Trenčín – Dunajská Streda 2:1 (kon.) | Košice – B. Bystrica 1:2 (kon.) | Ružomberok – Žilina 0:1 (kon.)
Senica – Myjava 1:0 (kon.)
koniec
MFK Košice
1:2 (0:2)
MFK Dukla Banská Bystrica
Sobota 12.07.2014, 17:30 • Štadión Lokomotívy, Košice • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Zápas sa skončil. Všetky tri body si vďaka skvele zvládnutému záveru prvého polčasu odnášajú Basnskobystričania. Košice síce v druhej polovici duelu skóre ešte skorigovali, no nedokázali využiť množstvo dobrých šancí, a tak sa im vyrovnať nepodarilo.

    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme príjemný zvyšok dňa. (19:21:09)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Košičania teraz podľa všetkého definitívne pochovali svoje šance na bodový zisk. V stopercentnej príležitosti poslali loptu spred bránky z niekoľkých metrov iba nad brvno.
     
    90+2
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Nicolas Šumský, prichádza Martin Poljovka.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú tri minúty. V tej prvej sa domáci síce usadili pred vápnom súpera, no nedokázali ani len presne centrovať.
     
    90
    Domáci priaznivci sa právom hnevajú. Ich obľúbenci sa síce dostali ku streleckému pokusu, no ten z veľkej vzdialenosti poslali iba úplne mimo priestoru troch žrdí. Banská Bystrica hru upokojuje ďalekým odkopom.
     
    89
    Banskobystričania pokračujú v hre v plnom počte. Hru presunuli na vlastnú útočnú polovicu, kde sa teraz pokúšajú udržať loptu. Košičanom už ostáva na prípadné vyrovnanie iba veľmi málo času.
     
    88
    V šestnástke pred Borošovou bránkou ostal na zemi ležať jeden z hosťujúcich hráčov. Na trávnik musia pribehnúť lekári, no našťastie to nebude nič vážne.
     
    87
    Hostia sa dostali do gólovej šance! Bol v nej zrejme striedajúci Šovčík, ktorý sa rútil na domáceho brankára. Tofiloski ale ukážkovo vybehol a loptu mu dokázal zblokovať.
     
    86
    Takmer sme to zakríkli! Košičania si vybojovali skvelú príležitosť po nenápadnom prechode k pravej žrdi, no Redžičove zakončenie bolo zrazené iba na rohový kop. Po ňom zakončenie neprišlo.
     
    85
    Banskobystričania sa veľmi dobre bránia a ukážkovo vzdorujú pokusom súpera, ktorý sa snaží o vyrovnanie. Mužstvo spod Urpína siaha v metropole východu po plnom bodovom zisku.
     
    84
    Ani po tomto centri sa ale domácim futbalistom nepodarilo skórovať. Hostia ich dobre vytlačili z pozícii vhodných na zakončenie, a tak lopta iba preletela popred bránku.
     
    83
    Košičania stupňujú svoj tlak. Šinglár na útočnej polovici vybojoval faul, a tak budú domáci zahrávať čosi ako skrátený rohový kop.
     
    82
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Jozef Skvašík, prichádza Lazar Dordevič.
     
    82
    Košičania stále útočia. Ďalekonosná strela Bukatu síce bola myslená dobre, no jej realizácia úspech nepriniesla. Lopta skončila vysoko nad bránkou.
     
    81
    Košičania sa aj teraz presunuli na útočnú polovicu a usadili sa pred šestnástkou súpera. Po Pačindovom centri z pravej strany ešte bojovali o loptu a už to vyzeralo, že sa dostanú ku možno gólovej strele, no pozorný rozhodca si všimol ofsajd.
     
    80
    Pred nami je posledných 10 minút riadnej hracej doby tohto zápasu. Košičania sa stále pokúšajú o vyrovnanie, no hostia veľmi dobre odolávajú.
     
    79
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Peter Kavka, prichádza Peter Šinglár.
     
    79
    Košičania sa museli rýchlo brániť. Pokus o prechod súpera vyriešil faulom Redžič a vyslúžil si žltú kartu.

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dukla Banská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly: 47. Skvašík – 41. Faško, 43. Střihavka

    Karty:   39. Bašista (KOS), 49. Kavka (KOS), 79. Redžič (KOS)


    MFK Košice: Tofiloski – Sekulić, Kavka (79. Šinglár), Korijkov, Ostojić, Bašista (46. Pačinda) – Bukata, Skvašík (82. Dordevič), Viazanko (C) – Novák, Redžič.
    Náhradníci: Ružinský – Huk, Dordevič, Urban, Šinglár, Pačinda, Kubík.

    MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš (C) – Savič, Vajda, de Vito – Kupec, Ľupták, Rejdovian, Faško (67. Šovčík), Šumský (90+2. Poljovka) – Střihavka, Peňaška.
    Náhradníci: Budinský – Poljovka, Balko, Šovčík.

    Rozhodca: Jozef Pavlík – Tomáš Mókoš, Peter Bóllo. Štvrtý rozhodca: Patrik Hrčka

    Diváci: 1652