NJ Devils – Minnesota 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Dallas 4:2 (kon.) | Montreal – Columbus 2:3 (kon.)
Ottawa – Tampa Bay 4:5 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 5:4 (po pr.) | Edmonton – Buffalo 1:3 (kon.)
Arizona – Florida 2:1 (kon.) | San Jose – Anaheim 3:2 (kon.) | LA Kings – Washington 2:1 (2:1 po s.n.)
koniec po predl.
New Jersey Devils
4:3 (1:0, 1:0, 1:3 - 1:0)
Minnesota Wild
cz Piatok 21.03.2014, 00:05 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    62:00
    Devils právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Patrik Eliáš vyvezl kotouč z vlastního obranného pásma až před branku soupeře a nahodil ho před brankoviště, kde se po teči Adama Henriqua dostal až k ANDYMU GREENOVI, který neomylně zamířil do poloodkryté hostující klece! Devils tak v prodloužení vítězí. Asistence: Adam Henrique a Patrik Eliáš.
     
    55:28
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté se prosazují dvě vteřiny po skončení přesilovky! Brodin nahrál na modrou Scandellovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Kotouč ještě před brankovištěm lehce tečoval MATT COOKE, kterému je branka připsána – 3:3! Asistence: Marco Scandella a Jonas Brodin.
     
    50:36
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Opět střela z ostrého úhlu a tentokrát si Schneider vybral slabší chvilku! Puk z hole MIKAELA GRANLUNDA mu proklouzl mezi chrániči a skončil za brankovou čarou! Je sníženo – 3:2. Asistence: Jared Spurgeon.
     
    43:33
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí zvyšují na 3:1! Clowe našel krásnou zadovkou mezi kruhy JAROMÍRA JÁGRA, který se trefil do odkryté části branky. Bryzgalov se nestačil přesunout. Využitá přesilovka Devils. Asistence: Ryan Clowe a Travis Zajac.
     
    40:21
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku a snižují na 2:1! Po 21 vteřinách třetí třetiny tečuje střelu Ryana Sutera ZACH PARISE. Asistence: Ryan Suter a Jared Spurgeon.
     
    29:35
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové skórují ve vlastním oslabení! Adam Henrique vybojoval u levého mantinelu puk a nahrál napříč pásmem MARKOVI FAYNEMU, který střelou na vzdálenější tyč překonal Bryzgalova – 2:0. Asistence: Adam Henrique a Patrik Eliáš.
     
    16:58
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení! Eliáš předal na modré kotouč MICHAELU RYDEROVI, který si popojel dopředu a zápěstím překonal Bryzgalova. Asistence: Patrik Eliáš a Adam Henrique.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 17. Ryder (Eliáš, Henrique), 30. Fayne (Henrique, Eliáš), 44. Jágr (Clowe, Zajac), 62. Greene (Henrique, Eliáš) – 41. Parise (Suter, Spurgeon), 51. Granlund (Spurgeon), 56. Cooke (Scandella, Brodin)


    New Jersey Devils: Schneider (Brodeur) – Greene, Fayne, Merrill, Židlický, Volčenkov, Salvador, Gelinas – Ruutu, Zajac, Jágr – Clowe, Henrique, Ryder – Zubrus, Eliáš, Josefson – Sestito, Gionta. Trenér: Peter DeBoer
    Minnesota Wild: Bryzgalov (Kuemper) – Spurgeon, Suter, Brodin, Scandella, Prosser, Stoner – Pominville, Granlund, Parise – Niederreiter, Koivu, Moulson – Heatley, Coyle, Fontaine – McCormick, Brodziak, Cooke. Trenér: Mike Yeo

    Rozhodca: O'Rourke, St. Pierre – Amel, Pancich

    Diváci: 14772