Jekaterinburg – Jaroslavľ 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Novgorod 5:3 (kon.) | D. Moskva – Ufa 6:0 (kon.)
Helsinki – Metallurg Magnitogorsk 1:4 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
6:0 (3:0, 1:0, 2:0)
HC Salavat Julajev Ufa
Utorok 04.11.2014, 15:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Zubarevova strela od modrej čiary bola tečovaná Khlystovom, puk tesne míňa ľavý roh bránky.
    GOROVIKOV - 6:0
     
    50:49
    Dinamo Moskva dalo gól!
    KONSTANTIN GOROVIKOV páli od modrej čiary do protipohybu brankára Irvinga a puk sa po ľade dostáva k ľavej tyčke, je však možné, že puk tečoval jeden z hráčov hostí nachádzajúci sa v medzikruží. Asistencie: Jane Jalasvaara, Maxim Pestuško.
    VOLKOV - 5:0
     
    46:38
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Ďalší gól s príspením šťasteny, KONSTANTIN VOLKOV doráža puk do odkrytej bránky, keď strelu od modrej čiary Leland Irving iba vyráža do pravého kruhu. Bez asistencii.
     
    39:27
    Osipov pripravil puk Volkovi, ten stál pred odkrytou bránkou, Irving mal šťastie, puk pravdepodobne ztečoval obranca hostí na mantinel.
     
    36:27
    Pankov sa previnil sekaním, znovu uvidíme presilovú hru domáceho mužstva.
     
    32:54
    Babenko dostáva 2 minúty za podrazenie, hostia majú šancu znížiť.
     
    31:00
    Mat Robinson predviedol krásny bodyček, následne korčuloval spoločne s dvoma spoluhráčmi do prečíslenia, Pestuškovi však nevyšla hneď úvodná prihrávka, keď puk posielal iba do ležiaceho protihráča.
     
    28:15
    Vyšnevsky bol v stopercentnej šanci, navyše pred sebou mal ešte Tsvetkova, napokon sa rozhodol prihrávať z medzikružia na voľného Tsvetkova, ktorý mal pred sebou prázdnu bránku, na nešťastie pre domácich puk Tsvetkov nebol schopný spracovať.
     
    22:39
    Zubarev odchádza na trestnú lavicu za podrazenie, znovu uvidíme presilovú hru domáceho tímu.
    ROBINSON - 4:0
     
    21:50
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Dokonalá spolupráca celej presilovkovej päťky Dinama priniesla ďalší gól v sieti hostí. Spoza bránky našiel Sergei Soin v pravom kruhu voľného MATA ROBINSONA, ktorý strelou bez prípravy prekonáva Irvinga strelou k vzdialenejšej tyčke. Asistencie: Yury Babenko, Sergei Soin.
     
    21:23
    Stepanov už sedí na trestnej lavici za úder lakťom, nasleduje presilová hra domácich.
    SOIN - 3:0
     
    17:52
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Sokhatsky dostáva smolný gól, SERGEI SOIN tesne pred ním tečuje nahodený puk Dmitryho Vyšnevskeho, puk sa odráža od ramena Sokhatskeho za bránkovú čiaru. Bez asistencii.
     
    14:15
    Dobrá strela Koltsova od modrej čiary, následná dorážka Pihlstroma mala prívlastok gólová, Pihlstrom však pred poloprázdnou bránkou triafa iba ležiaceho Jerjomenka !
     
    13:39
    Ďalšie vylúčenie, faul zo strany Korjagina je odmemený dvoma trestnými minútami, ten je vylúčený za nebezpečnú hru s vysokou hokejkou, nasleduje presilová hra hostí.
     
    12:15
    Mosaljov sa predral do medzikružia, následne strieľa zápästím tesne vedľa pravej tyčky.
     
    10:32
    Volkov padá v útočnej tretine po podrazení, znovu sa bude vylučovať, na trestnej už sedí Arturs Kulda, domáci si zahrajú druhú presilovku.
    PESTUŠKO - 2:0
     
    09:43
    Dinamo Moskva dalo gól!
    MAXIM PESTUŠKO sa snažil prihrával do medzikružia z pravého kruhu, puk však neprešiel na jeho spoluhráča, našťastie pre neho však hosťujúci hráč nešťastne zrazil puk späť na jeho hokejku, Sokhatsky sa nestihol presunúť a tak Pestuško strieľa do poloprázdnej bránky druhý gól svojho tímu. Asistencie: Kaspars Daugavins.
     
    09:10
    Domáci nadaľej usadení v útočnej tretine, z ľavého rohu prihrával pred ľavú tyč bránky Volkov, zakončoval Solovjov, neúspešne.
     
    08:16
    Babenka zrazil na ľade Alexander Stepanov a tak si aj domáci zahrajú presilovú hru práve pre tento faul hosťujúceho hráča.
     
    05:20
    Babenko odchádza na trestnú lavicu za hrubosť, nasleduje presilová hra hostí.
    ROBINSON - 1:0
     
    00:48
    Dinamo Moskva dalo gól!
    MAT ROBINSON dorážal puk za chrbát Sokhatskeho po svojej strele od modrej brány, puk sa so šťastím dostal teda znovu na jeho hokejku a Sokhatsky v bránke hostí zo zakrytým výhľadom nemal šancu. Bez asistencii.

    Marian Fiam

    Góly a asistencie: 1. Robinson, 10. Pestuško (Daugavins), 18. Soin, 22. Robinson (Babenko, Soin), 47. Volkov, 51. Gorovikov (Jalasvaara, Pestuško)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Sharychenkov) – Robinson, Jalasvaara, Osipov, Višnevsky, Budkin, Korjagin, Solovjov – Daugavins, Gorovikov, Pestuško – Tsvetkov (A), Dugin, Karpov – Soin, Babenko (C), Glazačev – Tereščenko, Mosaljov, Brjukvin
    HC Salavat Julajev Ufa: Sokhatsky (Irving) – Zubarev, Kutuzov, Koltsov, Kulda, Višnevsky, Heikkinen, Bodrov – Khlystov (C), Makarov (A), Tolpeko – Pihlstrom, Kaigorodov (A), Hartikainen – Mitrofanov, Mereskin, Pankov – Dubrovsky, Glukhov, Stepanov

    Rozhodca: Bulanov, Piechaczek – Otmakhov, Palei