Vancouver – Ottawa 2:4 (kon.) | NY Rangers – Boston 3:6 (kon.) | Arizona – St. Louis 2:4 (kon.)
Colorado – Tampa Bay 6:3 (kon.) | Anaheim – Carolina 5:3 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
5:3 (3:0, 2:1, 0:2)
Carolina Hurricanes
cz Pondelok 03.03.2014, 02:15 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Ještě se vylučuje, na trestnou lavici usedá kapitán Caroliny, E. Staal, který dostává za nebezpečnou hru vysokou holí trest 2+2.
     
    58:55
    Carolina právě vstřelila branku!
    Lindholm špatně přihrál v útočné třetině, do samostatného úniku se dostal ALEXANDER SJOMIN, který přesnou střelou nad lapačku nedal Andersenovi šanci. Bez asistence.
     
    56:09
    Vylučuje se, na trestnou lavici míří domácí Lindholm, který dostává za hákování Tlustého dvouminutový trest.
     
    51:29
    Carolina právě vstřelila branku!
    Dezorientovaná obrana Anaheimu již nedokázala čelit tlaku soupeře, který rozpoutal zajímavý "kolotoč" před brankou Andersena, ten předváděl jeden výtečný zákrok za druhým, nestačil však na pohotovou dorážku PATRICKA DWYERA, který zasunul do branky odražený puk od zadního mantinelu. Asistence: John-Michael Liles a Nathan Gerbe.
     
    50:48
    Gerbe sám před Andersenem, zkouší střelu na bekhend, Andersen lapačkou vyráží puk nad branku!
     
    47:43
    A když se již "nehraje", co si to nezpříjemnit bitkou? Domácí Maroon a hostující Bellemora shazují rukavice a nakonec odjíždí na trestnou lavici domácí hráč jako vítěz, Bellemore končí na ledě.
     
    40:25
    Andersen musí zasahovat před dotírajícím Skinnerem, který přebral přihrávku od E. Staala, parádní zákrok!
     
    37:21
    Ovšem Sjomin byl při zakončení faulován domácím Silfverbergem, který dostává dvouminutový trest za hákování.
     
    35:20
    Carolina právě vstřelila branku!
    A ANDREJ SEKERA se nakonec dokázal uvolnit od dotírajícího Maroona, z pravého rohu si nabruslil před Andersena, kterého bekhendem překonává, to byla hodně dobrá individuální akce slovenského hráče ve službách Caroliny! Bez asistence. Asistence: Ron Hainsey a Riley Nash.
     
    33:40
    E. Staal natlačen Beaucheminem na lavičku Ducks a oba dostávají dvouminutové tresty za hrubost, bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    30:44
    Ale opět se vylučuje se, za nebezpečnou hru vysokou holí odchází na trestnou domácí Palmieri, hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    28:47
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Obránce Hainsey pouze přihlíží tomu, jak si JAKOB SILFVERBERG vybojoval puk za brankou soupeře a pohotově, z pravé strany, překonává přesouvajícího se Warda, velká nedůslednost v defenzivě "Hurikánů"! Asistence: Kyle Palmieri.
     
    28:35
    Hra opět přerušena, hosté hráli v šesti, poměr sil na ledě se vyrovná!
     
    28:11
    Ale je tu rychlý protiútok domácích, Cogliano vybízí na pravé straně Bonina, ten pálí z pravého kruhu pro vhazování, ovšem pouze "vyprášil" betony Warda.
     
    26:55
    S.Koivu se dokázal natlačit do zakončení, před Warda, ale přitom nešťastně fauluje v brankovišti gólmana a za podražení dostává dvouminutový trest, ač se tomu sám diví. Přesilová hra Caroliny.
     
    23:31
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jenže tentokrát již Ward inkasuje, pod levým betonem mu proklouzla střela ANDREW COGLIANA, který se skvěle nabruslil z levé strany, to vše při vlastním oslabení! Skvělou práci odvedl S. Koivu, který vybojoval puk ve středním pásmu a nahrál Coglianovi na gól. Asistence: Saku Koivu.
     
    22:56
    Hra přerušena a opět se vylučuje, na trestnou lavici usedá domácí Nick Bonino za hákování.
     
    19:19
    Vylučuje se, poprvé půjde v této třetině na trestnou lavici hostující hráč, E. Staal již sedí na trestné lavici, přesilová hra Anaheimu.
     
    16:26
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Sotva se hosté vymanili z tlaku soupeře, přichází ztráta puku ve středním pásmu, dobrá práce napadajícího Fowlera, který okamžitě nahrává volnému COREY PERRYMU, jenž si na levém křídle najíždí před Warda, jehož dnes podruhé překonává přesně umístěnou střelou. Asistence: Cam Fowler.
     
    13:38
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A právě FRANCOIS BEUACHEMIN se po získání puku dostává ke střele od modré, z pravé strany a puk po přihrávce Perryho končí za zády Warda, parádní střela, druhý gól tohoto obránce v této sezóně. Asistence: Corey Perry a Dustin Penner.
     
    06:39
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Výtečná kombinace první lajny Anaheimu, kdy se po střele Pennera, z mezikruží, dostává puk ke COREY PERRYMU, který "číhá" u levé tyčky a než se stihl Ward přemístit, stihl Perry "zamést" puk do branky. Asistence: Dustin Penner a Ryan Getzlaf.
     
    04:12
    Ale kapitán Caroliny, E. Staal, se dostal na pravé straně do zakončení, ovšem byl faulován Camem Fowlerem a rozhodčí vylučují za hákování, přesilová hra hostů.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 7. Perry (Penner, Getzlaf), 14. Beuachemin (Perry, Penner), 17. Perry (Fowler), 24. Cogliano (S. Koivu), 29. Silfverberg (Palmieri) – 36. Sekera (Hainsey, Nash), 52. Dwyer (Liles, Gerbe), 59. Sjomin


    Anaheim Ducks: Andersen (Hiller) – Beauchemin, Lindholm, Lovejoy, Fowler, Allen, Sbisa – Penner, Getzlaf, Perry – Maroon, Perreault, Selänne – Winnik, S. Koivu, Cogliano – Jackman, Bonino, Beleskey
    Carolina Hurricanes: Ward (Chudobin) – Faulk, Sekera, Liles, Harrison, Bellemore, Hainsey – Tlustý, E. Staal, Sjomin – Skinner, J. Staal, Lindholm – Bowman, R. Nash, Dwyer – Gerbe, Malhotra, T. Ruutu

    Rozhodca: Pollock, Peel – Cameron, Wheler

    Diváci: 17 174