Spišská N. Ves – Skalica 7:3 (kon.) | Zvolen – Trenčín 2:6 (kon.) | B. Bystrica – Žilina 5:2 (kon.)
Poprad – HC Slovan 1:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nitra 4:1 (kon.) | Košice – Topoľčany 11:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
HC Slovan Bratislava
Nedeľa 05.10.2014, 11:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Partner:
     
    V poslednej časti hry sme videli ešte tri góly. Za domácich sa ako jediný presadil Tomečko a vedenie Slovana navyšovali dvakrát Halama a Tibenský.

    Bratislavskí hokejisti teda pod Tatrami získali päť bodov a môžu s úsmevom odísť z Popradu domov.

    S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem vám príjemnú nedeľu. (13:41:43)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:43
    Ženčuch ešte zo stredného pásma nahadzoval na Pavlasa, ten bez obáv vyrazil na hokejky svojich spoluhráčov. Je jasné, že Poprad už s týmto výsledkom nič neurobí.
     
    58:54
    Slovan Bratislava dal gól!
    Bratislavskí hokejisti sa teraz pohrali s obranou a využili ďalšiu presilovú hru! Filip Takáč sa zmocnil puku na dolnej časti ľavého kruhu a okamžite posunul do medzikružia JOZEFOVI TIBENSKÉMU, ktorý trafil priestor pri pravej žrdi!
    Asistenciu si pripísali: Filip Takáč a Michal Bílik.
     
    58:31
    Bílik preveril Lubu strelou švihom od modrej čiary, no popradský gólman neinkasoval.
     
    57:50
    Za nedovolenú hru s vysokou hokejkou odchádza na trestnú lavicu Mário Baranik (Poprad).
     
    57:20
    Tibenský posúval v protiútoku puk nebezpečne z pravej strany pred ľavú žrď, kde bol Laššo, no ten zakončoval len mimo brány.
     
    56:38
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti predsa len pridávajú ešte aspoň čestný gól. Jenčo prihral z pravého kruhu na ľavý Ženčuchovi, ten okamžite z prvej dával pred bránu na DÁVIDA TOMEČKA, ktorý z prvej prestrelil betón gólmana Pavlasa!
    Asistencie: René Ženčuch a Róbert Jenčo.
     
    56:13
    Marko Šotek teraz sympaticky potiahol útok sám cez celé ihrisko a z hornej časti ľavého kruhu vyskúšal pozornosť brankára Pavlasa, no ten nepochybil a puk zachytil do svojej výstroje.
     
    54:37
    Škodova prihrávka v útočnom pásme neprešla cez obrancu Krmenčíka. V tejto fáze hry sa začína stretnutie už dohrávať. Oba tímy hrajú zodpovedne v obrane.
     
    53:34
    Renému Ženčuchovi sa teraz už podarilo preveriť gólmana hostí, keď od pravého kruhu vyslal na bránu prudkú strelu švihom, no Pavlas s istotou vyrážačkou usmernil puk do rohu klziska.
     
    52:35
    Denis Šterbák posunul puk z obranného pásma na útočnú modrú čiaru Jenčovi, ten len pekne priťukol do medzikružia Ženčuchovi, no jemu blafák nevyšiel a Pavlas si tak nepripísal zákrok.
     
    51:35
    Dominik Laššo si pohľadom spoza brány všimol pred bránkoviskom Tibenského, no jeho prihrávka skončila na Šterbákovej hokejke a následne ju už Luba prikryl.
     
    50:58
    Oliver Paczkowski sa sám snažil dostať do protiútoku, no ešte na obrannej modrej čiare ho zastavil bratislavský obranca Mikuláš Mihňák.
     
    50:06
    Na vhadzovaní v útočnom pásme zvíťazil Lukáš Toma, ktorý sa sám zbavil protihráča a z otočky vystrelil, brankár Pavlas bol znovu pri zákroku stopercentne istý a puk zastavil vo svojej výstroji.
     
    49:30
    Denis Šterbák expresne vypálil od modrej čiary po vhadzovaní, jeho strelu Pavlas vyrážal do rohu klziska, následne získal puk na modrej čiare Šotek, ktorého strelu bratislavský gólman takisto bez problémov zachytil do lapačky.
     
    49:23
    Šotek poslal od modrej čiary prudkú strelu švihom na bránu, ktorá by pravdepodobne letela mimo bránky, no gólman Pavlas ju pre istotu do lapačky zachytil.
     
    48:03
    Vedenie Slovana mohol znížiť Lukáš Toma, ktorý vybojoval puk pri mantineli a sám sa dostal na Pavlasa, no svojím blafákom na bekhend neprekvapil bratislavského gólmana.
     
    47:37
    Stanislav Krajč smeroval do útočného pásma v súboji jedného proti jednému, no do koncovky ho nepustil Babinský, ktorý čisto defenzívne zasiahol.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 57. Tomečko (Ženčuch, Jenčo) – 14. Gula, 31. Halama (Takáč), 44. Halama (Tibenský, Bílik), 59. Tibenský (Takáč, Bílik)


    HK Poprad: Luba – Babinský, Mihalko, Šotek, Krmenčík ("A"), D. Šterbák, Paczkowski – Vislocký, Olejník, B. Šterbák, Baranik, Rušin, Jenčo, Tomečko ("C"), Ženčuch, Ďurčo, Toma ("A")
    HC Slovan Bratislava: Pavlas – Gula ("A"), Ficel, Bílik, Mihňák, Jurkovič, Vidovič, Kuzmín, Pokorný – Tibenský ("C"), Kojda ("A"), Takáč, Kollar, Krajč, Poschmann, Benčat, Škoda, Šimonič, Laššo, Halama, Kundrát

    Rozhodca: Vladimír Snášel – Roman Bednár, Ľudovít Šoltés

    Diváci: 102