Sassuolo – Bergamo 0:0 (kon.) | Sampdoria – AC Miláno 2:2 (kon.)
koniec
Sampdoria Janov
2:2 (1:1)
AC Miláno
Sobota 08.11.2014, 20:45 • Stadio Luigi Ferraris (Janov) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    85
    Aj na druhej strane zaznamenávame odchod jedného zo zadákov, ktorým je dnešný kapitán Daniele Bonera, ale v tomto prípade sa nejedná o taktický ťah Filippa Inzaghiho. Bonera sa totiž nekompromisne postavil do cesty rozbehnutému Okakovi, za ktorého zostrelenie inkasuje skúsený zadák druhú žltú a tým pádom i červenú kartu. Sampdoria bude dohrávať v presilovke o jedného muža!
     
    82
    Milánčania s ďalším kartovým napomínaním, konkrétne Nigel de Jong, ktorý tesne za polovicou ihriska zozadu podrazil Obianga.
     
    75
    Éder sa teraz sebavedomo pustil do sólička okolo červeno-čiernych kuželov, aby ho následne nedovoleným stiahnutím zastavil až mladý Mattia De Sciglio, ktorý je ďalším potrestaným hráčom zápasu.
     
    56
    Kmeňový hráč milánskeho Interu Alfred Duncan teraz zozadu podkopol unikajúceho Nigela de Jonga. Prvá žltá karta putuje i do domáceho táboru.
     
    36
    Aj druhá žltá karta tohoto zápasu putuje do milánskych radov. Jej adresátom je Philippe Mexès, ktorý pri postrannej čiare zostrelil Édera.
     
    27
    Daniele Bonera je teraz pri všetkom podstatnom a taktiež sa stáva i prvým potrestaným hráčom, keď zozadu fauloval Soriana.

    Erik Farkaš

    Góly: 45+1. Okaka (Gabbiadini), 51. Éder – 10. El Shaarawy (Ménez), 65. Ménez (pen.)

    Karty:   56. Duncan (SMP) – 27. Bonera (ACM), 36. Mexés (ACM), 75. De Sciglio (ACM), 82. N. de Jong (ACM)   85. Bonera (ACM)


    Sampdoria Janov: Romero – De Silvestri, Gastaldello (C), M. Silvestre, Mesbah – R. Soriano, Duncan, Obiang – Gabbiadini, Okaka, Éder
    Náhradníci: A. Da Costa, Massolo – Fedato, Krstičič, Sansone, Bergessio, Regini, Rizzo, Marchionni, Fornasier, Wszolek, Cacciatore
    Manažér: Siniša Mihajlović (SER)

    AC Miláno: D. López – Bonera (C), Mexés, Rami, De Sciglio – N. de Jong, Essien, Bonaventura – Honda, Ménez, El Shaarawy
    Náhradníci: Agazzi, Abbiati – Saponara, F. Torres, Pazzini, Albertazzi, Poli, C. Zapata, M. Niang, van Ginkel, Armero, Zaccardo
    Manažér: Filippo Inzaghi (ITA)

    Rozhodca: Daniele Orsato – F. Meli, A. Costanzo – A. Padovan