Liberec – Vítkovice 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 5:0 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 4:6 (kon.)
Třinec – Sparta Praha 0:2 (kon.) | Kometa Brno – HC Plzeň 3:5 (kon.) | Slavia – Jihlava 2:4 (kon.)
Olomouc – Zlín 0:2 (kon.) | Č. Budějovice – Kladno 2:1 (po pr.)
koniec
HC Litvínov
4:6 (1:0, 3:2, 0:4)
Piráti Chomutov
cz Pondelok 05.01.2015, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (19:38:05)
     
    59:18
    Cvrkova rána ze dvou metrů skončila jen těsně nad Dvořákovo bránou. Teď měli hosté štěstí.
     
    59:03
    Ještě jedna přesilovka pro domácí. Na dvě minuty je vyloučen Tatár za podražení.
     
    58:51
    Hosté v plném počtu.
     
    57:52
    Stříbrný zavezl puk do útočné třetiny, naservíroval ho Dominiku Štěpkovi, který z těsné blízkosti nedokázal překonat Dvořáka.
     
    57:24
    Klečka po time-outu zůstává na střídačce a domácí to zkusí v šesti.
     
    57:24
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:51
    Štěpka jel sám na Dvořáka, jenže byl podražen Václavem Cestrem, který je za tento přestupek poslán na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    56:18
    Střely na Dvořáka létají ze všech stran, domácí se ale stále ne a ne prosadit a s jejich naději na bodový úspěch už to vypadá zle.
     
    54:48
    Tom Ringler obral na červené čáře o puk Karla Šefla a letěl sám na Klečku. Chomutovský útočník však svou střelou do rohu brány Klečku nepřekonal.
     
    53:57
    Domácí se ještě snaží aktivně napadat, jenže snahu Weitze znemožnila klidná rozehrávka Chomutovských obránců.
     
    53:14
    Domácím se už nedaří vůbec nic. Stříbrný z rohu kluziště poslal prudkou přihrávku na hůl Martin Kokeše, který jí ovšem nedokázal zachytit, a Chemici tak přichází o útočné pásmo.
     
    51:52
    Chomutovští už dnešní zápas zřejmě dohrají bez sebevětších potíží. Další akci Pirátů zastavil hvizd hlavního rozhodčího, který píská ofsajd.
     
    50:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácím se dnešní zápas rozpadá pod rukama. Další branku Chomutova vsítil RADEK HAVEL, který prostřelil od modré Klečku. Nutno podotknout, že domácí gólman měl ale úplně zakrytý výhled. Asistence: Robert Černý, Patrik Huňady.
     
    50:42
    Černý dostal nabito a pálil z vyložené pozice. Jeho tvrdá rána skončila na zadním mantinelu.
     
    50:13
    Chomutovští si zahrají přesilovku 5 na 3. Na trestnou lavici míří David Vostárek, který si odsedí dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    49:51
    Chomutovští se skoro po minutě své přesilovky usazují v útočném pásmu a začínají kombinovat.
     
    49:13
    Domácím docházejí nervy... David Weitz se rozjel na jednoho z hostujících hráčů a tvrdě ho poslal na mantinel. Chomutovský útočník zůstává ležet na ledě, ten domácí je zase poslán na trestnou lavici za napadení.
     
    48:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    Slabý moment Michala Klečky. Domácí gólman se snažil rychle rozehrát, jenže puk poslal přímo na hokejku FRANTIŠKA WÁGNER, a ten neměl problém z mezikruží rozvlnit síť. Asistence: Martin Šťovíček.
     
    47:38
    I Šťovíček bych chtěl dát další branku Pirátu, jenže v tomto okamžiku ho zastavil David Cvrk.
     
    46:26
    Po ose Sládek – Šimeček se dostal puk na modrou čáru ke Karlu Šeflovi, který na ničím nepřemýšlel a ihned vypálil. Bohužel pro domácí trefil hned prvního hráč, kterým byl Ringler.
     
    45:06
    Radek Havel je při chuti! Tentokrát si převzal kotouč u mantinelu a střelou k zadní tyči málem změnil stav utkání.
     
    44:30
    Stříbrný přihrál na modrou volnému Davidu Cvrkovi, který svou ranou dvacet čísel na ledem o chlup minul levou tyč Lukešovy brány.
     
    43:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti vyrovnávají stav utkání! Tupý uvolnil VÁCLAVA CESTRA na modré čáře a Chomutovský obránce propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jiří Tupý, Martin Strunz
     
    42:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    MARTIN ŠŤOVÍČEK dnes prožívá skvělý večer. Tentokrát se ujal v mezikruží puku a střelou do horní poloviny brány nedal Klečkovy šanci! Tímto gólem tak dnes kompletuje hattrick. Asistence: František Wágner, Radek Havel.
     
    42:06
    Antonín Drobný se ujal puku u mantinelu a odhodlal se ke střele, která mu ani trochu nesedla a setrvačností dojela do rohu kluziště.
     
    41:30
    Bednář se v rohu kluziště ujal puku a hnal na Klečku. To mu ale překazil nedovoleným zákrokem Dominik Čapek, který si odsedí dvě minuty za podražení.
     
    40:49
    Šimeček měl na dosah skákavý puk a chystal se ho přiklepnou Weitzovi, to se mu ale nepovedlo jelikož mu neposedný nesmysl přeskočil čepel a doklouzal se až ke Dvořákovi.
     
    40:26
    Havel se rozhodl k dlouhé přihrávce na Huňadyho, ten však ale jeho přihrávku nezachytil a je z toho zakázané uvolnění.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Máme za sebou druhou třetinu, která byla velmi bohatá na góly. Nejprve vyrovnával ve 23. minutě Martin Šťovíček. Poté vstřelili dvě branky v rozmezí pěti minut domácí, když se dokázali prosadit Dominik Čapek a Dominik Štěpka. Ve 39. minutě pak ještě snížil na 2:4 druhou branku v utkání Martin Šťovíček.

    Třetí třetina začne v 19:03.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    Hráči obou týmu zaklínili puk u hrazení a rozhodčí přerušují hru. Vhazování nařizují před domácí svatyní.
     
    38:58
    Piráti se dopustili zakázaného uvolnění a minutu před koncem druhé periody se bude vhazovat po levici Tadeáše Dvořáka.
     
    38:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vlastní branka v podání domácích! Huňady posunul kotouč na MARTINA ŠŤOVÍČKA, který nad ničím nepřemýšlel a poslal puk na Klečku, před kterým ho ještě stačil omylem tečovat Karel Šefl a domácí gólman neměl žádnou šanci. Asistence: Patrik Huňady.
     
    37:42
    Hosté v plném počtu.
     
    37:35
    Obrovské šance domácích! Nejprve stál úplně sám před Dvořákem Weitz, jenže svou ranou ho trefil pouze do výstroje. K dorážce se dostal Roman Fučík, ten ale naopak trefil konstrukci brány, která teď hodně pomohla hostujícímu gólmanovi.
     
    36:22
    Stříbrný zavezl kotouč do útočné třetiny a tam jej přenechal obráncům. Ti si ho mezi sebou párkrát vyměnili a poslali ho na čepel Trübenekr, který svou nepřesnou nahrávkou zmařil útočné snažení svého týmu.
     
    35:42
    Přesilovku si zahrají také domácí! Na trestnou lavici je poslán Dubeň na dvě minuty za podražení.
     
    35:25
    František Wágner se po chybě domácí obrany řítil sám na Klečku, který se mícháním puku nenechal rozhýbat a zlikvidoval tak další obrovskou šanci Pirátů!
     
    34:25
    David Weitz nyní byl další brance svého týmu velmi blízko! Domácí útočník stál půl metru před odkrytou bránou Tadeáše Dvořák, který snad očima vytáhl puk na břevno.
     
    33:42
    Tak ani teď se Chomutovští branky nedočkali, když promarnili další přesilovku a David Cvrk se vrací na led.
     
    33:01
    Chomutovští se nemohou dostat do útočné třetiny. Nyní se dostal puk mimo kluziště a vhazování se připravuje ve středním pásmu.
     
    32:08
    Útočné komando Chomutova si mezi sebou vyměňovalo puk, až nakonec došlo až ke střele Radka Havla, který však trefil pouze jednoho z hráčů stojících před Michalem Klečkou.
     
    31:42
    Hosté si zahrají přesilovku. Na dvě minuty vyloučen David Cvrk za nedovolené bránění.
     
    29:57
    Štěpán Lukeš smršť gólů v podání Litvínova již nevydržel a přenechal tak místo ve brankovišti svému náhradníkovi, kterým je Tadeáš Dvořák.
     
    29:57
    Litvínov právě vstřelil branku!
    David Weitz uvolnil v mezikruží DOMINIKA ŠTĚPKU, který se jako správný kanonýr nemýlil a poslal svůj tým už do tříbrankového vedení. Asistence: David Weitz, Jaroslav Šimeček.
     
    29:05
    Cvrk se v dobrém slova smyslu zachoval jako správný obránce! Domácí obránce stál ve slibné střelecké příležitosti, jenže se snažil ještě najít jednoho ze svých spoluhráčů, což se mu nakonec nepovedlo.
     
    28:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Skvělá akce v podání Litvínova! Ondřej Sládek se dostal do přečíslení dva na jednoho s DOMINIKEM ČAPKEM, který se po přihrávce Sládka trefil přesně pod beton Lukeše. Asistence: Ondřej Sládek, Tomáš Kučera.
     
    26:43
    Aktivní Trübenekr se za cenu vlastního sebeobětování pustil do souboje z hostujícími hráči a nakonec puk vyhrál, poslal ho Štěpkovi, který si ale puk blbě zpracoval a připravil tak svůj tým o slibnou šanci.
     
    25:39
    Trübenekr přes celí pásmo přihrál Jaroslavu Šimečkovi, který svému centru ještě puk vrátil, jenže Trübenekr poslal puk přímo do Lukešovy lapačky.
     
    24:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí si ale své vedení berou rychle zpět! Karel Šefl přihrál do rohu kluziště Tomáši Kučerovi, který před bránou našel volného ONDŘEJE SLÁDKA, který si ranou mezi Lukešovy betony připisuje první branku v dresu Litvínova. Asistence: Tomáš Kučera, Karel Šefl.
     
    23:52
    Jakub Tatár zpoza brány nahazoval puk na Klečku, který pouze se štěstím dokázal zabránit další brance Chomutova.
     
    22:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    MARTINA ŠŤOVÍČKA předchozí zahozená šance ale nemusí vůbec mrzet, jelikož teď už se gólu dočkal! Lukáš Dubeň nahodil od modré puk na Klečkovu bránu, před kterou ještě puk tečoval ŠŤOVÍČEK, který si s pomocí břevna připisuje branku. Asistence: Lukáš Dubeň.
     
    21:54
    Obrovská šance v podání Pirátů! Radek Havel se dostal k odraženému kotouči a přihrál ho úplně volnému Šťovíčkovi, který nedokázal trefit odkrytou bránu!
     
    21:10
    Petr Macháček obral Šefl na své modré čáře o puk a hnal se na Klečku, jenže v tom ho drobným háčkem obral o puk tentýž obránce, čímž ukončil jeho snažení.
     
    20:21
    Huňary bez smyslu nahodil kotouč o mantinel přes celé hřiště, čímž si zajistil delší pobyt na ledě, jelikož z jeho vyhození je zakázané uvolnění.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou první třetinu, ve které se hrál vyrovnaný hokej. Jediná branka této třetiny padla již ve třetí minutě, kde se puku ve skrumáži ujal Trübenekr, který trefil horní roh Lukešovy brány.

    Druhá třetina začne v 18:14.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:40
    Šimeček ihned po převzetí kotouče mazal ven z obranného pásma a nakonec jej vyhodil až za Lukešovu bránu, čímž pomohl svým spoluhráčům, kteří toho mají již plné zuby.
     
    18:10
    Chomutovští se už dobrou půl minutu drží v útočném pásmu a nepouštějí z něj domácí. Uvidíme zdali se dočkáme vyrovnávající branky.
     
    16:58
    Štěpka svým dotíráním donutil Drobného k chybě, ze které vzešel kotouč pro domácí.
     
    16:01
    Kokeš nevěděl co s pukem, a tak ho ze středního kruhu nahodil na Lukeše, který ještě váhal s rozehrávkou, tu si nakonec rozmyslel a schoval puk před dojíždějícími útočníky Litvínova v lapačce.
     
    15:18
    Třetí formace domácího týmu vybojovala kotouč v útočném pásmu, nakonec se ho ujal Sládek, který na modré čáře uvolnil Davida Šesták, jehož rána skončila v Lukešově lapačce.
     
    14:01
    Stříbrný na útočné modré čáře protečoval puk až za Lukeše, kde svedli rychlostní souboj Ujfaluši a Hierman, ze kterého nakonec vyšel jako vítěz hostující zadák, který má tak šanci založit nový protiútok svého týmu.
     
    13:11
    Domácí si neporozuměli v rozehrávce a puk končí za bránou Lukeše, což znamená jediné – zakázané uvolnění a vhazování před Klečkou.
     
    12:52
    Domácí přesilovka nebyla vůbec špatná, jenže ji nedokázali přetavit v gól a Šťovíček už je na ledě.
     
    11:56
    Kokeš od modré chytře pouze nahazoval na Lukešovu bránu, před kterou stál dobře postavený Ujfaluši, který tečoval puk. Kotouč se se štěstím odrazil od Lukešovo betonu do rohu kluziště.
     
    11:18
    Cvrk pokazil rozehrávku a do brejku mohl jít Ringler, který bohužel nenabral velkou rychlost, byl dostižen a obrán o puk Martinem Kokešem.
     
    10:52
    Vyloučen Šťovíček na dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    10:50
    Patrik Huňady si svou rychlou kličkou vylepšil střeleckou pozici, a tak zkusil vypálit. Jeho střelu ale elegantně zachytil Klečka svou lapačkou.
     
    10:08
    Strunz poslal milimetrově přesnou přihrávku na Kellersteina, který byl ale nedočkavý a puk zachytil až za modrou čárou, což neuteklo rozhodčímu, který píská ofsajd.
     
    09:35
    Ringler obral o puk Weitze, jenže si ho pustil příliš od hokejky, a tak mu byl odebrán Romanem Fučíkem, který si připisuje dobrý obranný zákrok.
     
    08:25
    Stříbrný zavřel jednoho z hostujících hráčů v rohu kluziště a ten v nouzi musel pouze vyhodit. Jeho vyhození zachytil Karel Šefl, už se chystal ke střele, ale jeho šanci přerušil hvizd hlavního rozhodčí – ofsajd.
     
    07:35
    Weitz se rozhodl k velkému sólu, které ale končí již na půlící čáře, kde mu puk čisté odebral jeden z Pirátů.
     
    06:54
    Václav Cestr se vydal na útočný výlet, který končí jeho nahozením puku do Klečkovy lapačky a vhazovat se bude po pravici domácího gólmana.
     
    06:02
    Karel Šefl si po návratu z trestné lavice vyzkoušel souboj u mantinelu, ze kterého vyšel vítězně, obral Wágnera o puk a chystá se založit nový útok svého týmu.
     
    05:34
    Karel Šefl se vrací na led a oba týmy hrají v plném počtu.
     
    04:54
    Pirátům se jejich první přesilovka zatím nedaří. Po nepřesné kombinaci vyhazuje kotouč za Lukešovu bránu Petr Ujfaluši.
     
    04:09
    Puk opustil ledovou plochu a spolu sním i Piráti útočné pásmo. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    03:34
    První přesilovka také pro Piráty! Na dvě minuty na trestnou je poslán Karel Šefl za nedovolené bránění.
     
    02:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Kokeš vypálil od modré a jeho střelu vyrazil Lukeš pouze před sebe do chumlu, ve kterém se nejlépe zorientoval JAN TRÜBENEKR, potáhl si puk a ranou zápěstím posílá svůj tým do vedení 1:0. Asistence: David Cvrk, Martin Kokeš.
     
    01:56
    Máme tu první přesilovku, a to pro domácí. Vyloučen Antonín Drobný na dvě minuty za hákování.
     
    01:18
    Chomutovští zahájili duel ve velkém stylu! Menší tlak v útočné třetině Pirátů vyvrcholil střelou Černého, jehož ránu zastavil až pravý beton Klečky.
     
    00:15
    František Wágner po mantinelu přebruslil Martina Kokeše a řítil se sám na Klečku. Naštěstí pro domácí ale bránu o velký kus minul.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Litvínov: Klečka – Jonák, Moravec, Šesták, Fučík, Šefl, Sklenička, Vostárek, Kokeš, Cvrk – Kučera, Trübenekr, Weitz, Stříbrný, Sládek, Ujfaluši, Sýkora, Šimeček, Štěpka, Čapek.

    Piráti Chomutov: Lukeš – Ringler, Hierman, Cestr, Dubeň, Havel, Černý, Drobný, Kozák – Wágner, Šťovíček, Tupý, Dimitrov, Tatár, Bednář, Kellerstein, Huňady, Macháček, Strunz.

    Rozhodčí: Orlický – Rozlílek, Toman.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Martin Stříbrný

    Góly a asistencie: 3. Trübenekr (Cvrk, Kokeš), 25. Sládek (Kučera, Šefl), 29. Čapek (Sládek, Kučera), 30. Štěpka (Weitz, Šimeček) – 23. Šťovíček (Dubeň), 39. Šťovíček (Huňady), 43. Šťovíček (Wágner, Havel), 44. Cestr (Tupý, Strunz), 49. Wágner (Šťovíček), 51. Havel (Černý, Huňady)


    HC Litvínov: Klečka – Jonák, Moravec, Šesták, Fučík, Šefl, Sklenička, Vostárek, Kokeš, Cvrk – Kučera, Trübenekr, Weitz, Stříbrný, Sládek, Ujfaluši, Sýkora, Šimeček, Štěpka, Čapek.
    Piráti Chomutov: Lukeš (30. Dvořák) – Ringler, Hierman, Cestr, Dubeň, Havel, Černý, Drobný, Kozák – Wágner, Šťovíček, Tupý, Dimitrov, Tatár, Bednář, Kellerstein, Huňady, Macháček, Strunz.

    Rozhodca: Orlický – Rozlílek, Toman.