Novosibirsk – Kazaň 3:2 (po pr.) | Novgorod – Ufa 6:2 (kon.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
6:2 (2:1, 0:1, 4:0)
HC Salavat Julajev Ufa
Nedeľa 16.03.2014, 14:00Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:48
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Salminen naznačil strelu, prihral na ľavú stranu voľnému JARRKOVI IMMONENOVI a ten na dvakrát prekonával Sochackijho. Asistencie: Sakari Salminen,
     
    51:13
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Ale teraz je už dovolím si tvrdiť rozhodnuté! Puk sa odrazil ku SAKARIMU SALMINENOVI a ten strelou z prvej nedal brankárovi Ufy žiadnu šancu, tomu navyše clonil aj Immonen. Asistencia: Juuso Hietanen.
     
    48:25
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Tak, žeby sme už mali rozhodnuté? Vasilevskij neudržal nahodený puk, k dorážke sa dostal SAKARI SALMINEN a prepasíroval ho za chrbát hosťujúceho brankára. Asistencia: Vladimír Denisov.
     
    47:56
    Torpédo Novgorod dal gól!
    A domáci sú blízko k tomu, aby si vynútili zápas číslo 7. Kus roboty pri tomto gólu odviedol Krasnoslobodcev, ktorý našiel pred bránou úplne voľného VLADIMIDIRA GALUZINA a ten dáva tretí gól Torpeda. Asistencia: Vadim Krasnoslobodcev.
     
    33:06
    Salavat Ufa dala gól!
    Domáci vyrovnávajú presne vtedy, keď sa skončil trest Wolskeho. Z vrchu kruhov trafil presne k žrdke JEGOR DUBROVSKIJ. Asistencie: Ivan Višnevskij, Dmitrij Makarov.
     
    19:58
    Salavat Ufa dala gól!
    Tak zdá sa, že s gólmi sa nám akoby roztrhlo vrece. Z medzi kruhov namieril presne DMITRIJ MAKAROV, Kasutin toho veľa nevidel, keďže pred ním stál Hartikainen. Asistencia: Brent Sopel
     
    19:27
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Tak toto je pre hostí veľmi nepríjemné. Nahodený puk sa odrážal pred Vasilevskijm až do vtedy, kým neprišiel JARRKO IMMONEN a presnou strelou pod hornú žrdku nepridal ďalší gól. Asistencia: Pavel Valentanko.
     
    19:01
    Torpédo Novgorod dal gól!
    A domáci sa dostávajú do vedenia! DENIS PARŠIN vykorčuľoval s pukom z rohu klziska, Vasilevkij toho veľa nevidel a puk končí v jeho sieti po tvrdej, ale hlavne presnej strele švihom. Asistencia: Vladimír Galuzin.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 20. Paršin (Gauzin), 20. Immonen (Valentanko), 48. Galuzin (Krasnoslobodcev), 49. Salminen (Denisov), 52. Salminen (Hietanen), 57. Immonen (Salminen) – 20. Makarov (Sopel), 34. Dubrovskij (Višnevskij, Makarov)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Gelašvili) – Hietanen, Bernackij, Chomickij (C), Belochvostikov, Valentanko, Denisov, Grigorjev, Osipov – Wolski, Salminen, Immonen – Galuzin, Krasnoslobodcev, Paršin – Skačkov, Badjukov, Ljudučin – Sentjurin, Konkov, Potapov
    HC Salavat Julajev Ufa: Vasilevskij (52. Sochackij) – Sopel, Kulda, Višnevskij, Sčitov, Zubarev, Kolcov, A. Vasilevskij, Isangulov, Proškin – Hartikainen, Makarov, Pankov – Mereškin, Chlystov (C), Dubrovskij – Mirnov, Kajgorodov, Pihlstrom – Slepyšev, Stepanov, Záborský

    Rozhodca: Ravodin, Odins – Birin, Morozov