Vladivostok – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Novosibirsk – Novokuzneck 6:5 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Novgorod 4:2 (kon.)
Ufa – Viťaz 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – Kazaň 2:3 (0:1 po s.n.) | Nižnekamsk – D. Moskva 2:4 (kon.)
A. Mytišči – Jekaterinburg 2:3 (kon.) | Čerepovec – Omsk 1:2 (kon.) | CSKA Moskva – Dinamo Minsk 3:0 (kon.)
Jaroslavľ – Barys 4:1 (kon.) | Petrohrad – Jugra Chanty-Mansijsk 1:2 (kon.) | Riga – Doneck 0:1 (kon.)
Lev – S.Moskva 2:3 (0:1 po s.n.) | HC Slovan – Záhreb 2:3 (kon.)
koniec
Atlant Mytišči
2:3 (1:3, 0:0, 1:0)
Avtomobilist Jekaterinburg
Utorok 04.03.2014, 16:30 • Arena Mytišči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu bola z pohľadu domácich hokejistov mierne úspešnejšia, keď sa v závere tretej tretiny zmohli len na kontaktný gól počas presilovej hry. Domáci hokejisti sa snažili v poslednej minúte ešte aj vyrovnať, no už bolo príliš neskoro a hostia si svoj náskok ustrážili.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov KHL.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:48:31)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:19
    Domáci sa snažia ešte vyrovnať a opäť sú v šestici bez gólmana Borisova!
     
    58:11
    Atlant Mytišči dál gól!
    Domáci hokejisti dokázali v početnej výhode o jedného muža vsietiť kontaktný gól! Po skvelej prihrávke od Velikova sa k zakončeniu dostal OLEG JAŠIN, ktorý sa už nemýlil a prekonal gólmana Kovářa. Asistencie si pripisujú hráči Maxim Velikov a Alexej Petrov.
     
    57:01
    Domáci hokejisti si v závere zápasu zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za napadnutie odchádza sadnúť hosťujúci Gorbunov.
     
    56:52
    Domáci hokejisti sa odhodlali hrať v šestici bez gólmana Borisova!
     
    56:08
    Domáci hokejisti sa vo svojej početnej nevýhode o jedného muža dokázali ubrániť a momentálne hrajú už v plnom počte. Pri puku sú však stále hostia.
     
    55:33
    Megalinskij hľadal svojou prihrávkou z pravej strany jedného zo svojich spoluhráčov, no napokon našiel len pozorného obrancu Rukavišnikova, ktorý upokojil tempo hry.
     
    54:21
    Kolcov našiel dobrou prihrávkou zo stredného pásma Jašina na ľavom kruhu, no jeho delovka sa usedlala len v pozornej lapačke gólmana Kovářa.
     
    54:08
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Šmeľov.
     
    53:17
    Arťuchin pálil spoza pravého kruhu, no jeho delovka skončila len v moci gólmana Kovářa, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    52:24
    Malychin chcel preveriť gólmana Borisova dobrou strelou z pravej strany, no jeho projektil napokon minul priestor domácej brány.
     
    51:26
    Antonov našiel dobrou prihrávkou Megalinskeho, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná len na ochrannej sieti.
     
    50:17
    Žuravľov pálil spoza kruhov, no jeho delovka skončila len na hokejkách domácich obrancov, ktorí upokojili tempo hry.
     
    49:24
    Golyšev sa dostal do zakončenia na hranici pravého kruhu, no jeho delovka skončila len v moci naozaj pozorného gólmana Borisova.
     
    48:07
    Černov napriahol svoju hokejku na pravom kruhu, no jeho delovka skončila zblokovaná len tesne nad bránu gólmana Borisova.
     
    47:14
    Kolcov pálil spoza kruhov, no jeho delovka skončila len v moci gólmana Kovářa, ktorý poriadne drží svoj tím nad vodou.
     
    46:33
    Hokejisti hosťujúceho Jekaterinburgu hrajú už v plnom počte a po dôležitom oslabení hrajú už v plnom počte. Pri puku sú však stále hráči domáceho Atlantu.
     
    45:11
    Haataja pálil z medzikružia, no jeho delovka skončila len v moci gólmana Kovářa, ktorý ukryl puk vo svojej lapačke.
     
    44:32
    Atlant si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za vrazenie odchádza sadnúť Žuravľov.
     
    44:15
    Alexander Strelcov pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovka bola napokon zblokovaná len na ochrannú sieť.
     
    43:20
    Jašin našiel dobrou prihrávkou Michnova na ľavej strane, no jeho projektil napokon minul priestor Kovářovej brány o niekoľko metrov.
     
    42:26
    Žuravľov napriahol svoju hokejku za kruhmi, no jeho delovka skončila len na zadnom mantineli za bránou gólmana Borisova. Následne útočia domáci hokejisti.
     
    41:17
    Demagin sympaticky zakončoval z centrálnej časti, no jeho delovka skončila len v moci gólmana Borisova, ktorý dobre zakročil svojou pravou rukou.
     
    40:27
    V úvode tretej tretiny sa puku zmocnili hokejisti hosťujúceho Jekaterinburgu, ktorí sa okamžite snažia ofenzívne presadiť.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá dvadsaťminútovka tohto zápasu bola pomerne vyrovnaná a góly sme napokon nevideli. V úvode boli mierne aktívnejší hokejisti domáceho Atlantu Mytišči, ktorí sa snažili skórovať, no následne iniciatívu prebrali hráči vedúceho Jekaterinburgu, ktorý kontrolovali priebeh hry.

    Podarí sa hokejistom domáceho Atlantu zdramatizovať priebeh tohto zápasu v tretej tretine alebo si hostia svoj náskok už udržia?
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:14
    Golyšev sa uvoľnil v medzikruží a sympaticky vystrelil, no gólman Borisov dobre zakročil svojou vyrážačkou a puk zblokoval do bezpečia.
     
    38:24
    Levickij vybojoval puk po vhadzovaní na pravom krídle v útočnom pásme a ihneď zakončoval. Jeden z hosťujúcich obrancov však puk zblokoval na ochrannú sieť.
     
    37:15
    Gorbunov sa chcel predrať cez stred do útočného pásma, no napokon ho zastavil čiarový rozhodca s ofsajdovým verdiktom.
     
    36:23
    Kovář dokázal zachytiť nebezpečne letiaci puk na jeho bránu, ktorý vyslal aktívny Rukavišnikov. Následne sa bude vhadzovať po pravici hosťujúceho brankára.
     
    35:19
    Niskala sa rýchlo presúval po pravom krídle, následne dobrou prihrávkou našiel Dorofejeva, no ten už zakončovať nedokázal.
     
    34:28
    Levickij nahodil puk na bránu gólmana Kovářa, no ten bol v strehu a puk pre istotu ukryl vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 5000 divákov.
     
    33:12
    Novopašin ohrozil gólmana Kováŕa dobrou strelou spoza pravého kruhu, no jeho delovka skončila len na betónoch gólmana Kovářa.
     
    32:27
    Šmeľov napriahol svoju hokejku na pravom kruhu, no jeho delovku gólman Kovář ukryl vo svojej lapačke.
     
    31:28
    Alexander Strelcov pálil spoza kruhov, no jeho delovka skončila len na zadnom mantineli za bránou gólmana Borisova.
     
    30:24
    Černov našiel dobrou prihrávkou z pravej strany Malychina na ľavom kruhu, no jeho delovka skončila len tesne vedľa domácej brány.
     
    29:47
    Trubačjov sa dostal k zakončeniu na pravej strane, no pozorný gólman Kovář zasahovať nemusel, keďže Trubačjova odstavil pozorný Žuravľov od puku.
     
    28:26
    Jašin predviedol naozaj veľmi nepresnú prihrávku, ktorou poslal hostí do protiútoku. Hráči Jekaterinburgu sa však pri prechode do útočného pásma previnili postavením mimo hry.
     
    27:15
    Vyglazov preveril gólmana Borisova dobrou strelou spoza kruhov, no jeho projektil skončil len v moci pozorného domáceho brankára.
     
    26:23
    Atlant sa stále nevzdáva a snaží sa ofenzívne presadiť. Tentokrát z pravej strany tvrdo pálil Arťuchin, no jeho delovka skončila zblokovaná len na ochrannej sieti.
     
    25:47
    Hosťujúci Jekaterinburg hrá už v plnom počte a aj tentokrát sa bez problémov dokázal ubrániť.
     
    25:04
    Igor Radulov tvrdo pálil z tesnej blízkosti, no gólman Kovář bol v strehu a puk svojimi betónmi zblokoval do bezpečia na zadný mantinel.
     
    24:17
    Postnikov nahadzoval puk na zadný mantinel, no gólman Borisov pre istotu neriskoval a odrazený projektil ukryl pod svojou lapačkou.
     
    23:15
    Domáci si opäť zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hrubosť odchádza sadnúť Sami Lepisto.
     
    23:01
    Haataja tvrdo pálil z pravej strany, no jeho delovka napokon skončila len tesne nad bránou gólmana Kovářa. Domáci hokejisti sú v úvode druhej tretine poriadne aktívni.
     
    22:01
    Hostia sa vo svojej početnej nevýhode dokázali bez problémov ubrániť a už hrajú v plnom počte. Momentálne sú hostia pri puku a útočia.
     
    21:27
    Domáci Jašin nekompromisne pálil z ľavej strany, no jeho delovka skončila len v moci gólmana Kovářa, ktorý skvele zakročil svojou lapačkou.
     
    20:36
    V úvode druhej tretiny sú pri puku hokejisti domáceho Atlantu, ktorí sa v presilovej hre usadili pred bránou gólmana Kovářa.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:00
    V závere prvej tretiny tohto zápasu obdržal hosťujúci Vasilij Strelcov dvojminútový trest za hákovanie. V druhej tretine si domáci zahrajú presilovú hru.
     
    Prvá dvadsaťminútovka tohto zápasu priniesla radosť na stranu hosťujúceho Avtomobilistu Jekaterinburg, ktorý sa dostal do vedenia už v 8. minúte po góle Antonova. Následne dokázali hokejisti domáceho Atlantu skórovať zásluhou Igora Radulova, no od tohto momentu skórovali už len hostia z hokejok Lazareva a Demagina.

    Podarí sa domácim hokejistom zabrať na plné obrátky a pripísať si na svoje konto aspoň kontaktný gól?
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:21
    Igor Radulov nahadzoval puk z pravej strany na bránu gólmana Kovářa, no pozorný ochranca jekaterinburgskej svätyne zakročil svojimi betónmi aj tentokrát.
     
    18:34
    Jekaterinburg dal gól!
    Hostia dokázali poriadne prekvapiť domácu defenzívu aj tentokrát. Po skvelej prihrávke od Simakova sa k zakončeniu dostal SERGEJ DEMAGIN, ktorý svojou delovkou nedal gólmanovi Borisovovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Alexej Simakov.
     
    18:15
    Po peknej prihrávke od Petrova sa k zakončeniu dostal Novopašin, no ani jeho delovka nedokázala prekonať dobre osadené betóny gólmana Kovářa.
     
    17:21
    Jašin nahadzoval puk na zadný mantinel, no jeho projektil napokon skončil len na zadnom mantineli za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    16:39
    Michnov zakončoval z centrálnej časti, no jeho zakončenie bolo len veľmi nepresné a minulo priestor hosťujúcej brány.
     
    15:18
    Majorov preveril gólmana Kovářa dobrou strelou z pravej strany, no jeho projektil skončil len zblokovaný na ochrannej sieti.
     
    14:24
    Golyšev sa dostal do zakončenia na pravom krídle, no jeho projektil napokon skončil len v moci gólmana Borisova, ktorý dobre zakročil svojimi betónmi.
     
    13:15
    Jekaterinburg dal gól!
    Hostia sa po skvelej prihrávkovej kombinácii v presilovej hre dostávajú opäť do vedenia! Po skvelej delovke od Viklunda sa k dorážke pred gólmanom Borisovom dostal ANTON LAZAREV, ktorý sa nemýlil. Asistencie si pripisujú hráči Tobias Viklund a Sami Lepisto.
     
    12:55
    Engqvist a Majorov bojovali o puk za bránou gólmana Kovářa, no napokon sa k nemu nedokázali dostať. Obrancovia Jekaterinburgu puk zachytili na svojich hokejkách.
     
    12:17
    Hokejisti domáceho Atlantu hrajú v oslabení veľmi dobre a zatiaľ nedávajú Borisovovi veľa práce.
     
    11:28
    Domáci Novopašin nekompromisne pálil spoza kruhov, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná len na ochrannej sieti.
     
    10:12
    Jekaterinburg si zahrá v početnej výhode. Na dve plus dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Jašin.
     
    09:33
    Žuravľov našiel dobrou prihrávkou spoza pravého kruhu svojho kolegu Rybnickeho na ľavom kruhu, no jeho delovka skončila len tesne vedľa Borisovovej brány.
     
    08:57
    Atlant Mytišči dál gól!
    Domáci hokejisti dokázali vyrovnať! Po skvelej prihrávke od Velikova sa k zakončeniu dostal nebránený IGOR RADULOV, ktorý svojou nekompromisnou delovkou zneškodnil šance gólmana Kovářa. Asistencie si pripisujú hráči Maxim Velikov a Maxim Majorov.
     
    08:24
    Petrov sa dostal do zakončenia v medzikruží, no hosťujúci gólman Kovář bol v strehu a puk zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    07:36
    Haataja potiahol puk pred bránu gólmana Kovářa, no následne sa k nemu dostal pozorný Lepisto, ktorý ho od puku bez problémov odstavil.
     
    07:23
    Jekaterinburg dal gól!
    Hokejisti hosťujúceho Avtomobilistu Jekaterinburg sa v úvode prvej tretiny dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Lazareva sa k puku na ľavej strane dostal ANDREJ ANTONOV, ktorý nedal gólmanovi Borisovovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Anton Lazarev a Artjom Černov.
     
    06:36
    Hosťujúci hokejisti sa bez problémov dokázali ubrániť a už hrajú v plnom počte. Domáci Atlant má však puk stále vo svojej moci.
     
    06:01
    Kadeikin sa dostal do zakončenia na pravej strane, no jeho delovka bola napokon jedným z hosťujúcich obrancov zblokovaná na zadný mantinel.
     
    05:10
    Domáci hokejisti sa v početnej výhode usadili pred bránou gólmana Kovářa, kde si puk veľmi dobre prihrávajú, no zatiaľ nezakončujú.
     
    04:13
    Domáci hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie protihráča odchádza sadnúť hosťujúci útočník Simakov.
     
    03:17
    Malychin sa dostal pred gólmana Borisova a dobre zakončoval, no domáci brankár bol v strehu a puk bez problémov zachytil vo svojej lapačke.
     
    02:23
    Domáci Niskala potiahol puk po pravom krídle do útočného pásma, no napokon narazil na pozorného Viklunda, ktorý ho svojou hokejkou bez problémov odstavil od puku.
     
    01:24
    Rybnickij tvrdo pálil spoza kruhov, no jeho delovku gólman Borisov videl veľmi dobre a puk bez problémov ukryl vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    00:47
    Prvá tretina zápasu sa pred malou chvíľou začala a momentálne majú puk vo svojej moci hokejisti hosťujúceho Jekaterinburgu.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Atlant Mytišči: Borisov (Galimov) – Aťušov, Rukavišnikov, Novopašin, Petrov, Velikov, Niskala, Dorofejev, Sošnikov – Michnov, K. Kolcov, Jašin – Arťuchin, Kadeikin, Šmeľov – Engqvist, Majorov, I. Radulov – Trubačjov, Haataja, Levickij

    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář (Lobanov) – Žuravľov, Rybnickij, Viklund, Lepisto, Megalinskij, Antonov, Postnikov, Trjamkin – Golyšev, Vyglazov, Gorbunov – Lazarev, Černov, Malychin – Demagin, Fjodorov, Simakov – A. Strelcov, V. Strelcov, Arkalov

    Rozhodca: Eduard Odinš, Roman Ščenjov – Konstantin Gordenko, Viktor Tomilov.
     
    Srdečne Vás vítam pri poslednom 54. kole Kontinentálnej hokejovej ligy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Arena Mytišči, kde proti sebe od 16:30 SEČ nastúpia tímy Atlant Mytišči a Avtomobilist Jekaterinburg.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:30.

    Góly a asistencie: 9. I. Radulov (Velikov, Majorov), 59. Jašin (Velikov, Petrov) – 8. Antonov (Lazarev, Černov), 14. Lazarev (Viklund, Lepisto), 19. Demagin (Simakov)


    Atlant Mytišči: Borisov (Galimov) – Aťušov, Rukavišnikov, Novopašin, Petrov, Velikov, Niskala, Dorofejev, Sošnikov – Michnov, K. Kolcov, Jašin – Arťuchin, Kadeikin, Šmeľov – Engqvist, Majorov, I. Radulov – Trubačjov, Haataja, Levickij
    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář (Lobanov) – Žuravľov, Rybnickij, Viklund, Lepisto, Megalinskij, Antonov, Postnikov, Trjamkin – Golyšev, Vyglazov, Gorbunov – Lazarev, Černov, Malychin – Demagin, Fjodorov, Simakov – A. Strelcov, V. Strelcov, Arkalov

    Rozhodca: Eduard Odinš, Roman Ščenjov – Konstantin Gordenko, Viktor Tomilov

    Diváci: 5000