Ottawa – Colorado 1:3 (kon.) | Buffalo – Montreal 0:2 (kon.) | Chicago – Detroit 4:1 (kon.)
Winnipeg – Dallas 7:2 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
Detroit Red Wings
Pondelok 17.03.2014, 00:30 • United Center, Chicago • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:50
    Chicago dalo gól!
    Vo vlastnom oslabení dokázal Marián Hossa obrať o puk v strednom pásme Franzena, prešprintoval po pravej strane do útočného pásma, kde po pekne zasekávačke našiel na druhej strane voľného JONATHANA TOEWSA a ten nádherným blafákom do protipohybu Howarda opečiatkoval tyč brány, od ktorej sa puk odrazil do siete a Chicago vedie už 4:1. Asistencia : Marián Hossa.
     
    46:33
    Chicago dalo gól!
    Po Sharpovej prihrávke sa na pravej strane uvoľnil slovenský krídelník MARIÁN HOSSA, ktorý svojou strelou pomedzi Howardove betóny zvyšuje na 3:1 a vsieťuje svoj 25.gól v aktuálnej sezóne. Asistencie: Patrick Sharp, Duncan Keith.
     
    39:46
    Chicago dalo gól!
    Jeden zo spoluhráčov prenechal v priestore ľavého kruhu puk Duncanovi Keithovi, ktorý sa s ním pretlačil až pred Howarda. Ten vykorčuľoval z brány a následne bol prekonaný BENOM SMITHOM, ktorý svojím deviatym presným zásahom sezóny posiela Chicago do vedenia 2:1 typickým gólom do šatne. Asistencie: Duncan Keith, Patrick Kane.
     
    35:10
    Detroit Red Wings dal gól!
    Po peknej kombinácii sa prudkou trefou do odkrytej brány presadzuje GUSTAV NYQUIST, ktorý svojím sedemnástym gólom v tejto sezóne vyrovnáva na 1:1. Asistencie: Niklas Kronwall, Daniel Alfredsson.
     
    28:44
    Chicago dalo gól!
    Po delovke NICKA LEDDYHO spoza ľavého kruhu Chicago využíva presilovú hru a otvára skóre dnešného duelu. Asistencie: Marián Hossa, Ben Smith.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 29. Leddy (Hossa, Smith), 40. Smith (Keith, Kane), 47. Hossa (Sharp, Keith), 58. Toews (Hossa) – 36. Nyquist (Kronwall, Alfredsson)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith, Seabrook, Oduya, Hjalmarsson, Leddy, Rozsíval – Versteeg, Toews, Hossa – Bickell, Handzuš, Kane – Sharp, Shaw, Saad – Bollig, Kruger, Smith
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Kronwall, Ericsson, Quincey, DeKeyser, Smith, Lashoff – Nyquist, Legwand, Franzen – Abdelkader, Sheahan, Tatar – Pulkkinen, Glendening, Alfredsson – Miller, Emmereton, Tootoo

    Rozhodca: F. L'Ecuyer, D. Jackson – M. Cvik, B. Lazarowich