Chabarovsk – Novosibirsk 1:4 (kon.) | Vladivostok – Novokuzneck 0:0 (odl.) | Riga – CSKA Moskva 4:5 (kon.)
HC Slovan – Nižnekamsk 4:6 (kon.) | Barys – Kazaň 1:4 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Jekaterinburg 3:0 (kon.)
Ufa – Omsk 3:4 (po pr.) | Čeljabinsk – Togliatti 2:1 (kon.) | Čerepovec – D. Moskva 5:2 (kon.)
Novgorod – Soči 3:2 (po pr.) | Dinamo Minsk – Petrohrad 2:1 (2:1 po s.n.)
koniec
HC Dinamo Riga
4:5 (3:1, 1:2, 0:2)
CSKA Moskva
Streda 24.12.2014, 13:00 • Arena Riga • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Stephane DA COSTA - 4:5
     
    42:06
    CSKA Moska dala gól!
    Gól strelil S.DA COSTA, Asistencie: Hjalmarsson, Mišarin.
    Hostia idú po prvýkrát v dnešnom stretnutí do vedenia a opäť po identickej situácii ako pri štvrtom góle Ondřeja Němca. Ľahký puk končí po nahodení od Da Costu v Sedláčkovej sieti. Opäť musíme pochváliť Andronova, ktorý aj pri tomto góle skvele zacláňal domácemu brankárovi vo výhľade.
    Ondřej NĚMEC - 4:4
     
    40:32
    CSKA Moska dala gól!
    Gól strelil NĚMEC. Asistencie S.Da Costa.
    Hostia sa ihneď po tom ako vyhrali úvodné vhadzovanie v tretej tretine dostali do útočného pásma, kde sa po prihrávke od Da Costu strelou švihom od modrej čiary presadil Ondřej Němec, ktorý tak pridáva svoj druhý gól v dnešnom stretnutí. Výrazný podiel na góle však má Andronov, ktorý pred bránkoviskom skvele zacláňal domácemu brankárovi vo výhľade!
    Igor MAKAROV - 4:3
     
    34:15
    CSKA Moska dala gól!
    Gól strelil MAKAROV. Asistencie Denisov.
    Hostia opäť korigujú stav stretnutia! Po prihrávke od Denisova z modrej čiary sa strelou švihom z pravého kruhu presadil MAKAROV, ktorý nedal šancu Sedláčkovi, ktorý nestihol reagovať na jeho strelu.
    Charles GENOWAY - 4:2
     
    29:36
    Dinamo Riga dalo gól!
    Gól strelil GENOWAY. Asistencie Indrasis.
    Domáci trestajú ďalšie vylúčenie hosťujúceho tímu a pridávajú už štvrtý gól, pričom všetky štyry zaznamenali v presilovej hre! Vynikajúcu prácu pri góle teraz odviedol Indrasis, ktorý ho zaviezol až pred bránku, pričom z hosťujúcich obrancov si spravil prekážkové kužele a puk ako na podnose naservíroval GENOWAYOVI, ktorý nemal problém z uhla zakončiť do poloodkrytej brány.
    Ondřej NĚMEC - 3:2
     
    26:08
    CSKA Moska dala gól!
    Gól strelil Němec Asistencie: Hjalmarsson, S. Da Costa.
    Ondřej Němec teraz využil svoje dobré postavenie a po prihrávke z rohu klziska, ktorej autorom bol, Hjalmarsson, prekonáva Sedláčka strelou z prvej a vracia svoj tím späť do hry. Hodno poznamenať že brankár domácich mal veľmi zlý výhľad na puk, čo sa výrazne podpísalo pod gól.
    Linus VIDELL - 3:1
     
    17:46
    Dinamo Riga dalo gól!
    Gól strelil VIDELL, Asistencie: K.Redlihs, M.Redlihs.
    A je to opäť o dva góly! Domáci využívajú nedisciplinovanosť hosťujúceho tímu a využívajú ďalšiu presilovú hru. Dinamo teraz rozprúdilo v útočnom pásme presilovkový kolotoč, pričom LINUS VIDELL tečoval strelu od modrej čiary, ktorej autorom bol M.Redlihs.
    Jevgenij KOROTKOV - 2:1
     
    14:56
    CSKA Moska dala gól!
    Gól strelil KOROTKOV.
    Hostia znižujú na rozdiel gólu! Jakub Sedláček teraz chybil v rozohrávke a poslal puk priamo na hokejku KOROTKOVA, ktorý neváhal a využil to že brankár domácich bol von z brány a puk poslal do opustenej svätyne domácich!
    Mikelis REDLIHS - 2:0
     
    12:06
    Dinamo Riga dalo gól!
    Gól strelil M.REDLIHS, Asistencia: Bukarts.
    Kapitán domácich MIKELS REDLIHS pridáva aj svoj druhý gól v stretnutí a opäť z identickej pozície ako ten prvý! Galimov opäť len vyrazil strelu od Bukartsa, pričom Redlihs dobre čítal hru a opäť využil svoje postavenie v predbránkovom priestore a po dorážke posiela Dinamo už do dvojgólového vedenia.
    Mikelis REDLIHS - 1:0
     
    10:14
    Dinamo Riga dalo gól!
    Gól strelil M.REDLIHS. Asistencie Videll, Cibulskis.
    Domáci idú zaslúžene do vedenia! Galimov teraz len vyrazil strelu od jedného z domácich hokejistov, pričom na pravej strane sa k puku dostal Videll, ktorý dobre čítal hru a poslal puk späť pred bránku, kde našiel REGLIHSA, ktorý poslal puk do poloodkrytej brány, keďže Galimov sa nestihol presunúť.

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 11. M.Redlihs (Videll, Cibulskis), 13. M.Redlihs (Bukarts), 18. Videll (K.Redlihs, M.Redlihs), 30. Genoway (Indrasis) – 15. Korotkov, 27. Němec (Hjalmarsson, costa), 35. Makarov (Denisov), 41. Němec (Costa), 43. Costa (Hjalmarsson, Mišarin)


    HC Dinamo Riga: Sedláček (Deslauriers) – K.Redlihs(A), Cibulskis, Genoway, Jurčina(A), Sotnieks, Jerofejevs – M.Redlihs(C), Videll, Bukarts, Wilson, Trotter, Indrasis, Melja, Cipulis, Dzerinš, Skvorcov, Salietis, Bicevskis.
    CSKA Moskva: Galimov (Lalande) – Denisov(C), Zajcev, Bondarev, Němec, Mišarin, Panin, Naumenkov – Prochorkin, Engqvist, Žafjarov, Andronov, S.Da Costa, Hjalmarsson, Stas, Žarkov, Makarov, Korotkov, Telegin, Ljubimov – Kvartalnov.

    Rozhodca: Gašilov, Naumov – Ivanov, Nesterov