Tappara – Frölunda 1:5 (kon.) | Jyväskylä – Skellefteå 5:4 (kon.) | Kärpät – Vienna 3:1 (kon.)
TPS – Rauma 1:5 (kon.) | Sparta Praha – Linköping 1:2 (kon.) | Fribourg – IFK Helsinky 2:2 (kon.)
Ženeva – SaiPa 2:0 (kon.) | Luleå – Salzburg 2:4 (kon.)
koniec
Luleå HF
2:4 (0:1, 1:3, 1:0)
EC Red Bull Salzburg
cz Utorok 04.11.2014, 20:05 • Coop Norrbotten Arena • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
Partner:
    Daniel ZAAR - 2:4
     
    58:52
    Luleå právě vstřelila branku!
    Lucas Wallmark poslal puk před branku DANIELU ZAAROVI, který ho povedenou tečí usměrnil pěkně pod víko Hovinenovy branky. Asistence: Lucas Wallmark.
    Zdeněk KUTLÁK - 1:4
     
    32:36
    Salzburg právě vstřelil branku!
    ZDENĚK KUTLÁK vrací hostům zpět dvougólové vedení! Český hokejista už byl s pukem za zadní čárou, ale všiml si, že Larsson není úplně u tyče a o jeho beton poslal puk do branky. Asistence: Brett Sterling, Jogn Hughes.
    Lucas WALLMARK - 1:3
     
    31:45
    Luleå právě vstřelila branku!
    Marcus Fagerudd se napřáhl od modré čáry a těsně před Hovinenem tečoval jeho ránu do brány LUCAS WALLMARK. Asistence: Marcus Fagerudd, Daniel Zaar.
    Kyle BEACH - 0:3
     
    29:57
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro domácí studená sprcha! KYLE BEACH převzal přihrávku od Welsera, vystřelil zpoza obránce a jeho střela, která byla hned dvakrát tečována, se od brusle domácího obránce odrazila do branky. Asistence: Daniel Welser.
    Brett STERLING - 0:2
     
    25:00
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Kutlák střílel od modré a puk se odrazil k Walterovi, jehož pokus vyrazil Larsson jen k BRETTU STERLINGOVI, pro něhož už nebylo těžkým úkolem dorazit puk zblízka do odkryté branky. Asistence: Ben Walter, Zdeněk Kutlák.
    Troy MILAM - 0:1
     
    19:03
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A nakonec je z toho úvodní branka zápasu! Ben Walter našel na druhé tyči parádní přihrávkou podél brankové čáry TROYE MILAMA, který z bezprostřední blízkosti propálil Larssona. Asistence: Ben Walter, Ryan Duncan.

    Martin Švejkar

    Góly a asistencie: 32. Wallmark (Fagerudd, Zaar), 59. Zaar (Wallmark) – 20. Milam (Walter, Duncan), 25. Sterling (Walter, Kutlák), 30. Beach (Welser), 33. Kutlák (Sterling, Hughes)


    Luleå HF: Larsson (40. Lassinantti) – Savalahti-Nagander, Näkyvä, Kukan, Sandström, Fagerudd, Hjelm, Oskarsson – Sylvegård, C. Abbott, Ch. Abbott – Granström, Petrell, Bryggman – Wallmark, Zaar, Ledin – Nord, Fogström, Fabricius – Forsberg
    EC Red Bull Salzburg: Hovinen (Bruckler) – Trattnig, Heinrich, Pallestrang, Kutlák, Fahey, Milam – Raffl, Latusa, Komarek – Walter, Sterling, Hughes – Cijan, Duncan, Kristler – Welser, Meckler, Pock – Rauchenwald, Beach

    Rozhodca: Lindqvist (FIN), Boman (FIN) – Yletyinen (SWE), Käck (SWE)