Malaga – Valladolid 1:1 (kon.) | Levante – Osasuna 2:0 (kon.) | Getafe – Espanyol 0:0 (kon.)
Elche – Vigo 1:0 (kon.)
koniec
Levante UD
2:0 (2:0)
Osasuna Pamplona
Sobota 01.03.2014, 18:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Domáci tréner, samozrejme, ešte využíva možnosť striedania a naťahuje tak čas. Z ihriska stiahol aktívneho Barrala, ktorý si za dnešný výkon zaslúži potlesk. Na jeho miesto vybehol Babá.
     
    82
    Striedajú aj domáci. Strelec druhého presného zásahu Ruben Garcia odchádza z hracej plochy, na jeho miesto vybieha Mohamed Sissoko, ktorý je známym hráčom pre svoje pôsobenie v Liverpoole či PSG.
     
    80
    Hosťujúci tréner sa ešte snaží oživiť hru svojho tímu. využíva k tomu posledné striedanie, ktoré má k dispozícii. Z ihriska sťahuje Roberta Torresa a na jeho miesto poslal Nina.
     
    75
    Prvé domáce striedanie v zápase. Aktívny a agilný Ivanschitz prepúšťa svoje miesto na hracej ploche Pedrovi Lopézovi.
     
    65
    Druhé striedanie na strane Osasuny. Svoju dnešnú misiu má za sebou Damia, ktorého miesto na trávniku zaujal čerstvý Javier Acuna.
     
    49
    Ako prvý strieda v zápase hosťujúci tréner, ktorý potrebuje niečo zmeniť. Z ihriska stiahol Lolo, na ktorého miesto poslal Christiana Lobata.

    Michal Bakoš

    Góly: 4. Papakouli Diop, 42. Ruben Garcia

    Karty:   52. Simao (LVN), 78. Rubén Garcia (LVN), 89. Diop (LVN) – 36. Oier (OSA), 58. Damia (OSA), 68. Silva (OSA)   60. Casadesus (LVN)


    Levante UD: Navas – Vyntra, D. Navarro, García Juanfran , Karabelas – Ivanschitz, Diop, V. Casadesús, Simão, Rubén García – Barral.
    Náhradníci: Javi Jiménez – P. López, Sissoko, El Zhar, da Silva Pinto, Á. Rodríguez, Babá.

    Osasuna Pamplona: Andrés Fernández – Oier, Lotiès, Arribas, Damià – Cejudo, Lolo, Armenteros, F. Silva, R. Torres – Riera.
    Náhradníci: Riesgo – Oriol, Flaño, C. Lobato, Loé, Nino, Acuña.

    Rozhodca: Peréz Montero