Jekaterinburg – Jaroslavľ 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Novgorod 5:3 (kon.) | D. Moskva – Ufa 6:0 (kon.)
Helsinki – Metallurg Magnitogorsk 1:4 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
5:3 (1:1, 3:1, 1:1)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
Utorok 04.11.2014, 15:00 • CSKA Universal Sports Hall • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:20
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Tak predsa sa hostia dočkali a znižujú na 5:3! Po peknej kombinácii v útočnom pásme a zblokovanej strele Immonena sa najlepšie zorientoval pred bránou súpera DENIS KAZIONOV a prekonáva rozhodeného Galimova. Asistencia: Jarkko Immonen, Vadim Chomickij.
     
    43:59
    CSKA Moska dala gól!
    Jednoduchá akcia domácich a je to 5:2! Po ľavej strane potiahol puk Hjalmarsson a poslal ho na opačnú stranu JEVGENIJOVI ARŤUCHINOVI a ten strelou z prvej po ľade prekonáva Jachina. Asistencia: Simon Hjalmarsson, Georgij Mišarin.
     
    37:06
    CSKA Moska dala gól!
    Tlak domácich prináša štvrtý gól a je to už 4:2! Kiselevič vypálil z modrej čiary a k odrazenému puku sa dostal Radulov a tiesnený ešte našiel úplné voľného IGORA GRIGORENKA, ktorý poslal puk do odkrytej brány. Asistencia: Alexander Radulov, Bogdan Kiselevič.
     
    32:25
    CSKA Moska dala gól!
    Mišarin sa dostalk strele z vrchola kruhu a Kasutinovi puk vypadol a ako prvý bol pri ňom ROMAN LJUBIMOV a svojim dôrazom pretlačil puk za Kasutinov chrbát. Asistencia: Georgij Mišarin.
     
    27:26
    Torpédo Novgorod dal gól!
    VADIM KRASNOSLOBODCEV sa najlepšie zorientoval v prehustenom priestore pred Galimovom a poslal puk pod hornú tyčku Galimovej brány. Asistencia: Nikita Filatov.
     
    22:02
    CSKA Moskva dala gól!
    Krásna akcia domácich, Radulov potiahol puk pri pravom mantineli a bekhendom na strede našiel NIKOLAJA PROCHORKINA, ktorý si blafákom na forhend vychutnal Kasutina dnes už druhý krát. Asistencia: Alexander Radulov, Nikita Zajcev.
     
    19:37
    CSKA Moska dala gól!
    Konečne domáci vyrovnali. Po enermnom tlaku CSKA vyrovnáva a neuveriteľnú robotu predviedol Radulov, ktorý pomotal hlavy obrancom za Kasutinovou bránou a potom vykúzlil ešte nahrávku na NIKOLAJA PROCHORKINA, ktorý pohotovo prekonáva Kasutina nad vyrážačku. Asistencia: Alexander Radulov, Denis Denisov.
     
    03:03
    Torpédo Novgorod dal gól!
    NIKITA DVUREČENSKIJ otvára skóre zápasu, keď sa nepresná Hietanenova strela odrzaila od zadného mantinelu a Dvurečenskij pohotovo dorazil za chrbát Galimova. Asistencia: Juuso Hietanen, Alexej Potapov.

    Tomáš Jaššo

    Góly a asistencie: 20. Prochorkin (Radulov, Denisov), 23. Prochorkin (Radulov, Zajcev), 33. Ljubimov (Mišarin), 38. Grigorenko (Radulov, Kiselevič), 44. Arťuchin (Hjalmarsson, Mišarin) – 4. Dvurečenskij (Hietanen, Potapov), 28. Krasnoslobodcev (Filatov), 52. Kazionov (Immonen, Chomickij)


    CSKA Moskva: Galimov (Lalande) – Denisov, Bondarev, Mišarin, Zajcev, Naumenkov, Kiselevič, Panin – Telegin, Andronov, Ljubimov, Žafiarov, Žarkov, Grigorenko, Muršak, Arťuchin, Radulov, Hjalmarsson, Prochorkin, Mamin, Kvartalnov.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (40. Jachin) – Hietanen, Malevič, Grigorjev, Chomickij, Blažijevskij, Bernatskij, Makarov – Salminen, Immonen, Dimitrij Kazionov, Nokelainen, Demagin, Kuljomin, Galuzin, Filatov, Krasnoslobodcev, Dvurečenskij, Denis Kazionov, Potapov.

    Rozhodca: Belov, Bondarev – Misjur, Raming.