trestnou lavici míří David Vostárek, který si odsedí dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    49:13
    Domácím docházejí nervy... David Weitz se rozjel na jednoho z hostujících hráčů a tvrdě ho poslal na mantinel. Chomutovský útočník zůstává ležet na ledě, ten domácí je zase poslán na trestnou lavici za napadení.
     
    48:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    Slabý moment Michala Klečky. Domácí gólman se snažil rychle rozehrát, jenže puk poslal přímo na hokejku FRANTIŠKA WÁGNER, a ten neměl problém z mezikruží rozvlnit síť. Asistence: Martin Šťovíček.
     
    43:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti vyrovnávají stav utkání! Tupý uvolnil VÁCLAVA CESTRA na modré čáře a Chomutovský obránce propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jiří Tupý, Martin Strunz
     
    42:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    MARTIN ŠŤOVÍČEK dnes prožívá skvělý večer. Tentokrát se ujal v mezikruží puku a střelou do horní poloviny brány nedal Klečkovy šanci! Tímto gólem tak dnes kompletuje hattrick. Asistence: František Wágner, Radek Havel.
     
    41:30
    Bednář se v rohu kluziště ujal puku a hnal na Klečku. To mu ale překazil nedovoleným zákrokem Dominik Čapek, který si odsedí dvě minuty za podražení.
     
    38:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vlastní branka v podání domácích! Huňady posunul kotouč na MARTINA ŠŤOVÍČKA, který nad ničím nepřemýšlel a poslal puk na Klečku, před kterým ho ještě stačil omylem tečovat Karel Šefl a domácí gólman neměl žádnou šanci. Asistence: Patrik Huňady.
     
    35:42
    Přesilovku si zahrají také domácí! Na trestnou lavici je poslán Dubeň na dvě minuty za podražení.
     
    35:25
    František Wágner se po chybě domácí obrany řítil sám na Klečku, který se mícháním puku nenechal rozhýbat a zlikvidoval tak další obrovskou šanci Pirátů!
     
    34:25
    David Weitz nyní byl další brance svého týmu velmi blízko! Domácí útočník stál půl metru před odkrytou bránou Tadeáše Dvořák, který snad očima vytáhl puk na břevno.
     
    31:42
    Hosté si zahrají přesilovku. Na dvě minuty vyloučen David Cvrk za nedovolené bránění.
     
    29:57
    Štěpán Lukeš smršť gólů v podání Litvínova již nevydržel a přenechal tak místo ve brankovišti svému náhradníkovi, kterým je Tadeáš Dvořák.
     
    29:57
    Litvínov právě vstřelil branku!
    David Weitz uvolnil v mezikruží DOMINIKA ŠTĚPKU, který se jako správný kanonýr nemýlil a poslal svůj tým už do tříbrankového vedení. Asistence: David Weitz, Jaroslav Šimeček.
     
    28:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Skvělá akce v podání Litvínova! Ondřej Sládek se dostal do přečíslení dva na jednoho s DOMINIKEM ČAPKEM, který se po přihrávce Sládka trefil přesně pod beton Lukeše. Asistence: Ondřej Sládek, Tomáš Kučera.
     
    24:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí si ale své vedení berou rychle zpět! Karel Šefl přihrál do rohu kluziště Tomáši Kučerovi, který před bránou našel volného ONDŘEJE SLÁDKA, který si ranou mezi Lukešovy betony připisuje první branku v dresu Litvínova. Asistence: Tomáš Kučera, Karel Šefl.
     
    22:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    MARTINA ŠŤOVÍČKA předchozí zahozená šance ale nemusí vůbec mrzet, jelikož teď už se gólu dočkal! Lukáš Dubeň nahodil od modré puk na Klečkovu bránu, před kterou ještě puk tečoval ŠŤOVÍČEK, který si s pomocí břevna připisuje branku. Asistence: Lukáš Dubeň.
     
    21:54
    Obrovská šance v podání Pirátů! Radek Havel se dostal k odraženému kotouči a přihrál ho úplně volnému Šťovíčkovi, který nedokázal trefit odkrytou bránu!
     
    10:52
    Vyloučen Šťovíček na dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    03:34
    První přesilovka také pro Piráty! Na dvě minuty na trestnou je poslán Karel Šefl za nedovolené bránění.
     
    02:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Kokeš vypálil od modré a jeho střelu vyrazil Lukeš pouze před sebe do chumlu, ve kterém se nejlépe zorientoval JAN TRÜBENEKR, potáhl si puk a ranou zápěstím posílá svůj tým do vedení 1:0. Asistence: David Cvrk, Martin Kokeš.
     
    01:56
    Máme tu první přesilovku, a to pro domácí. Vyloučen Antonín Drobný na dvě minuty za hákování.
     
    00:15
    František Wágner po mantinelu přebruslil Martina Kokeše a řítil se sám na Klečku. Naštěstí pro domácí ale bránu o velký kus minul.

    Martin Stříbrný

    Góly a asistencie: 3. Trübenekr (Cvrk, Kokeš), 25. Sládek (Kučera, Šefl), 29. Čapek (Sládek, Kučera), 30. Štěpka (Weitz, Šimeček) – 23. Šťovíček (Dubeň), 39. Šťovíček (Huňady), 43. Šťovíček (Wágner, Havel), 44. Cestr (Tupý, Strunz), 49. Wágner (Šťovíček), 51. Havel (Černý, Huňady)


    HC Litvínov: Klečka – Jonák, Moravec, Šesták, Fučík, Šefl, Sklenička, Vostárek, Kokeš, Cvrk – Kučera, Trübenekr, Weitz, Stříbrný, Sládek, Ujfaluši, Sýkora, Šimeček, Štěpka, Čapek.
    Piráti Chomutov: Lukeš (30. Dvořák) – Ringler, Hierman, Cestr, Dubeň, Havel, Černý, Drobný, Kozák – Wágner, Šťovíček, Tupý, Dimitrov, Tatár, Bednář, Kellerstein, Huňady, Macháček, Strunz.

    Rozhodca: Orlický – Rozlílek, Toman.