La Coruña – Real Madrid 2:8 (kon.) | Bilbao – Granada 0:1 (kon.) | Atlético Madrid – Vigo 2:2 (kon.)
Espanyol – Malaga 2:2 (kon.)
koniec
Deportivo La Coruña
2:8 (0:3)
Real Madrid
Sobota 20.09.2014, 16:00 • Estadio Riazor, La Coruña • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Koniec zápasu. (17:48:34)
     
    90+2
    Real Madrid dal gól! Tento gól už je desiatim v tomto zápase !!! CHICHARITO sa dostal k lopte v strede ihriska, loptu ťahal smerom k bráne, na ľavej aj pravej strane sa mu uvoľňovali jeho spoluhráči, ale Chicarito vyskúšal strelu a jeho pokus končí za chrbtom bezmocného Luxa.
     
    90+1
    Ronaldo fauloval pritom ako si chcel vytvoriť dobrú streleckú príležitostí po centri Marcela.
     
    89
    Rozhodca bude nastavovať po skončení riadneho hracieho času ešte 2 minúty.
     
    87
    Real Madrid dal gól! Tak teraz normálne človek ma dilemu, či si vybrať ako gól zápasu ten Jamesov alebo tento Chicharitov. CHICHARITO si loptu spracoval a ta mu dobre skočila, tak ju spoza šestnástky ľavačkou napálil do ľavého horného rohu brány. Prekrásny premiérový gól Chicharita v Reale.
     
    86
    Marcelo pekne zakombinoval s Ronaldom v šestnástke domácich a domácich zachránil až Diakité, ktorý zobral v poslednej chvíli loptu Marcelovi.
     
    84
    La Coruña dala gól! TOCHÉ si výborne naskočil na center svojho spoluhráča a hlavou nedal šancu dobre chytajúcemu Casillasovi.
     
    82
    Ronalda teraz zastavil ofsajd, ale hostia sú zrelý na uterák momentálne.
     
    78
    Real Madrid dal gól! Hattrick je dokončený !!! James výborne obral o loptu pred šestnástkou Luisinho a loptu poslal na CRISTIANA RONALDA a ten tvrdo vystrelil na Luxovu bránu a presne a lopta sa už šiesti krát trepoce v sietí. Na tento Real sú fanúšikovia zvedavý.
     
    77
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Gareth Bale, prichádza Chicharito.
     
    75
    Real Madrid dal gól! Bale pridáva svoj druhý gól v zápase a vyrovnáva sa v tejto štatistike Ronaldovi. Isco výborne medzi troch hráčov poslal loptu na GARETHA BALEA a ten už sám proti Luxovi nezaváhal a posiela loptu ponad neho piaty krát do jeho siete.
     
    74
    Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Fariňa, prichádza Toché.
     
    73
    Fariňa je veľmi šikovný chlapec, ktorý nie raz poplietol hlavy obrancom Realu Madrid. Varanemu sa možno ešte doteraz točí v hlave, len škoda,že Fariňov center Cavaleiro neumiestnil hlavou lepšie. Casillas s loptami do stredu brány nemá vôbec problém.
     
    71
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Modrič, prichádza Isco.
     
    71
    Medunjanin vypálil z dvadsiatich metrov, ale iba do stredu brány, kde Casillas stal a loptu najprv ukľudnil a tak ju chytil.
     
    69
    Laureho center končí priamo v náručí Casillasa.
     
    68
    Marcelo fauloval v strede ihriska, ale rozhodca ponecháva výhodu domácim.
     
    66
    Real Madrid dal gól! Za Real Madrid sa presádza aj ďalšie mega hviezda. Marcelo poslal loptu do šestnástky, kde sa dobre uvoľnil GARETH BALE a prízemnou strelou k pravej žrdí vracia naspäť troj gólové vedenie Realu Madrid. Treba povedať, že Bale mal aj šťastie, keďže jeho strela sa odrazila od pravej žrdí priamo do brány.

    Jakub Šoth

    Góly: 50. Medunjanin, 84. Toché – 29. Ronaldo, 35. Rodriguez, 41. Ronaldo, 66. Bale, 75. Bale, 78. Ronaldo, 87. Chicharito, 90+2. Chicharito

    Karty:   65. Sidnei (LAC) – 50. Ramos (RMA)


    Deportivo La Coruña: Lux – Laure, Diakité, Sidnei, Luisinho – Bergantiňos, Medunjanin – Juanfran, Fariňa, Cuenca – Hélder Postiga.
    Náhradníci: Fabricio, Canella, Lopo, Pablo, J. Domínguez, Toché, Cavaleiro.

    Real Madrid: Casillas – Arbeloa, Varane, Sergio Ramos, Marcelo – Modrić, Kroos, James Rodríguez – Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo.
    Náhradníci: Navas, Nacho, Carvajal, Coenträo, Illarramendi, Isco, Chicharito.

    Rozhodca: Pedro Pérez – José Matías, Alfonso Hernández