Martin – Žilina 3:4 (po pr.) | Nitra – B. Bystrica 1:2 (1:2 po s.n.) | Poprad – Piešťany 6:3 (kon.)
Košice – Trenčín 4:1 (kon.) | Zvolen – Skalica 3:6 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
3:6 (1:4, 0:1, 2:1)
HK Skalica
Utorok 25.02.2014, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:30
    Nakoniec sa ale snaživým domácim hráčom podarilo znova dostať puk dopredu, od modrej prišla strela, ktorú Lipovský iba vyrazil, tam bol Vrabenec, no jeho hokejka nebola taká presná, aby poslala puk do siete.
     
    53:25
    Michal Chovan teraz riadne potočil obranu Skalice, najprv z medzikruhov strieľal príklepom, neskôr využil chybu Lipovského pri bránke, obkorčuľoval ju, kde ale natrafil na obrancu, ktorý mu znemožnil dostať puk do prázdnej brány.
     
    51:35
    Skalica dala gól!
    Zvolen si ale nedal pozor v obrane, po nepresnej prihrávke získal puk na modrej PETER TRŠKA, rútil sa vo dvojici na bránu, obranca si pokryl druhého hráča, Trška postupoval ďalej a nakoniec jednoduchou ľahkou strelou skóruje.
    Bez asistencie
     
    51:10
    Zvolen sa pustil do skutočného náporu, Kamil Brabenec bol voľný na druhej strane brány, dostal aj prihrávku a ihneď mieril hore, nepodarilo sa mu ale poriadnu puk dvihnúť a Lipovský rozkľakom likviduje strelu.
     
    50:30
    Kabil Brabenec zo Zvolena prešiel cez obrancu v útoku, dostal sa k strele švihom pred medzikružím, puk ale skončil na betóne Lipovského.
     
    48:28
    Zvolen dal gól!
    A presilovka je teda využitá a máme sa na čo tešiť, uvidíme pravdepodobne veľmi atraktívny záver. V presilovke sa dostal k strele od modrej Kiril Safronov, zahraničný obranca vystrelil tak, že puk sa odrazil pred bránku, kde ho hokejkou dorazil KAMIL BRABENEC a znížil.
    Asistencia: Safronov
     
    47:52
    Skaličan Křejčirík si posedí dve minúty a dáva šancu Zvolenu dostať sa do zápasu.
     
    44:55
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčanom sa podarilo znížiť na rozdiel troch gólov, ich strata je ale ešte dosť veľká. Škvaridlo bekhendom potiahol puk až na bránku, kde ho ANDREJ PODKONICKÝ dorazil do siete.
    Asistencie: Škvaridlo, Jurík
     
    43:08
    Filip Krejčiřík je ďalším vylúčeným hráčom na strane Skalice a z presilovky je to zrazu oslabenie 4 na 3 z pohľadu hostí.
     
    42:40
    Bezmocnosť Skalice nakoniec vyústila do faulu, ktorý smeroval Miroslav Lažo.
     
    42:00
    Už odteraz vám prinášame komentovaný prenos, vitajte. Momentálne si presilovku zahrá Skalica.
     
    26:23
    Skalica dala gól!
    DAVID STIELER strieľa svoj tretí gól, keď obkorčuloval bránku a zakončuje jemne pomedzi Šimkove betóny ! Asistencie: Tibor Kutálek, Branislav Jankovič.
     
    23:32
    Zvolen prehráva buly v strednom pásme, následne Hraško podrazil v strednom pásme Vyrúbalíka a nasleduje presilová hra hostí.
     
    22:42
    Stieler sám proti Šimkovi neuspel, puk sa snažil zasunúť medzi Šimkove betóny, nepodarilo sa.
     
    18:20
    Skalica dala gól!
    RADOSLAV KROPÁČ bol úplne sám v medzikruží, prihrávku od Branislava Jankoviča dokázal využiť perfektne strelou popod vyrážačku Šimka a hostia znovu vedú o 3 góly ! Asistencia: Branislav Jankovič.
     
    16:03
    Zvolen dal gól!
    JAROSLAV HERTL ihneď po vhadzovaní strieľa priamo do ľavého rohu Lipovského brány, brankár hostí nemal šancu. Asistencia: Andrej Hebar.
     
    13:44
    Safronov odchádza na trestnú za hákovanie, nasleduje presilová hra hostí.
     
    13:28
    Skalica dala gól!
    BRANISLAV JANKOVIČ strieľa z prvej po prihrávke spoza bránky pod lapačku Šimka a hostia vedú už o 3 góly ! Asistencie: David Stieler, Radoslav Kropáč.
     
    08:48
    Skalica dala gól!
    Ďalšia chyba v obrane Zvolena, DAVID STIELER strieľa svoj druhý gól v zápase, keď dorážal strelu svojho spoluhráča Branislava Jankoviča. Asistencie: Branislav Jankovič, Miroslav Lipovský.
     
    08:15
    Chovan tentoraz s Korenom v brejku . Michal Chovan prihrával na voľného Korena, ten strieľa iba do Lipovského ! Krásna akcia sa končí ešte krajším zákrokom hosťujúceho brankára.
     
    02:10
    Skalica dala gól!
    Filip Krejčiŕík strieľal od modrej čiary po vyhratom buly a jeho strelu tečoval DAVID STIELER, Zvolenčania ostávajú zaskočení a hostia vedú ! Asistencia: Filip Krejčiŕík.
     
    01:42
    Kutálek sám pred bránkou zakončuje iba nepresne, prihrávku iba mierne tečol, puk nesmeroval medzi tri tyče.
     
    01:15
    Školiak hľadal v úniku Laža, ten sa puku dotkol, spracovať ho a dostať sa tak do brejku však už nedokázal.

    Marian Fiam

    Lukáš Rusňák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 17. Hertl (Hebar), 45. Podkonický (Škvaridlo, Jurík), 49. Brabenec (Safronov) – 3. Stieler (Krejčiŕík), 9. Stieler (Jankovič, Lipovský), 14. Jankovič (Stieler, Kropáč), 19. Kropáč (Jankovič), 27. Stieler (Kutálek, Jankovič), 52. Trška


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Juraško (C), Safronov, Hraško, Hertl, Pokovič, Mucha, Ťavoda, Mančák – Podkonický (A), Brabenec (A), Zuzin Peter – Chovan, Hebar, Koren – Zuzin Ľubor, Jurík Milan, Škvaridlo – Ďaloga Martin, Fekiač Viktor, Čanky
    HK Skalica: Lipovský (Romančík) – Barák, Vyrúbalík (A), Trška, Srnec, Krejčiŕík, Stano, Mikéska – Lažo (C), Školiak, Obdržálek – Kutálek (A), Preisinger, Šátek – Kropáč, Stieler, Jankovič – Novák

    Rozhodca: Stano – Bednár, Snášel