Liberec – Volžsk 3:3 (po pr.)
koniec po predl.
Bílí Tygři Liberec
3:3 (1:0, 0:0, 2:3)
Ariada-Akpars Volžsk
cz Pondelok 11.08.2014, 17:00 • Tipsport arena, Liberec. • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Čtyřicet tři vteřin před koncem Bílí Tygři vyrovnávají! Při hře v šesti proti čtyřem se prosadil MICHAL BULÍŘ, jenž ze spodní části kruhu snadno doklepl do sítě odraženou střelu Gřegořka. Asistence: Petr Gřegořek, Tomáš Urban – 3:3.
     
    54:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři snižují na 2:3. Na domácí se však usmálo štěstí. Nahození TOMÁŠE VORÁČKA si totiž do sítě srazil obránce rukavicí. Agejev nestihl na změnu směru kotouče reagovat. Bez asistence.
     
    52:06
    Volžsk právě vstřelil branku!
    Nedorozumění v domácí obraně potrestal VLADIMIR ŠEPELEV. A dvoubrankový náskok už si zřejmě Rusové nenechají sebrat. Šepelev využil chybné rozehrávky beků, s kotoučem si z rohu hřiště nabruslil na kruh a trefil parádně na přední tyč. Bez asistence – 1:3.
     
    45:47
    Volžsk právě vstřelil branku!
    Spolupráce ANDREJ KORKIN – Alexandr Jevgrafov znovu zafungovala. A Rusové poprvé v utkání vedou. Prvně jmenovaný spatřil jako první puk před Schwarzem a brankáře se štěstím pokořil. Asistence: Alexandr Jevgrafov – 1:1.
     
    43:02
    Volžsk právě vstřelil branku!
    Vyhrané vhazování v útočné třetině, rychlá střela a vyrovnávací gól! Přesně pod břevno zamířil ANDREJ KORKIN, Schwarz nestihl na jeho dobře mířený pokus reagovat. Asistence: Alexandr Jevgrafov – 1:1.
     
    17:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ariada se v oslabení ubránila, ale chvíli poté poprvé inkasuje. Urban nejprve po individuální akci vybojoval před Alistratovem vhazování a krátce nato z něj domácí těžili. Odražený kotouč doklepl do poloprázdné svatyně JAKUB VALSKÝ. Asistence: Tomáš Urban – 1:0.

    Lukáš Šonský

    Góly a asistencie: 18. Valský (Urban), 55. Voráček, 60. Bulíř (Gřegořek, Urban) – 44. Korkin (Jevgrafov), 46. Korkin (Jevgrafov), 53. Šepelev


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Lašák) – Voráček, Vitásek, Šimek, Gřegořek, Derner, Plutnar, Ulrych – Krenželok, Vampola, Jass – Víšek, Bulík, Bartek "C" – Bulíř, Urban, Valský – Skalický, Psota, Kica.
    Ariada-Akpars Volžsk: Alistratov (od 41. Agejev) – Gladyšev, Fast, Bogolejša, Mironihin, Gutov, Šisťakov, Čisťjakov, Vasilijev, Gorban, Kamajev, Korkin, Jevgrafov, Bančerev, Koževnikov, Šepelev, Orlov, Islamov "C", Zabornikov, Ryžyč, Začypejko, Ložkin, Kočkarev, Žuravlev.