Metallurg Magnitogorsk – Viťaz 0:2 (kon.) | Ufa – Novgorod 2:1 (po pr.) | Čeljabinsk – D. Moskva 3:5 (kon.)
Kazaň – Nižnekamsk 7:3 (kon.) | Čerepovec – Jugra Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.) | Jaroslavľ – Jekaterinburg 5:3 (kon.)
A. Mytišči – Barys 5:1 (kon.) | CSKA Moskva – S.Moskva 2:1 (kon.) | Petrohrad – Omsk 4:5 (po pr.)
HC Slovan – Dinamo Minsk 4:3 (1:0 po s.n.) | Riga – Záhreb 5:1 (kon.) | Lev – Doneck 4:1 (kon.)
po s.n. (1:0)
HC Slovan Bratislava
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0)
HC Dinamo Minsk
Streda 26.02.2014, 19:00 • Slovnaft Aréna Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Slovan Bratislava.
    Rozhodujúci nájazd premenil MARTIN ŠTAJNOCH.
     
    55:14
    Slovan Bratislava dal gól!
    PETER ÖLVECKÝ z medzikružia vystrelil, Milchakov puk vyrazil pred seba a od korčule Lintnera sa puk odrazil do bránky hostí. Bez asistencií.
     
    42:45
    Dinamo Minsk dal gól!
    Aj sami hostia sa radovali až keď rozhodca ukázal rukou na bránku, puk však skončil po strele ALEXANDRA MATERUCHINA v sieti Janusa a Minsk ide do vedenia. Asistencie: Alexej Kaľužnyj a Lukáš Krajíček.
     
    38:56
    Dinamo Minsk dal gól!
    Vondrka sa zrazil so Sigaletom, do brejku sa dostal TOMÁŠ SUROVÝ a predviedol všetkým prítomným, ako to vie. Nedal Janusovi najmenšiu šancu a je vyrovnané. Bez asistencií.
     
    22:50
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan to v pásme hostí roztočil, najskôr po prihrávke na jeden dotyk po osi Radivojevič, Škoula, Bližňák trafil Mário pravú žrď Milchakovovej bránky, puk však zobral Branko Radivojevič, ktorý ho diagonálnou prihrávkou poslal na kruh voľnému MIROSLAVOVI ŠATANOVI, ktorý jednoducho zavesil. Asistencie: Branko Radivojevič a Mário Bližňák.
     
    08:09
    Dinamo Minsk dal gól!
    Krajíček efektne potiahol puk do pásma, Takmer do rohu klziska, a ešte efektnejšie našiel pred bránkou ZBYŇKA IRGLA, ktorý sa nepomýlil. Asistencie: Lukáš Krajíček a Tomáš Surový.
     
    04:52
    Slovan Bratislava dal gól!
    Radivojevičov útok dlho operoval s pukom v pásme, Ölvecký poslal puk na Milchakova, k puku sa však dostal BRANKO RDIVOJEVIČ, urobil si kľučku do strany a Milchakov v pokľaku na ľade bol bez šance. Branko poslal puk do odkrytej časti klietky. Asistencie: Peter Ölvecký a Ján Brejčák.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 5. Radivojevič (Ölvecký, J. Brejčák), 23. Šatan (Radivojevič, Bližňák), 56. Ölvecký, rozh. náj. Štajnoch – 9. Irgl (Krajíček, Surový), 39. Surový, 43. Materuchin (Kaľužnyj, Krajíček)


    HC Slovan Bratislava: Janus (Kopřiva) – Škoula, Štajnoch, Mihálik, Sigalet, J. Brejčák, Mojžíš, Luža, Daňo – Ölvecký, Radivojevič (A), Šatan – Bartovič (C), J. Mikúš, Miklík – Vondrka, Bližňák (A), Hudáček – T. Mikúš, Šťastný, Kudrna
    HC Dinamo Minsk: Milchakov (Haugen) – Krajíček, Goroško, Lintner, Nogačov, Filičkin, Usenko – Materuchin, Stas (A), Kaľužnyj (C) – Jefimenko, Surový, Irgl (A)– Zacharov, Kitarov, Gavrus – Pavlovič, Drozd, Protaseňa

    Rozhodca: Bondar, Buturlin – Lazarev, Palej

    Diváci: 10.055