Ottawa – Calgary 6:3 (kon.) | Detroit – Tampa Bay 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Chicago 4:1 (kon.)
Edmonton – NY Rangers 0:5 (kon.) | Nashville – Washington 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Nashville Predators
4:3 (2:1, 0:1, 1:1 - 0:0)
Washington Capitals
cz Pondelok 31.03.2014, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Nashville Predators.
    Nedal, Backstrom doslova zastavil před Huttonem, ten se mu sice položil na led, ale chtělo to zvednout puk, což se nepodařilo, je konec! Domácí vítězí po nájezdech, autorem rozhodujícího nájezdu je CRAIG SMITH.
     
    52:20
    Washington právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilové hra, tak hosté nakonec potvrzují svou pozici nejlepšího týmu NHL v této činnosti, NICKLAS BACSTROM si sjel od modré blíže k brance, z pravé strany a v momentě, kdy Johansson stínil Huttonovi, poslal přesnou střelu zápěstím, puk končí v brance, je vyrovnáno. Asistence: John Carlson.
     
    48:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí zaútočili po pravé straně, kdy Cullen přenechal Fisherovi, ten parádní zadovkou vybídl ke střele SHEA WEBERA a na jeho střelu již Halák nedokázal zareagovat. Asistence: Mike Fisher a Matt Cullen.
     
    34:22
    Washington právě vstřelil branku!
    TROY BROUWER nabral před brankou odražený puk na bekhend a pohotovou střelou překonává nad pravým ramenem gólmana Huttona. Asistence: Marcus Johansson a Nicklas Backstrom.
     
    18:30
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hned z protiútoku se trefuje domácí PATRIC HORNQVIST, který se dostal za obránce Capitals a dokonale "vymíchal" Haláka v brance hostů, domácí vedou 2:1.
     
    05:55
    Nashville právě vstřelil branku!
    Dělovku Webera od modré čáry dokázal Halák pouze vyrazit před sebe, kde ovšem doráží z levé strany nabruslený PATRIC HORNQVIST a je vyrovnáno. Asistence: Shea Weber a Mike Fisher.
     
    04:17
    Washington právě vstřelil branku!
    První útočná akce hostů a hned je z toho první gól zápasu, Mike Green nachází na levé straně osamoceného TROY BROUWERA, který z pokleku trefuje odkrytou branku, Hutton se nestihl přemístit. Asistence: Mike Green a Nicklas Backstrom.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 6. Hornqvist (Weber, Fisher), 19. Hornqvist, 49. Weber (Fisher, Cullen), rozh. náj. C. Smith – 5. Brouwer (Green, Backstrom), 35. Brouwer (Johansson, Backstrom), 53. Bacstrom (Carlson)


    Nashville Predators: Hutton (Rinne) – Josi, Weber, Del Zotto, Bartley, Ekholm, Ellis – Cullen, Fisher, Hornqvist – Nystrom, Wilson, Spaling – Bourque, Jarnkrok, C. Smith – Clune, Sissons, Stalberg
    Washington Capitals: Halák (Holtby) – Alzner, Carlson, Orlov, Green, Erskine, Wey – Johansson, Beagle, Ovečkin – Kuzněcov, Backstrom, Brouwer – Chimera, Fehr, Ward – Grabovskij, Penner, Wilson

    Rozhodca: VanMassehnoven, Devorski – Lazarowich, Murphy

    Diváci: 16 553