Vancouver – Ottawa 2:4 (kon.) | NY Rangers – Boston 3:6 (kon.) | Arizona – St. Louis 2:4 (kon.)
Colorado – Tampa Bay 6:3 (kon.) | Anaheim – Carolina 5:3 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
5:3 (3:0, 2:1, 0:2)
Carolina Hurricanes
cz Pondelok 03.03.2014, 02:15 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Ještě se vylučuje, na trestnou lavici usedá kapitán Caroliny, E. Staal, který dostává za nebezpečnou hru vysokou holí trest 2+2.
     
    56:09
    Vylučuje se, na trestnou lavici míří domácí Lindholm, který dostává za hákování Tlustého dvouminutový trest.
     
    47:43
    A když se již "nehraje", co si to nezpříjemnit bitkou? Domácí Maroon a hostující Bellemora shazují rukavice a nakonec odjíždí na trestnou lavici domácí hráč jako vítěz, Bellemore končí na ledě.
     
    37:21
    Ovšem Sjomin byl při zakončení faulován domácím Silfverbergem, který dostává dvouminutový trest za hákování.
     
    33:40
    E. Staal natlačen Beaucheminem na lavičku Ducks a oba dostávají dvouminutové tresty za hrubost, bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    30:44
    Ale opět se vylučuje se, za nebezpečnou hru vysokou holí odchází na trestnou domácí Palmieri, hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    28:35
    Hra opět přerušena, hosté hráli v šesti, poměr sil na ledě se vyrovná!
     
    26:55
    S.Koivu se dokázal natlačit do zakončení, před Warda, ale přitom nešťastně fauluje v brankovišti gólmana a za podražení dostává dvouminutový trest, ač se tomu sám diví. Přesilová hra Caroliny.
     
    22:56
    Hra přerušena a opět se vylučuje, na trestnou lavici usedá domácí Nick Bonino za hákování.
     
    19:19
    Vylučuje se, poprvé půjde v této třetině na trestnou lavici hostující hráč, E. Staal již sedí na trestné lavici, přesilová hra Anaheimu.
     
    04:12
    Ale kapitán Caroliny, E. Staal, se dostal na pravé straně do zakončení, ovšem byl faulován Camem Fowlerem a rozhodčí vylučují za hákování, přesilová hra hostů.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 7. Perry (Penner, Getzlaf), 14. Beuachemin (Perry, Penner), 17. Perry (Fowler), 24. Cogliano (S. Koivu), 29. Silfverberg (Palmieri) – 36. Sekera (Hainsey, Nash), 52. Dwyer (Liles, Gerbe), 59. Sjomin


    Anaheim Ducks: Andersen (Hiller) – Beauchemin, Lindholm, Lovejoy, Fowler, Allen, Sbisa – Penner, Getzlaf, Perry – Maroon, Perreault, Selänne – Winnik, S. Koivu, Cogliano – Jackman, Bonino, Beleskey
    Carolina Hurricanes: Ward (Chudobin) – Faulk, Sekera, Liles, Harrison, Bellemore, Hainsey – Tlustý, E. Staal, Sjomin – Skinner, J. Staal, Lindholm – Bowman, R. Nash, Dwyer – Gerbe, Malhotra, T. Ruutu

    Rozhodca: Pollock, Peel – Cameron, Wheler

    Diváci: 17 174