Burnley – Newcastle 1:1 (kon.) | Leicester – Liverpool 1:3 (kon.) | Manchester United – Stoke City 2:1 (kon.)
Swansea – QPR 2:0 (kon.) | Crystal Palace – Aston Villa 0:1 (kon.) | West Bromwich – West Ham 1:2 (kon.)
koniec
Burnley FC
1:1 (1:0)
Newcastle United
Utorok 02.12.2014, 20:45 • Turf Moor • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Žltú kartu za zákroky a tahanice za dres proti Jutkiewiczovi dostáva Arfield.
     
    85
    Striedanie v tíme Burnley FC: z ihriska odchádza Barnes, prichádza Jutkiewicz.
     
    75
    Striedanie v tíme Newcastle United: z ihriska odchádza Ameobi, prichádza Riviére.
     
    71
    Striedanie v tíme Newcastle United: z ihriska odchádza Williamson, prichádza Cabella.
     
    70
    Striedanie v tíme Newcastle United: z ihriska odchádza Pérez, prichádza Taylor.
     
    66
    Tak teda zraneného Warda nahrádza v zostave Mee.
     
    64
    Napokon to vyzerá strašne! Zasiahnutý Ward leží na trávniku, lekári mu pomáhajú. Zo spomaleného záberu sme videli, že Ward bol zozadu škaredo trafený nechtiac do lýtka a zadnej časti kolena. Tohto hráča Burnley FC odvážajú lekári na nosidlách!
     
    56
    Absolútne zaslúženú žltú kartu dostáva domáci Keane, ktorý sklzom zastavil rozbehnutého Ameobiho na ľavej strane. Štandardka pre Newcastle.
    Papiss CISSÉ - 1:1
     
    48
    Newcastle United dal gól!
    Tak toto je naozaj bleskurýchly gól a skvelý vstup do druhého polčasu! Pri rohovej zástavke na pravej strane sa odrazenej lopty zo šestnástky zmocnil lopty Janmaat, ktorý okamžite vracal naspäť do vápna. Dobrým centrom našiel PAPISSA DEMBU CISSÉHO, ktorý nechytateľnou ranou z tesnej blízkosti vyrovnáva!
     
    45+1
    Tak toto teraz bola nádherná kombinácia domácich! Boyd získal loptu pred vápnom, posunul ju nakrátko Marneymu, ktorý ukážkovo dal do behu Barnesovi. Ten mal pred sebou už len prázdny priestor, no strieľal mimo brány.
     
    39
    Medzitým vieme priebežnú informáciu o držaní lopty. Je to naozaj vyrovnané. Domáci zatiaľ držia loptu 51%, hostia 49%. Aj toto svedčí o vyrovnanosti duelu.
    George BOYD - 1:0
     
    34
    Burnley FC dáva gól!
    A vo vedení sú domáci futbalisti! Trippier nakopával z polovice ihriska na hranicu šestnástky, kde sa však lopta od hráčov odrazila len do šestnástkového oblúku. V týchto miestach bol už pripravený GEORGE BOYD, ktorý krásnou strelou ku pravej žrdi posiela Burnley do jedno-gólového náskoku!
     
    32
    Nebezpečenstvo na domácej strane! Tioté dokázal krásne priťuknúť do pokutového územia Abeidovi, ktorý šprintoval na dno svojich síl. Napokon aj dokázal strieľať z tesnej blízkosti, no len do perfektného brankára Heatona!
     
    26
    Po centri Haidaru z ľavej strany sa do hlavičkovej šance dostal Pérez, no nevyšla mu. Dokázal len posunúť loptu vedľa seba, kde bol Cissé, no ten následne v obrovskej šanci prestrelil bránu!
     
    23
    Krásnu prvotriednu kombináciu teraz ukázali aj hosti! Z obrannej polovice posunul Ameobi loptu na stred ihriska Cissému, ktorý ukážkovo dal na ľavú stranu, kde bol Tioté. Ten zrýchlil do vnútra šestnástky a následne šikovne vypálil, no skvelý Heaton zachytil túto dobre mierenú prízemnú strelu!
     
    22
    Pekná kombinácia domácich! Ings sa pred šestnástkou pekne pohral a zamestnal dvoch hráčov, následne ideálne posunul už do behu Barnesovi, ten však mieril len vysoko nad bránu.
     
    17
    Vážne to vyzerá byť s domácim obrancom Trippierom. Ten šiel do súboja so Sammym Ameobim. Ten ho však veľmi prudko narazil. Hráč Burnley nevyzerá, že je stopercentne fit, no po čase by sa mal zapojiť do hry. Zákrok vyzeral byť dosť škaredý.
     
    9
    Do obrovskej šance v pokutovom území sa dostalo pravé krídlo domácich Ings, ktorý si spracoval skvelú prienikovú prihrávku od Jonesa, následne spoza protihráča vystrelil, no perfektný Elliot rukami vyrazil strelu!
     
    5
    Vážení diváci, ospravedlňujeme sa vám za vzniknuté technické problémy, odteraz už môžete s pokojom sledovať toto stretnutie. Ďakujeme za pochopenie.

    Góly: 34. Boyd – 48. Cissé

    Karty:   56. Keane (BLY), 90+4. Arfield (BLY)


    Burnley FC: Heaton – Trippier, Shackell, Keane, Ward – Arfield, Mamey, Jones, Boyd – Ings, Barnes
    Náhradníci: Mee, Wallace, Kightly, Sordell, Jutkiewicz, Gilks, Long

    Newcastle United: Elliot – Janmaat, Williamson, Dummett, Haidara – Abeid, Tioté, Ameobi – Pérez, Cissé, Gouffran (4-3-3)
    Náhradníci: Anita, Cabella, Taylor, Riviére, Alnwick, Armstrong, Streete

    Rozhodca: P.Dowd