La Coruña – Real Madrid 2:8 (kon.) | Bilbao – Granada 0:1 (kon.) | Atlético Madrid – Vigo 2:2 (kon.)
Espanyol – Malaga 2:2 (kon.)
koniec
RCD Espanyol Barcelona
2:2 (1:0)
Malaga CF
Sobota 20.09.2014, 22:00 • Estadi Cornellà-El Prat • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Nesmierne atraktívny duel najvyššej španielskej súťaže sa práve v tomto momente skončil. Videli sme štyri góly, množstvo zaujímavého a tí, čo zápas sledovali, rozhodne nemôžu ľutovať. V momente, kedy sa už zdalo, že gól striedajúceho Stuaniho bude rozhodujúci, sa dokázal krásnou ranou z priameho kopu presadiť Duda, ktorý zhodou okolností takisto do duelu naskočil v jeho priebehu.

    Vzhľadom na obraz hry je podľa môjho názoru remíza zaslúžená, oba tímy mali počas zápasu fázy, v ktorých na tom boli lepšie ako ich súper, a tak je deľba bodov spravodlivým vyústením.

    Z mojej strany je to na dnes už naozaj všetko, lúčim sa s vami so želaním dobrej noci! (23:55:47)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
    DUDA - 2:2
     
    90+3
    Málaga dala gól! Neskutočné veci sa dejú v Barcelone na štadióne Espanyolu. Zdá sa, že hostia v hodine dvanástej zachraňujú z tohto duelu aspoň bod. Zodpovednosť rozohrať priamy kop na seba vzal skúsený portugalský záložník DUDA, ktorý to trafil priam dokonale! Ľavačkou loptu nádherne zakrútil ponad múr k pravej tyčke, kde sa Casilla síce hodil, no nemal najmenší nárok zasiahnuť!
     
    90+2
    Nadstavujú sa napokon tri minúty, beží druhá z nich a bude to ešte poriadne zaujímavé. Malaga totiž dostáva možnosť zahrávať priam kop z ideálnej streleckej parkety.
     
    90+1
    Hrdina predchádzajúcich okamihov Stuani teraz na ľavej strane zoťal Rosalesa. Do štatistík mu tak ku gólu zapisujeme aj kartový trest.
     
    90
    Nadstavený čas sa začína odkopom Casillu od svojej svätyne. Stále čakáme na údaj, koľko vlastne budeme hrať nad čas.
     
    89
    Kapitán Sergio Garcia uvidí záverečné minúty len z lavičky, jeho miesto na trávniku totiž zaujal Raul Rodriguez, čo je jasný signál na posilnenie defenzívy.
    Christian STUANI - 2:1
     
    88
    Espanyol Barcelona dala gól! Espanyol napokon dokázal zúročiť svoju prevahu z posledných minút a streliť asi rozhodujúci gól celého duelu! Lucas posadil svoj center presne na hlavu CHRISTIANA STUANIHO, ktorému vôbec nevadilo, že má na chrbte zaveseného protihráča, vletel hlavou do centrovanej lopty a prekonal Kameniho!
     
    87
    Priamy kop Espanyolu z pravej strany bude rozohrávať dnes už toľkokrát skloňovaný Lucas Vazquez.
     
    86
    Amrabat si robil vo vzduchu priestor, no použil pritom aj ruky. Pískal sa útočný faul, Malage akoby v záverečnej fáze duelu došla para.
     
    85
    Lucas dostal opäť možnosť nechať vyniknúť svoje individuálne kvality, domáci stredopoliar pekne posunul na Garciu, no ten s loptou príliš dobre nenaložil.
     
    83
    Duda to približne z hranice dvadsiatich metrov vyskúšal ľavačkou, no loptu namieril len priamo do stredu, čo Casilla, samozrejme, bezpečne zlikvidoval.
     
    82
    Amrabat sa snažil niečo vyprodukovať v blízkosti pokutového územia Espanyolu, no jeho aktivita napokon vyšla úplne nazmar.
     
    81
    Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Horta, prichádza Castillejo.
    STUANI
     
    79
    Zápas nám s blížiacim sa koncom začína naberať poriadne grády, pričom prím momentálne hrajú v ofenzíve domáci. Garcia nádhernou kolmicou vysunul Stuaniho, ktorému však výborne zmenšil streleckú uhol Kameni a urugajský reprezentant ho už prelobovať nestihol.

    Michal Bakoš

    Góly: 16. Felipe Caicedo, 88. Christian Stuani – 53. Ricardo Camacho, 90+3. Duda

    Karty:   39. Javi López (EBA), 90+1. Stuani (EBA) – 60. Serigo Sanchez (MLG), 70. Camacho (MLG), 76. Darder (MLG)


    RCD Espanyol Barcelona: Casilla – V. Álvarez, J. López, Colotto, Álvaro González – V. Sánchez, Cañas – Alfonso, Montañés, S. García (C) – Caicedo.
    Náhradníci: Pau – R. Rodríguez, Fuentes, Sevilla, Álex, Stuani, Bailly.

    Malaga CF: Kameni – Weligton (C), Antunes, Rosales, Sergio Sánchez – Camacho, Darder – Horta, Juanmi, Alberto – Santa Cruz.
    Náhradníci: Ochoa – Angeleri, Torres, Recio, Duda, Amrabat, Castillejo.

    Rozhodca: Iglesias – Costoya, Ramos