Gladiators – UK Kings Prague 1:8 (kon.)
koniec
Gladiators Trenčín
1:8 (0:1, 1:4, 0:3)
UK Kings Prague
Pondelok 31.03.2014, 19:00 • ZŠ Pavla Demitru v Trenčíne • EUHL play-off
Partner:
     
    59:46
    UK Praha dala gól!
    Hostia využívajú, že Zubo už leží na ľade, MATÚŠ BALÁŽ dvíha puk a posiela nenáročne do brány.
    Asistencia: Tobiáš Sláviček
     
    55:36
    UK Praha dala gól!
    Už-už sa zdalo, že TOBIÁŠ SLAVÍČEK nebude môcť dobre zakončovať, lebo mal za sebou domáceho hráča, ktorá sa ho snažil zastaviť. V polopáde napokon predsa spomínaný hráč zavesil puk a mení skóre na 7:1.
     
    45:47
    UK Praha dala gól!
    Pražania si z dnešného stretnutia zjavne robia exhibíciu. Po prvý raz sa im darí prekonať i Zuba. KŘEPELKA TOMÁS autorom gólu.
    Asistencia: Dávid Macenauer
     
    38:15
    GLADIATORS Trenčín dali gól!
    Tak predsa – Vokatý nie je neprekonateľný. Pri hre 4 na 4 si dokázali domáci hráči obsadiť útočné pásmo a puk za Vokatého chrbát dokázal poslať MARTIN KUFFA.
    Asistencie: Juraj Zemko, Filip Okuliar
     
    33:58
    UK Praha dala gól!
    Tak napokon predsa. MATYÁŠOVI HLOŽEKOVI sa na dvakrát podarilo po pravej strane prekonať Gašparoviča, ktorý už opúšťa bránu.
    Asistencia: Tomáš Brem
     
    31:30
    UK Praha dala gól!
    Hostia zvyšujú skóre, Gašparovič sa pýta von z bránky. Pražania nemuseli ani veľmi tlačiť, rafinovaným spôsobom sa im podarilo opäť prekonať domáceho gólmana. Autorom gólu je JAKUB PÍPAL.
     
    27:45
    UK Praha dala gól!
    Podobná situácia ako pri prvom góle. Gladiátori tlačili a tlačili, gól však nestrelili. Na druhej strane jedna šanca hostí a mení sa skóre. Po druhýkrát dokázal Gašparoviča prekonať ROMAN ALEXA.
     
    21:57
    UK Praha dala gól!
    ROMANOVI ALEXOVI sa podarilo spracovať puk pred trenčianskym brankárom a poľahky mu ho poslal pomedzi betóny až do brány.
     
    17:38
    UK Praha dala gól!
    Klíše "nedáš – dostaneš" sa potvrdilo na 120%. Domáci prišli o puk, Pražania sa rýchlo natlačili pred Gašparoviča a PETROVI HUČKOVI sa podarilo doraziť za jeho chrbát puk, ktorý sa pred tým odrazil od brankárových betónov.
    Asistencie: Petr Novák, Tomáš Křepelka

    Janka Danková

    Góly a asistencie: 39. Kuffa (Zemko, Okuliar) – 18. Hučko (Novák, Křepelka), 22. Alexa, 28. Alexa, 32. Pípal, 34. Hložek (Brem), 46. Křepelka (Macenauer), 56. Slavíček, 60. Baláž (Sláviček)


    Gladiators Trenčín: Gašparovič (Zubo) – Faktor, Okuliar, Jordán, Jurenka Peter, Matejdes, Hulman, Porubský, Orolín – Kuffa, Gavač, Zemko – Macoun, Bednárik, Brezáni – Jurenka Timotej, Uhlík, Šulík – Šedivý, Ďuriš, Horňák
    UK Kings Prague: Vokatý (Srb) – Pípal, Slavíček, Krátky, Slánský, Vošahlík, Brem – Hučko, Křepelka, Novák Petr – Hložek, Novák Dominik, Macenauer – Alexa, Fuks, Baláž