Trenčín – Pavlodar 2:5 (kon.) | Kometa Brno – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Olomouc – Pardubice 4:0 (kon.)
Sparta Praha – Záhreb 3:2 (kon.) | Bardejov – Poprad 3:2 (2:1 po s.n.) | Motor ČB – Kladno 4:1 (kon.)
Jihlava – Znojmo 2:1 (2:1 po s.n.) | Litvínov – K. Vary 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 2:0 (kon.)
Slavia – Vladivostok 4:2 (kon.) | Trnava – Břeclav 8:4 (kon.) | Šumperk – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.)
Litoměřice – Chomutov 3:1 (kon.) | SHK Hodonín – Piešťany 4:4 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 4:3 (kon.)
Pelhřimov – Žďár n/S 4:5 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 1:3 (kon.) | Prostějov – Třebíč 6:3 (kon.)
SAPA Fehérvár – Nové Zámky 7:4 (kon.)
koniec
HC Olomouc
4:0 (3:0, 1:0, 0:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Utorok 12.08.2014, 17:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Pavel Patera se ještě v závěru utkání dostal před Vejmelku, kterého se klidně mohl zeptat, kam to chce, ale domácí útočník nakonec ani netrefil bránu Pardubic.
     
    54:10
    Diviš nahrál zpoza brány Rácovi, jenž ve velmi dobré pozici minul pardubickou bránu!
     
    48:02
    Další přesilovka pro Pardubice. Jan Dresler (OLO) si totiž odpyká dvouminutový trest za podražení.
     
    47:24
    Domácím se jejich špatné vyhození málem vymstilo! Mezi kruhy se totiž k odraženému puku dostal Nahodil, který už mohl vstřelit puk do odkryté brány, ale útočník Pardubic nakonec trefil hned prvního blokujícího hráče.
     
    37:38
    Na trestnou lavici současně putují Martin Vyrůbalík (OLO), který dostává dvě minuty za podražení a Jan Kolář (PCE) za nafilmovaný pád.
     
    29:18
    Puk se na malou chvíli dostal do obranného pásma Pardubic, odkud jej Blaž Gregorc (PCE) vyhodil opět do hlediště, a putuje tak už potřetí v dnešním utkání na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    25:44
    Jeden z obránců špatně vyhodil kotouč, a tak se k puku dostal na modré Gregorc, jehož střelu vyrazil Trvaj před sebe, kde byl Nahodil, ale ani tomu se hned na dvakrát, nepodařilo překonat domácího strážce svatyně.
     
    24:30
    Kaut zpoza brány hledal svým pasem mezi kruhy najíždějícího Cetkovského, jenž však ve velmi dobré příležitosti minul bránu domácích!
     
    23:51
    Pardubice budou hrát další přesilovou hru, protože na dvě minuty za podražení putuje na trestnou lavici Jan Dresler (OLO).
     
    23:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí fanoušci se dnes radují už po čtvrté! Mora se dostala do protiútoku, kde Kucharczyk chytře podržel kotouč, aby jej následně přihrál zcel volnému ALEŠI JERGLOVI, který se svou pohotovou střelou prostřelil Vejmelku mezi jeho lapačkou a betonem. Asistence: Radim Kucharczyk.
     
    19:38
    V závěru první třetiny ještě putuje na trestnou lavici Martin Janáček (OLO), který dostává dvě minuty za podražení.
     
    19:32
    Škvor se dostal do velmi dobré pozice, když si najel mezi kruhy, ale Trvaj jeho zakončení dokázal vyrazit za svou bránu.
     
    17:50
    Zuzin hledal pěkným pasem před bránou stojícího Králíka, jenž z téměř totožné pozice, jako před pár okamžiky, trefil beton Vejmelky.
     
    16:57
    Mora bude hrát další přesilovou hru, protože na dvě minuty za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici Blaž Gregorc (PCE).
     
    14:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A tak je to už o tři branky! Zuzin obkroužil hostující klec a vystřelil na Vejmelku, jenž jeho pokus vyrazil betonem ke své pravé tyči, kde stál nikým nehlídaný LUKÁŠ KRÁLÍK, který už uklidil puk do zcela prázdné brány. Asistence: Peter Zuzin.
     
    12:56
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se dostává už do dvoubrankového vedení! Jaroměřský zavezl puk za bránu Pardubic, kde jej přenechal Lašovi, jenž poslal kotouč před bránu, kde se do zakončení dostal PAVEL PATERA, který se svou střelou mezi betony Vejmelky, vstřeluje svůj první gól v olomouckém dresu. Asistence: Marek Laš, Jan Jaroměřský.
     
    08:54
    A první přesilovou hru si zahrají domácí, protože na dvě minuty za zdržování hry putuje na trestnou lavici Gregorc Blaž (PCE).
     
    07:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora vstřeluje úvodní branku utkání! Diviš dostal příliš mnoho prostoru na pravé straně útočného pásmu, odkud svou křižnou přihrávkou našel před bránou hlídkujícího DÁVIDA BUCE, jenž už neměl problém překonat Vejmelku v bráně Pardubic. Asistence: Richard Diviš, Roman Rác.
     
    04:09
    Pardubice si zahrají první přesilovou hru v utkání, protože Martin Vyrůbalík (OLO) podrazil v obranném pásmu Cetkovského, a posedí si tak dvě minuty na trestné lavici.
     
    02:05
    Domácí brankář Trvaj měl ve svém brankovišti obrovské potíže, protože špatně přikryl kotouč a Kaut společně s Průhoným jej málem dostali až do brány Olomouce, ale kotouč nakonec skončil těsně vedle brány.
     
    00:30
    A je tu první větší šance domácích, když Pekr nahrával před bránu Lašovi, jenže Vejmelka se stihl přemístit, a připisuje si tak první úspěšný zákrok.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 8. Buc (Diviš, Rác), 13. Patera (Laš, Jaroměřský), 15. Králík (Zuzin), 24. Jergl (Kucharczyk)


    HC Olomouc: Trvaj (Urbisch) – Jaroměřský, Vyrůbalík (C), Janáček, Dresler, Staněk, Škůrek, Rašner – Pekr, Patera, Laš – Jergl, Kucharczyk, Herman – Rác, Diviš, Buc – Zuzin, Králík, Ostřanský.
    HC Dynamo Pardubice: Vejmelka (Halász) – Sedlák, Havlík, Ščotka, Zdráhal, Gregorc, Škvor, Nedbal, Moučka – Nahodil, Voženílek, Pipek – Semorád, Cetkovský, Kolář (C) – Kaut, Poulíček, Půhoný.

    Rozhodca: Minář, Přikryl – Novotný, Lukš